• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
32 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat
; clinica

Dr. Varlas Valentin

Dr. Varlas Valentin - Medic Primar, Doctor in Stiinte Medicale

Dr. Varlas Valentin - Medic Primar, Doctor in Stiinte Medicale

Ginecologie

Echocardiografie, echografie vasculara echografie ginecologica si obstetricala, colposcopie

Obstetrica si Ginecologie

Spitalul Clinic Filantropia
Clinica Medlife

Medlife - Joi, 15:00-17:00

pentru informatii puteti suna la urmatorul numar de telefon 021.318.89.36

Opinii utilizatori

Dr. Varlas Valentin
De Cristina pe 20 Ianuarie 2014

E un doctor bun, dar faptul ca nu comunica in timpul controalelor reprezinta un mare dezavantaj. Un alt mare defect este ca nu isi aduce aminte la niciun control de tine. De fiecare data trebuie sa ii explici ce probleme ai si sa ii reamintesti chiar daca ai fost la el chiar cu o saptamana in urma. Un ultim mare defect este ca intarzie foarte mult. Chiar daca consultatia se desfasoara la particular, poti astepta de la minim o ora pana la 3,4 ore.

offffff
De IOANA pe 23 Aprilie 2012

https://www.youtube.com/watch?v=CNy9skT1FYc

Medic exceptional
De Ionela pe 20 Aprilie 2012

Despre domnul doctor Varlas nu pot sa spun decat ca ii datorez viata. A intervenit atunci cand nimeni nu imi mai dadea vreo speranta, facusem septicemie dupa operatia de cezariana facuta de incompetenta dna doctor Oprescu Dana de la spitalul Polizu, a plecat din operatie imediat dupa ce a scos copilul si m-a lasat pe mana rezidentului, desi fusesem "atenta" cu dansa. Acum sunt bine, imi vad fetita crescand si nu trece o zi fara sa-i multumesc.

Un medic extraordinar
De Sandu Mihaela pe 24 Februarie 2012

Domnul dr. Varlas este un profesionist, ii place ceea ce face si se daruieste intru totul meseriei de doctor. Cand iti vorbeste cu vocea sa blanda, iti da un sentiment de siguranta.
Imi place ca este foarte rabdator.
Bravo domnule dr. Varlas !

Dr. Varlas Valentin
De Mihalache Florentina pe 13 Ianuarie 2012

Un doctor foarte bun pe mine ma ajutat enorm de mult. Prima sarcina a fost urmarita de dansul si am nascut un baietel sanatos in urma cu 7 ani, iar acum sunt insarcinata in 27 de saptamani si tot la el sunt. Este un medic exceptional, eu am crezut ca am probleme cu inima, dar cu ajutorul lui am aflat adevarata problema eu de fapt aveam trombofilie de aceea am pierdut 2 sarcini inainte. Pot spune ca este un medic care isi da interesul fata de pacientele lui.

Dr. Varlas Valentin
De Cristiana pe 11 Ianuarie 2012

Prima sarcina mi-a fost urmarita de dumnealui, am nascut cu ajutorul lui la spitalul Filantropia si pot spune ca s-a comportat exemplar. Dupa 24 de ore de garda m-a asistat la nastere fara nicio ezitare din punct de vedere profesional. Si-a pastrat calmul si blandetea, dar a stiut sa fie ferm si sa ma determine sa cooperez pana la final, pentru o nastere reusita si fara probleme.
Acum, cea de-a doua sarcina imi este urmarita tot de dumnelui si il recomand ca medic foarte bun si om deosebit care stie sa-si linisteasca pacientele si sa le dea incredere.

Medic foarte bun
De Caitlin pe 10 Ianuarie 2012

Dr. Varlas mi-a facut mai multe ecografii, apoi amniocenteza. Este un medic extraordinar, a stiut cum sa-mi inspire incredere, sa ma faca sa-mi depasesc temerile, m-a incurajat. Ca sa nu mai spun cat e de calm si de rabdator. Un adevarat profesionist!

Dr.Varlas Valentin
De Dana pe 10 August 2011

Un dr. foarte bun, un om deosebit, toata increderea.

Dr. Varlas Valentin
De Simona pe 26 Aprilie 2011

Un medic deosebit. Pe mine m-a ajutat foarte mult. Da dovada de foarte mult profesionalism.

Dr. Varlas Valentin
De Mihaela pe 14 Februarie 2011

In timpul sarcinii, bebelusul meu a fost banuit de sindrom Down, ceea ce a impus o amniocenteza. Eram disperata, dar dr. Varlas mi-a fost alaturi si m-a incurajat. Nici nu stiti ce mult conteaza o vorba buna spusa la timp! Tot el mi-a facut si interventia respectiva si totul a fost ok. Ii multumesc si acum pentru bunavointa si rabdarea de care a dat dovada! Doctor bun? Evident!

Contact Dr. Varlas Valentin

Adresa

Bd. Ion Mihalache, 11, Bucuresti, Sectorul 1

Reper Piata Victoriei
Telefon 021.318.89.36
Site www.spitalulfilantropia.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.