• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Uzum Raluca Cornelia
17 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Uzum Raluca Cornelia

Dr. Uzum Raluca Cornelia - medic primar obstetrica ginecologie, cercetator stiintific, competenta in ecografie obstetricala si ginecologica, colposcopie si chirurgie laparoscopica ginecologica.

Dr. Uzum Raluca Cornelia - medic primar obstetrica ginecologie, cercetator stiintific, competenta in ecografie obstetricala si ginecologica, colposcopie si chirurgie laparoscopica ginecologica.

obstetrica ginecologie

obstetrica ginecologie II

Spitalul Universitar de Urgenta Elias

pentru detalii puteti suna la numarul de telefon: 021.316.16.00

Opinii utilizatori

Dr. Uzum Raluca Cornelia
De Maria pe 21 Septembrie 2010

O doctorita foarte buna, foarte bine pregatita si o persoana deosebita.

Dr. Uzum Raluca Cornelia
De Oana f pe 31 August 2010

Am nascut cu dr. Uzum si sunt foarte multumita de felul in care m-a tratat si de spitalul Elias. Foarte curat, asistente mamoase si atente, aparatura profesionista si medici buni. Doamna doctor Uzum este aparent o persoana distanta, dar ca profesionist este de nota 20, o recomand cu caldura!

Dr. Uzum Raluca Cornelia
De Mihaltan gabriel cristian pe 14 Iulie 2010

Sotia mea a nascut cu dr. Uzum Raluca. Totul a fost bine si normal fara sa fie vorba de spaga sau alceva. Un medic si om deosebit.

Dr. Uzum Raluca Cornelia
De Abd pe 23 Iunie 2010

Este ok.

Dr. Uzum Raluca Cornelia
De Alina G pe 13 Iunie 2010

Am fost examinata cu valvele si prin tuseu vaginal de aceasta "doctorita" si s-a dovedit a fi o bestie. M-am ales cu doua taieturi la nivelul ambelor labii mici pe exterior. A fost brutala si in ciuda gemetelor mele a continuat sa forteze examinarea, spunandu-mi sa ma relaxez fara sa ii dea prin cap sau sa ii pese de mine. Nu recomand nimanui sa se lase examinata de ea.

Pareri de bine
De Alina pe 15 Martie 2010

Sunt pacienta doamnei doctor si sunt foarte multumita de dansa.Pe tot parcursul sarcinii a dat dovada de mult profesionalism si disponibilitate in a ma ajuta atunci cand am intampinat probleme cu sarcina.
O recomand cu incredere.

Contact Dr. Uzum Raluca Cornelia

Adresa

Bulevardul Marasesti, 17, Bucuresti, Sectorul 1

Telefon 021.316.16.00
Site www.spitalul-elias.ro
Email spitalelias@gmail.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.