• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Uzum Raluca Cornelia
17 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Uzum Raluca Cornelia

Dr. Uzum Raluca Cornelia - medic primar obstetrica ginecologie, cercetator stiintific, competenta in ecografie obstetricala si ginecologica, colposcopie si chirurgie laparoscopica ginecologica.

Dr. Uzum Raluca Cornelia - medic primar obstetrica ginecologie, cercetator stiintific, competenta in ecografie obstetricala si ginecologica, colposcopie si chirurgie laparoscopica ginecologica.

obstetrica ginecologie

obstetrica ginecologie II

Spitalul Universitar de Urgenta Elias

pentru detalii puteti suna la numarul de telefon: 021.316.16.00

Opinii utilizatori

Dr. Uzum Raluca Cornelia - Ingerul copiilor
De BARBULESCU ONELA pe 23 August 2012

Am nascut cu d-na dr. Uzum in aprilie 2012 si credeti-ma este un medic cum rar mai intalnesti in zilele noastre. Eu am avut probleme cu sarcina din luna 8 si anume risc de nastere prematura, m-a internat din prima clipa si pana in luna 9 am stat mai mult in spital decat acasa, apoi in 22 aprilie 2012 s-a intamplat minunea, a venit pe lume fetita mea Maria de 3700kg. Datorita d-nei doctor sunt o femeie fericita care isi strange in brate puiul! Eu si sotul am numit-o Ingerul copiilor! O recomand cu incredere. Mami, tati si bebe Maria va multumeste!

Intrebare
De Turbatu mariana pe 05 Iulie 2012

Dragele mele, sunt disperata, mama mea are fibron si glanda tiroida, medici din Slatina au refuzat operatia recomandandu-mi Spitalul Universitar Elias, problema mea e ca nu stiu la ce doctor sa mergem. Daca ati fost pacientele dnei dr. Uzum poate aveti cumva un ne de tel sau o adresa de mail, va rog dati-mi un mail la aceasta adresa cu datele de contact ale dnei dr. Va multumesc.

Un medic foarte bun
De Iuliana pe 05 Iunie 2012

Este o persoana in aparenta inchisa, distanta si nu foarte in contact empatic cu pacientul. In aparenta, repet, pentru ca modul in care m-a incurajat inainte de operatie si bucuria cu care m-a strans de mana si mi-a spus ca am un copil frumos dupa ce mi l-a scos din burta mi-au dovedit caldura pe care am intuit ca o are si dragostea pentru meserie. Vorbeste scurt si la obiect, dar eu personal nu am cautat o "prietena de chat". O recomand cu foarte multa caldura pentru ca este un medic serios, profesionist.

Apelati cu incredere
De Lucian pe 02 Martie 2012

Sotia mea a nascut in luna februarie cu dna. Uzum. Apelati cu incredere la dansa, este un medic deosebit, care isi iubeste mult meseria.

Dr Uzum Raluca-super doctor
De Anamaria pe 18 Iulie 2011

Am nascut cu dna dr. Uzum in luna iunie 2011 si pot sa spun ca este un super doctor si mai ales un om. Eu am avut probleme de la inceputul sarcinii (colul deschis din saptamana a 8a) si am stat la pat toata perioada. Am facut serclaj in saptamana 25, am ascultat sfaturile dansei si a fost totul ok. Acum pot sa spun ca am avut mare noroc cu dansa, colul meu are o "problema" si nu se poate dilata mai mult de 2cm, iar dna dr si-a dat seama de acest lucru din primul moment si mi-a facut cezariana.(dr de garda nu si-a dat seama!). Pe toata perioada a fost super draguta, foarte atenta, mi-a explicat tot ce am intrebat si daca la inceput am crezut ca este o persoana mai distanta mi-am dat seama ca nu este asa. Este unul dintre cei mai sufletisti dr la care am fost pana acum (si am fost), de cand m-a internat pentru serclaj pana cand m-a externat dupa nastere s-a comportat exemplar, a vorbit frumos, a fost atenta cu mine, m-a incurajat. Prin urmare, din punctul meu de vedere, are nota 10. Cat despre spaga, nu a acceptat, citisem pe net astfel de opinii, dar parca nu imi venea sa cred. Dar cei care scrisesera acolo aveau dreptate.

Dr. Uzum Raluca Cornelia
De Andra pe 12 Aprilie 2011

Spune-mi, te rog, cum ai facut: ai sunat-o cand ai inceput sa ai dureri si ea a venit sau cum?
Cati bani ai dat? Cum s-a purtat in timpul nasterii?

Dr. Uzum Raluca Cornelia
De Raluca pe 31 Ianuarie 2011

Sunt pacienta dansei si sunt foarte multumita. Este atenta si devotata, dar si foarte miloasa pe mine m-a ajutat mult. Cred ca este singura doctorita care nu mi-a luat spaga. Se preocupa de pacient. Este nemaipomenita. Ii multumesc mult.

Dr. Uzum Raluca Cornelia
De Lilia pe 30 Ianuarie 2011

Eu nu am intalnit o persoana mai devotata meseriei! Am nascut 2 fetite superbe cu ea, am recomandat-o tuturor prietenelor si am primit multumiri pentru recomandare! Daca nu era dansa nu as fi avut copiii! Sper sa raman mereu pacienta ei! Chiar ii pasa! Credeti-ma nu am suficiente cuvinte sa-mi exprim recunostinta!

Dr. Uzum Raluca Cornelia
De Curuia maria-daniela pe 22 Noiembrie 2010

Am nascut cu doamna doctor Uzum anul acesta, nastere naturala, am fost foarte multumita. O recomand din toata inima. Si urmatorul copil tot cu dumneaei sper sa-l nasc.

Dr. Uzum Raluca Cornelia
De Raluca pe 05 Noiembrie 2010

Este un medic deosebit. Am o parere foarte buna despre dansa, m-a ajutat mult si ii mutumesc.

Contact Dr. Uzum Raluca Cornelia

Adresa

Bulevardul Marasesti, 17, Bucuresti, Sectorul 1

Telefon 021.316.16.00
Site www.spitalul-elias.ro
Email spitalelias@gmail.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.