• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
26 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat
; maternitate

Dr. Tomescu Marcel

Dr. Tomescu Marcel, medic primar obstetrica-ginecologie, Ramnicu Valcea;

Dr. Tomescu Marcel, medic primar obstetrica-ginecologie, Ramnicu Valcea;

Obstetrica-ginecologie;

Obstetrica-ginecologie I;

Spitalul de obstetrica ginecologie Ramnicu Valcea, Valcea;

Opinii utilizatori

Dr. Tomescu Marcel
De Dr pe 27 Octombrie 2010

Atat de bun incat a lasat un barbat fara o sotie si nici nu a avut curajul sa zica ce s-a intamplat si sa-si ceara iertare, dar ce mai conta un suflet nu mai era, asta e doctorul care trebuie sa salveze si sa vindece. Un om cu influenta in Valcea, dar roata se intoarce mai devreme sau mai tarziu.

Dr. Tomescu Marcel
De Iza pe 30 Septembrie 2010

Am fost placut impresionata de modul in care isi treateaza pacientele, cel putin comparativ cu alti medici din Valcea.

Dr. Tomescu Marcel
De Emmahln pe 02 Septembrie 2010

Este un medic foarte bun. Am nascut prin cezariana cu dumnealui, este un adevarat profesionist. Recomand cu incredere.

Dr. Tomescu Marcel
De Adina pe 25 Mai 2010

Programul domnului doctor il cunoastesti?

Dr. Tomescu Marcel
De Adina pe 25 Mai 2010

Adresa la care il pot gasi?

Dr. Tomescu Marcel
De Simona hategan pe 08 Aprilie 2010

Un om si un doctor deosebit. In Ramnicu Valcea foarte putini doctori sunt ca dumnealui. Toata stima pentru domnia sa. Se preocupa tot timpul de pacientele dumnealui si este disponibil la orice ora.

Contact Dr. Tomescu Marcel

Adresa

Remus Bellu, 3, Valcea, Ramnicu Valcea

Telefon 0250.730.937
Site www.maternitatevalcea.ro
Email ogvl@iplus.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.