• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
26 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat
; maternitate

Dr. Tomescu Marcel

Dr. Tomescu Marcel, medic primar obstetrica-ginecologie, Ramnicu Valcea;

Dr. Tomescu Marcel, medic primar obstetrica-ginecologie, Ramnicu Valcea;

Obstetrica-ginecologie;

Obstetrica-ginecologie I;

Spitalul de obstetrica ginecologie Ramnicu Valcea, Valcea;

Opinii utilizatori

De nota 10
De Elena pe 14 Ianuarie 2014

Este un medic exceptional, m-a ajutat sa aduc pe lume un baietel minunat dupa 2 sarcini esuate, il recomand cu incredere. Felicitari, domnule doctor!

Dr. Tomescu Marcel
De Sorina pe 13 Noiembrie 2013

Ati putea sa-mi dati si mie numarul lui? Multumesc.

Exceptional
De Teodora G M pe 09 August 2013

Viata mea s-a aflat in mainile acestui medic, s-a purtat exemplar, a operat exemplar, a stiut sa ma ajute si psihologic sa depasesc momentul.

Pentru mine si familia mea acest om a facut o minune!

Dr. Tomescu Marcel
De Alyna pe 03 Septembrie 2012

Stie cineva adresa cabinetului? Este aceeasi? Precizez ca eu am fost acolo acum 6 ani. Multumesc.

Cel mai bun medic ginecolog din RM. Valcea
De Sandra Mirela pe 14 Mai 2012

Este un medic de exceptie, il stimez si il respect foarte mult, la fel si eu am dat nastere unui baietel minunat, care a fost supravegheat pe timpul sarcinii de domnul doctor, am nascut prin cezariana si la fel pot spune si eu ca pentru mine domnul doctor a fost al doilea Dumnezeu! Daca nu ar fi venit dumnelui la timp as fi pierdut copilul, desi au fost 5 doctori care ma tot controlau in sala de nasteri! Dumnezeu sa-i dea multa sanatate si femeile sa apeleze cu cea mai mare incredere la serviciile dumnealui!

Sa ne traiti ani multi si fericiti
De Vaduva mioara pe 01 Februarie 2012

Si dupa 21 de ani va port in suflet impreuna cu intreaga familie ca fiind dupa bunul Dumnezeu ingerul bun al familiei noastre. Va multumim domnule doctor ca prin profesionalismul si omenia dumneavoastra ati adus bucurii nemargiunite in multe familii mai ales din Horezu, noi va suntem recunoscatori,cuvintele sunt sarace, dar va asiguram de tot respectul cat Dumnezeu ne va tine pe acest taram. Cand timp de 10 ani multi medici nu me-au dat nicio speranta Dumneavoastra prin profesionalism si rabdare cu noi ne-ai adus lumina in casa noastra pe Dragos. La multi ani domnule doctor Tomescu Marcel, alaturi de minunata familie!

Dr. Tomescu Marcel
De Adi blejan pe 03 Decembrie 2011

Un medic foarte bun.

Foarte bun
De Ionela Stanciu pe 29 Noiembrie 2011

Eu sunt foarte multumita de serviciile d-lui Tomescu. In luna martie am adus pe lume doi copii minunati, gemeni, o fetita si un baietel. Dl dr. a venit sa ma vada chiar si de acasa, facusem cezariana. Am fost pacienta dansului pe toata perioada sarcinii si am fost foarte multumita de el.

Dr. Tomescu Marcel
De Alinutza pe 29 Octombrie 2010

Nu am cuvinte sa ii pot multumi domnului dr. pentru minunata mea fetita de 6 ani si jumatate care este icoana vietii mele, bucuria si seninatatea sufletului meu. Cand un alt dr. respectabil dim Rm. Valcea nu i-a mai dat nici o sansa sarcinii mele de 15 saptamani si m-a sfatuit sa fac o intrerupere de sarcina d-l dr. Tomescu vazandu-ma atat de naiva si de speriata mi-a zis ca o sa nastem cu siguranta. Si intr-adevar cu un tratament, nu foarte costisitor, incredere si cateva sacrificii, am adus-o pe lume pe minunea si bucuria familiei pe scumpa mea fetita nu trebuie judecat pentru ca nu a putut da explicatii, care nu mai incalzesc sufletul intr-o asemenea tragedie si mai ales ca nu este singurul din aceasta maternitate caruia i s-a intamplat o asemenea tragedie, mie mi-a salvat viata cand la 22 de saptamani am pierdut o sarcina - a fost intre ciocan si nicovala, dar a ales solutia potrivita, care sa nu-mi afecteze viata si sa o pot continua normal fara puiul care imi luminase acele saptamani in care am luptat pentru el si pentru mine.

Dr.Tomescu Marcel
De Ella pe 28 Octombrie 2010

Un profesionist adevarat, un om deosebit. Il recomand cu incredere.

Contact Dr. Tomescu Marcel

Adresa

Remus Bellu, 3, Valcea, Ramnicu Valcea

Site www.maternitatevalcea.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.