• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Toma  Adrian
23 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Toma Adrian

Dr. Toma Adrian medic primar obstetrica - ginecologie, planificare familiala

Dr. Toma Adrian medic primar obstetrica - ginecologie, planificare familiala

obstetrica - ginecologie

sectia clinica obstetrica ginecologie II

Spitalul Clinic Dr. I. Cantacuzino

Opinii utilizatori

Dr. Toma Adrian
De Mara Andreea pe 09 Aprilie 2012

Cel mai bun doctor. Si eu am nascut cu el in luna mai 2011, un doctor extraordinar, recomand cu caldura. Nu am cuvinte. In momentul nasterii venea tot timpul sa ma monitorizeze comparativ cu ceilalti doctori din spitalul Cantacuzino care nu veneau deloc. Cand ma duceam la control nu imi accepta banii. Ce sa zic si-a dat tot interesul tot timpul.

Dr Toma Adrian
De Denisa serban pe 03 Aprilie 2012

Buna,

Pe D-l Dr. il poti gasi si la un cabinet particular - numar tel: 0769.257.759 - si din cate am inteles de la dumnealui colaboreaza si cu Sanador, dar nu sunt sigura. Poti vorbi cu dumnealui la cabinet.

Ti-l recomand cu toata inima. Eu am nascut cu dumnealui in octombrie 2011. Nu am decat cuvinte de lauda.

Toate cele bune!

Dr Toma Adrian
De Sarboiumaria pe 26 Martie 2012

Ma alatur si eu femeilor care au numai cuvinte de lauda pt domnul doctor! Eu am nascut in luna decembrie cu dansul si pot spune ca am fost foarte multumita! Am fost si operata de dansul pentru chisturi ovariene si vreau sa va spun ca nu mi-a luat nici un ban! Si cand eram gravida si mergeam la controale imi refuza banii! Sper ca Dumnezeu sa-l recompenseze proportional cu inima sa mare si sa-l tina sanatos ca Romania ar avea mare nevoie de astfel de doctori! Toata stima si respectul meu pentru acest medic!

Dr. Toma Adrian
De Mary pe 15 Martie 2012

As vrea sa devin pacienta dr. Toma, dar nu stiu cum sa fac? Stie cineva daca mai profeseaza si in alta parte, la alt cabinet? La Cantacuzino, nu prea imi vine sa ma duc, pentru ca m-as putea intalni cu dr. Secara (cu care am nascut), si mi-ar fi rusine sa-i spun ca ma duc la alt medic, pentru ca pe el nu mi-l mai pot permite financiar. Pe dr. Toma l-am observat cand am nascut si m-a impresionat cat de des vizita mamicile, cum statea de vorba cu ele foarte grijuliu!

Dr. Toma Adrian
De Gabi_d pe 15 Februarie 2012

Am ajuns la d. doctor in luna a 8-a de sarcina. Am nascut de curand cu dansul, si desi sunt o pacienta noua s-a comportat impecabil. Nasterea a fost usoara datorita dansului, am avut toata increderea in domnul doctor. Daca as mai naste 10 copii tot la dansul as apela. Responsabilitate, grija si respect maxim. Toata stima d-le doctor!

Dr. Toma Adrian
De STRATULAT pe 29 Ianuarie 2012

Eu sunt pacienta domnului dr. Toma Adrian si vreau sa spun ca e super doctor nota 20, din pacate nu mai sunt astfel de doctori sau ii intalnesti foarte rar. Disponibilitate la orice ora din zi si noapte, e dedicat profesiei 100% plus de asta omului ii este si jena sa ti ia banii, mie imi face o deosebita placere sa i dau ca i merita ca varf si indesat, nu am eu bani cat merita dumnealui. Incredere totala, iti explica tot ce vrei si sta cu tine oricat e nevoie. Sa ni-l tina Dumnezeu sanatos sa poata ajuta cat mai multe mamici, si poate are Dumnezeu grija sa ii dea macar un copilas. Apelati cu incredere.

Dr. Toma Adrian
De Costin Zamfir pe 28 August 2011

Super doctor, ambii mei copii s-au nascut cu ajutorul lui, foarte usor si sanatosi. Multumesc.

Super doctor
De Laura pe 20 Iulie 2011

Cel mai bun doctor, prieten adevarat. Am nascut 2 copii cu el si daca ar mai fi tot cu el as naste. Sa-i dea Dumnezeu sanatate si copii.(macar unul).

Pentru Carmen
De Ioana pe 15 Aprilie 2011

Poti te rog sa-mi dai mai multe detalii despre cabinetul domnului doctor Toma Adrian? Eventual o adresa sau un nr. de telefon te rog. Nu stii, el profeseaza doar la Cantacuzino? Sau vine si la privat? Mersi.

Pentru Alina
De Carmen pe 06 Martie 2011

@Alina, da mai are si un cabinet cu Dr. Posea Cristian, la 2 statii de tramvai de la bucur obor, pe langa Vodafone.

Contact Dr. Toma Adrian

Adresa

Ion Movila, 5-7, Bucuresti, Sectorul 1

Site www.spitalul-cantacuzino.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.