• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Tetileanu Victor Adrian
45 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat
; cabinet individual

Dr. Tetileanu Victor Adrian

Dr. Tetileanu Victor Adrian, medic specialist obstetrica-ginecologie, specialist in morfologie fetala si ecografie pelvina, spitalul judetean Targu Jiu, judetul Gorj.

Dr. Tetileanu Victor Adrian, medic specialist obstetrica-ginecologie, specialist in morfologie fetala si ecografie pelvina, spitalul judetean Targu Jiu, judetul Gorj.

obstetrica - ginecologie

ginecologie

Spitalul judetean Targu Jiu;
Cabinet particular;

luni - vineri: 14:00 - 18:00;
sambata: 09:00 - 12:00;

pentru programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 0746.493.093 / 0766.316.316

Opinii utilizatori

Dr. Tetileanu Victor Adrian
De Valeria pe 04 August 2010

E super de treaba, dar si daca nu faci ce zice s-a zis cu tine, glumesc desigur. Te cearta putin, dar iti dai seama ca e bine cum zice domnul doctor.

Dr. Tetileanu Victor Adrian
De Mada pe 18 Iulie 2010

Si eu am avut o impresie buna despre acest doctor. Timp de 9 luni s-a comportat frumos, mi-a monitorizat sarcina si cu o zi inainte sa nasc, la un control la care ma prezentasem fara programare, s-a ofticat si mi-a zis ca il cam sacai, ca poate atunci cand o sa nasc eu, el o sa doarma sau o sa fie la tara, asa ca am plecat plina de nervi si a doua zi am nascut la alt spital si a fost foarte bine. Asa ca degeaba a luat bani 9 luni, ca la nastere nu a vrut sa vina, desi in mod direct nu i-am propus asta niciodata. Deci nu va luati dupa prima impresie, ca in final o sa va lase cand va e mai greu. Nici nu stiu la care sa mai merg.

Dr. Tetileanu Victor Adrian
De Corina pe 11 Iunie 2010

Este cel mai bun ginecolog din Targu Jiu, un adevarat profesionist care se intereseaza de pacientele lui, te intelege foarte bine, iti explica clar tot ce se intampla sau ce se va intampla cu tine. Este foarte deschis, iti inspira multa incredere si siguranta. Poti conta intotdeauna pe el. Este cel mai bun.

Dr. Tetileanu Victor Adrian
De RAMONA pe 14 Aprilie 2010

Datorita lui am putut pastra sarcina.

Excelent medic
De M. pe 13 Noiembrie 2009

Un medic excelent. Pune diagnostice de o inalta acuratete, iar tratamentele prescrise au o eficienta garantata. Comunica foarte bine cu pacientele, explicand fiecare miscare pe care urmeaza sa o faca. Te face sa te simti in siguranta si relaxata, ca si cum ai fi cu un prieten, nu la medic. Pe scurt, este medicul perfect, ideal, chiar daca e greu de crezut ca exista asa ceva in Romania; exista si se gaseste la Targu - Jiu.

Contact Dr. Tetileanu Victor Adrian

Adresa

30 decembrie, 13A, Gorj, Targu-Jiu

Reper Zona 8 mai
Telefon 0746.493.093 / 0766.316.316
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.