• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Tetileanu Victor Adrian
45 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat
; cabinet individual

Dr. Tetileanu Victor Adrian

Dr. Tetileanu Victor Adrian, medic specialist obstetrica-ginecologie, specialist in morfologie fetala si ecografie pelvina, spitalul judetean Targu Jiu, judetul Gorj.

Dr. Tetileanu Victor Adrian, medic specialist obstetrica-ginecologie, specialist in morfologie fetala si ecografie pelvina, spitalul judetean Targu Jiu, judetul Gorj.

obstetrica - ginecologie

ginecologie

Spitalul judetean Targu Jiu;
Cabinet particular;

luni - vineri: 14:00 - 18:00;
sambata: 09:00 - 12:00;

pentru programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 0746.493.093 / 0766.316.316

Opinii utilizatori

dr adrian tetileanu
De Larisa pe 09 Mai 2018

Un medic foarte bun un medic deosebit este acolo cand ai nevoie de el. Il recomand cu drag

Doctor foarte bun
De Popescu Iulia pe 24 Februarie 2017

Dl. doctor Tetileanu este cel mai rabdator si atent medic pe care l-am cunoscut. Explica in detaliu orice nelamurire are pacienta pentru a pleca din cabinet lamurita si calma. Acest lucru e foarte important pentru gravidute. Va multumesc pentru tot, dle. doctor! Multi ani de cariera va doresc.

Buna ziua.
De Magdalena pe 22 Noiembrie 2016

Am fost operata de domnul dr.Tetileanu acum 2 ani ,este un dr. foarte bun sunt foarte multumita cum a decurs operatia pana in prezent.

Medic extraordinar
De Nicoleta pe 11 Februarie 2016

Dr. Tetileanu e un adevarat specialist , sunt foarte multumita de dansul, am nascut cu dansul de 2 ori. Recomand cu incredere.

Un medic foarte bun
De Nistorescu pe 19 Ianuarie 2016

Merg la domnul dr de 3ani si sunt foarte multumita de dumnealui .

doctor bun
De Eu pe 07 Martie 2015

ti-a monitorizat sarcina de la inceput?eu merg la el de cateva luni,dinainte sa incerc sa raman insarcinata,
din pacate acum o saptamana am pierdut sarcina!
si nustiu daca sa merg tot la el,in continuare.
spitalul cum ti s-a parut?

Medic extraordinar
De Mitrea G A pe 28 Ianuarie 2015

Foarte, foarte multumita. Am nascut prin cezariana cu dumnealui in Decembrie 2014, mi-a monitorizat toata sarcina. Cu siguranta voi alege sa merg tot la dumnealui cand voi ramane insarcinata cu cel de-al doilea bebel.

Dr. Tetileanu Victor Adrian
De Marina Stoian pe 26 Septembrie 2014

Este un doctor foarte bun.

Dr. Tetileanu Victor Adrian
De Georgiana pe 20 Septembrie 2014

Daca nu este de garda si il suni sa vina la nastere, vine? Dupa ultimul control la dumnealui mi-a cam dat de inteles ca poti naste cu el daca este de garda, desi merg de cativa ani la cabinet la el.

Program cabinet
De Butu radu pe 04 August 2014

Programul corect:

Luni-Vineri 14-18
Sambata 9-12

Contact Dr. Tetileanu Victor Adrian

Adresa

30 decembrie, 13A, Gorj, Targu-Jiu

Reper Zona 8 mai
Telefon 0746.493.093 / 0766.316.316
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.