• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Stoica Viorel
14 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
clinica

Dr. Stoica Viorel

Dr. Stoica Viorel, medic specialist, obstetrica - ginecologie, locatii Regina Maria: Dorobanti, Lujerului, Sun Plaza.

Dr. Stoica Viorel, medic specialist, obstetrica - ginecologie, locatii Regina Maria: Dorobanti, Lujerului, Sun Plaza.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Locatii Regina Maria:

Dorobanti
Lujerului
Sun Plaza

Opinii utilizatori

Nastere cu dr Stoica
De Iulia pe 26 Iulie 2014

Buna ! Vroiam sa va intreb daca veti naste cu dr. Stoica la Regina Maria? Si eu merg la dansul, sarcina este abia la inceput, dar am indoieli in ceea ce priveste nasterea cu el la Regina Maria, stiu ca tarifele sunt foarte mari.

Multumesc si sarcina usoara in continuare!

Dr. Stoica Viorel
De Mihaela pe 07 Iunie 2014

Multumesc pentru raspuns, Mariana! Am fost la o consultatie la dansul si mi-a creat imoresia pe care ai descris-o tu. Cred ca este exact ce cautam. Sarcina si nastere usoara sa avem.

Dr. Stoica Viorel Narcis
De Mariana pe 28 Mai 2014

Buna! Eu sunt in saptamina 17. Sarcina e monitorizata de domnul dr. Stoica. Dar merg la d-lui de un an si jumatate si sunt foarte multumita de tratamentele indicate si atitudinea profesionala. E mereu bine dispus, si iti raspunde detaliat la toate intrebarile.

De cand sunt insarcinata am putut sa observ ca e si un foarte bun ecografist, (mi-a spus sexul copilului la 10 sapt), la eco e foarte atent atat la bebe cat si la mine. Nu mi-a recomandat decat analize si tratamente ce apareau ca necesare dupa rezultatul analizelor.

In cazul cand e ceva in neregula iti spune franc care e problema, dar si solutiile. Mi-a raspuns mereu la mesajele cu intrebari legate de sarcina. Pentru morfologiile fetale mi-a recomandat alti colegi din clinica pentru o opinie terta. Recomand ca un bun specialist si un om foarte placut.

Ceva pareri despre domnul Stoica Viorel Narcis?
De Mihaela pe 21 Mai 2014

Buna! Sunt insarcinata in 14 saptamani, pana acum mi-a urmarit sarcina dna dr. Aida Petca de care nu sunt atat de multumita. In urma cu 2 ani imi amintesc ca am fost la un consult la dl. Dr. Stoica la Regina Maria, lasanadu-mi o impresie foarte buna. A nascut cineva cu dansul si imi poate oferi mai multe detalii? Caut un dr. competent, dar si comunicativ care sa nu-ti lase impresia ca esti o corvoada si incearca sa termine conversatia cat mai repede posibil. Va multumesc!

Contact Dr. Stoica Viorel

Adresa

Calea Dorobanti, 240, Bucuresti, Sectorul 1

Reper Statia: Piata Charles de Gaulle
Site www.reginamaria.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.