• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Stoica Viorel
14 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
clinica

Dr. Stoica Viorel

Dr. Stoica Viorel, medic specialist, obstetrica - ginecologie, locatii Regina Maria: Dorobanti, Lujerului, Sun Plaza.

Dr. Stoica Viorel, medic specialist, obstetrica - ginecologie, locatii Regina Maria: Dorobanti, Lujerului, Sun Plaza.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Locatii Regina Maria:

Dorobanti
Lujerului
Sun Plaza

pentru informatii si programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 021.9268

Opinii utilizatori

Extrem de ocupat
De Costache Antoaneta pe 14 Martie 2018

De regula, un medic bun este extrem de ocupat, la fel este si domnul doctor Stoica. Nu reusesc sa iau legatura cu dansul, mai devreme de o Luna. Sunt insarcinata, cu sarcina gemelara, cu un risc crescut. Am avut o prima consultatie cu dansul, mi-a recomandat sa revin in doua saptamani, este imposibil sa gasesc un loc liber mai devreme de o luna.In numar de telefon sau o adresa de email m-ar fi ajutat grozav.

Va rog!
De Andreea Stoica pe 11 Decembrie 2017

Am si eu nevoie de un mail sau un nr de tel al acestui medic, va rog!

Cel mai bun doctor
De Laura Dragnea pe 27 Noiembrie 2017

Doar cuvinte de laudă pentru domnul doctor Stoica. Am nascut neașteptat de usor cu dansul si totul a decurs lin, fara probleme. Sarcina a fost monitorizata si domnul doctor ă fost mereu alături de noi. Ii multumim din suflet pentru implicare. Un om deosebit!

Extrardinar doctor!
De Alina pe 22 Noiembrie 2017

Datorita lui sarcina mea cu risc de nastere prematura de la 20 de sapt a fost o experienta placuta! Fara dumnealui nu stiu daca reuseam sa nasc in siguranta, la termen, un copil sanatos!

Un medic exceptional
De Mariana pe 14 Octombrie 2017

Dl Dr mi-a urmarit sarcina cu foarte mare grija si am nascut usor, cu o recuperare rapida si fara dureri. Un om si un medic deosebit.Va multumesc

Extraordinar medic!
De Gabriela toderas pe 28 Noiembrie 2016

In medic cum rar intalnesti. Recomand tuturor.

Un medic excepțional
De Popa Veronica pe 18 Mai 2016

Dl.dr.Stoica Viorel este unul dintre acei medici la care e suficient sa mergi la un consult sa realizezi ca poți avea toată încrederea în dumnealui. E medicul care glumește dacă este cazul dar care îți spune franc ce probleme sunt și care sunt consecințele. Pe mine, diagnosticată cu adenomioza, m-a ajutat sa duc la termen o sarcina complicata, despre care nu credeam ca va atinge nici 30 saptamani. Îl recomand cu toată căldura.

Cel mai bun medic la care am fost!
De Nistor pe 29 Februarie 2016

Am fost operata de dl dr Stoica, mimectomie laaroscopica, deoarece aveam un fibrom de aprox. 7 cm pe care dl dr. l-a scos intreg. Tot respectul dlui dr. pt profesionalismul de care da dovada zi de zi.

Nastere la RM
De Iulia pe 27 August 2014

Buna Mihaela ! Multumesc de raspuns, sarcina usoara in continuare! Eu le-am dat un mail insa cea mai ieftina nastere este cea naturala la 5400 lei, dar numai daca faci si contract de celule stem. Preturile ajung pana la 10 000 ron pt rezerve vip.

Nastere la RM
De Mihaela pe 26 August 2014

Buna Iulia!

Eu am intrat in ultimul trimestru de sarcina, urmeaza sa discut zilele acestea despre pachetele de nastere pe care le au. Intentionez sa nasc aici in urma tuturor review-urilor pe care le-am citit despre aceasta maternitate. Te voi tine la curent.

Contact Dr. Stoica Viorel

Adresa

Calea Dorobanti, 240, Bucuresti, Sectorul 1

Reper Statia: Piata Charles de Gaulle
Telefon 021.9268
Site www.reginamaria.ro
Email office@reginamaria.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.