• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Stoica Gratiela
16 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Stoica Gratiela

Dr. Stoica Gratiela, medic ginecolog, Spitalul Judetean de Urgenta, Buzau.

Dr. Stoica Gratiela, medic ginecolog, Spitalul Judetean de Urgenta, Buzau.

ginecologie

ginecologie

Spitalul Judetean de Urgenta, Buzau

0238720689;
0238719132;
0749025201

Opinii utilizatori

Dr. Stoica Gratiela
De Cucu valentina pe 12 Ianuarie 2012

Doamna doctor Stoica este un medic de nota 10. Pe mine ma ajuatat foarte mult sa am o fetita frumoasa si sanatoasa. Si ii multumesc din suflet pentru ajutorul acordat.

Opinia mea
De Ana maria coman pe 20 Octombrie 2011

Si eu ma tratez cu doamna doctor stoica gratiela si sunt ft multumita.sunt insarcinata in 35 se saptamani si port in burtica un minunat baietel care trebuie sa vina pe lume la finele lunii noiembrie.practic acest lucru il datorez prima data lu dumnezeu si doamnei doctor stoica.pentru ca dansa a reusit sa faca ceea ce nu a putut niciun medic ginecolog din bz.eu trecand prin doua experiente neplacute pierzand inainte doua sarcini si niciun medic nu putea sa imi spuna care era cauza. A treia oara cand am ramas insarcinata practic eram disperata ca nu stiam la ce medic sa mai apelez ca sa pot avea in sfarsit o minune in viata mea. Pana cand intr-o buna zi am auzit de doamna doctor si m-am sfatuit cu sotul meu sa incercam si la dansa. A fost cea mai buna alegere pe care am putut sa o facem.m-am dus la doamna doctor i-am explicat experientele neplacute prin care trecuseram inaite.dansa practic nu a facut alceva decat sa imi dea un simplu tratament care ma ajutat sa pot trece de perioada aceea critica in care pierdeam sarcina adica 2,5 luni. Ce sa mai vorbesc in cazul meu doamna doctor a fost foarte eficienta o recomand la toata lumea cu toata increderea.

Un medic de nota 1000
De Manuela Burloi pe 18 Iulie 2011

D-ra Dr. Stoica Gratiela este un medic de exceptie! Eu am nascut in 2007 un baietel superb cu dansa, iar acum sunt insarcinata in 32 de saptamani cu o fetita. Si la a doua sarcina am fost tot la d-ra doctor, totul mergand foarte bine. Este o persoana deosebita, comunicativa, care mi-a castigat increderea de la inceput. O respect si o simpatizez foarte mult, mai ales ca de cate ori am apelat la dansa cu vreo problema nu am fost niciodata refuzata!Asa ca am doar cuvinte de lauda despre un medic ce pune mult suflet in ceea ce face.

Dr. Stoica Gratiela
De Cristina pe 15 Aprilie 2011

D-ra dr. Stoica Gratiela mi-a urmarit sarcina de la 3 luni si am fost mai mult decat incantata. Am nascut in martie cu dansa si mi-a adus pe lume un baietel sanatos. A venit la vizita in fiecare zi si mi-a explicat ce am voie si ce nu. Am fost mai mult decat multumita pe toata perioada sarcinii, la operatie si dupa. O recomand din tot sufletul.

Dr. Stoica Gratiela
De COCIODAR GIANINA pe 05 Decembrie 2010

M-am tratat cu dr. Stoica timp de un an, dupa ce am mai fost si la alti medici, si rezultatul a fost extraordinar: sunt insarcinata in 15 saptamani. Dr. Stoica este foarte buna in probleme de fertilitate si foarte draguta.

Dr. Stoica Gratiela
De Ema pe 14 Septembrie 2010

Acum am inceput sa merg al dansa. Este ok.

Contact Dr. Stoica Gratiela

Adresa

Stadionului, 7, Buzau, Buzau

Telefon 0238720689;
0238719132;
0749025201
Site www.spitalulbuzau.ro
Email office@spitalulbuzau.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.