• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Stoica Gratiela
16 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Stoica Gratiela

Dr. Stoica Gratiela, medic ginecolog, Spitalul Judetean de Urgenta, Buzau.

Dr. Stoica Gratiela, medic ginecolog, Spitalul Judetean de Urgenta, Buzau.

ginecologie

ginecologie

Spitalul Judetean de Urgenta, Buzau

Opinii utilizatori

Deosebita
De Elena-Dana pe 16 Mai 2018

Pe langa faptul ca a fost foarte atenta toata sarcina, a fost singurul medic care nu a vrut sa primeasca nimic, in afara de o cutie de bomboane.
Am nascut cu dumneaei si am fost impresionata de grija pe care a avut-o fata de mine si de fetita mea. La primul control de dupa nastere, m-a rugat sa-i dau o poza cu mine si fetita mea.
De ce? Pentru ca avea un album in care aseza poze cu toti bebelusii pe care i-a adus pe lume.
Doar un om extraordinar face astfel de lucruri!
Va multumesc, stimata doamna doctor!

Un doctor bun,serios
De Alina pe 10 Mai 2017

Eu am nascut un baietel cu dansa...am fost ff multumita!! Sanatate multa!!

MEDIOCRĂ
De Denisa pe 12 Iulie 2016

Nu poti numi doctor asemenea persoana.O superficială. Doctor cum este ea poate fi oricine.nu m-as duce la ea nici dacă ar fi ultimul ginecolog de pe pământ. Nu știe sa asculte pacientul, habar nu are sa trateze o sarcina cu mici probleme poți pierde sarcina cu ea oricând pt că nu știe ce analize medicale sa ți recomande. Ii spui k ai avut probleme cu o sarcina anterioara și ce poți face acum sa nu mai ai probleme, îți zice sa faci analize după ce deja ai pierdut sarcina. vrea sa te chiuvete la 12 săptămâni în cabinet la ea și fără asistenta explicându cât de greu îi este ei. Hooo .sa ți fie rușine. Vin la ea ca sunt insarcinata și ea îmi spune ca am fibrom, iar eu am 3 luni de sarcina.ce poți sa stai zici de cât de doctor este aceasta doamna.fugiti de ea.

o incompetenta.
De Dobre pe 25 Iunie 2016

O n competenta. Tu ești insarcinata și ea Îți spune k ai fibrom.am pierdut sarcina din cauza ei pt ca nici măcar nu te asculta sa i spui ce știi despre tine. Nu va duceți la ea. E cea mai proasta în domeniu pe buzau

Experienta noastra !
De Iulian pe 22 Decembrie 2015

Habar nu are ce face! Vorbeste foarte urat,recomanda o multime de pastile ce pot afecta sarcina, nu isi asuma nici o responsabilitate, ii este frica sa faca cezariana pentru ca "Cezariana nu este sigura". Un medic ginecolog care nu are ce cauta in acest domeniu. Ii recomand cu caldura profesia de femeie de serviciu! Ne-a dezamagit total aceasta lipsa de profesionalism din partea dainsei.
Nu recomand nimanui sa apeleze la serviciile acestui medic mediocru de mana a 3-a !

Experienta mea
De Cristina pe 06 Februarie 2014

Mi-a vorbit foarte urat, mi-a dat un tratament si un diagnostic gresit, mi-a dat foarte multe pastile care in total m-au costat 200 de Ron, si nu ar fi fost o problema daca macar erau bune. A trebuit sa ma duc la Bucuresti, si sa aflu ce aveam de fapt. Caci la dansa imi era si frica sa ma mai duc, caci este foarte "indrazneata", sa nu folosesc cuvantul tupeista, si nici nu asteapta sa termini ce ai de spus, ca si incepe sa tipe. Aceasta este experienta mea persoanala pe scurt, si nu o doresc nimanui.

Dr. Stoica Gratiela
De Necula alina pe 10 Aprilie 2013

Care este tariful unui chiuretaj?

Aprecieri
De Cristina.voinea pe 12 Octombrie 2012

Este o persona deosebita, care stie sa-si castige increderea pacientelor punanad mult suflet in ceea ce face.Am nascut prin cezariana in 2007 si 2012 pe 27 iulie si am fost foarte multumita de atentia pe care mi-a acordat-o doamna doctor Stoica.Am fost vizitata in maternitate si mi s-a raspuns la telefon de cate ori am solicitat-o. Este un medic care isi face meseria cu drag.

Dr. Stoica Gratiela
De Nicoleta Iftimie pe 31 August 2012

D-na dr Stoica este o doctorita foarte buna, o recomand tuturor mamicilor din Buzau. Am nascut un baietel sanatos cu dansa si am fost foarte multumita de serviciile doamnei doctor, atat in timpul sarcinii cat si la operatia de cezariana si dupa. Acum sunt insarcinata din nou si am apelat tot la d-na dr. Stoica, si va recomand si voua, tuturor mamicilor, sa apelati la dansa cu toata increderea.

Un medic de nota 10
De Cociodar Gianina pe 30 Mai 2012

Dr Stoica Gratiela este pentru mine un medic de nota 10 si o recomand cu toata increderea si altor viitoare mamici. Cu ajutorul dumneaei am ramas insarcinata si am adus pe lume o fetita minunata. Pe tot parcursul sarcinii d-ra doctor a dat dovada de profesionalism de inalta clasa si pentru asta, eu si familia mea, ii vom fi mereu recunoscatori.

Contact Dr. Stoica Gratiela

Adresa

Stadionului, 7, Buzau, Buzau

Site www.spitalulbuzau.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.