• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
20 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital particular

Dr. Stoian Ioan

Dr. Stoian Ioan, medic primar obstetrica-ginecologie a pus bazele primului spital de ginecologie din Romania, Gynecoland.

Dr. Stoian Ioan, medic primar obstetrica-ginecologie a pus bazele primului spital de ginecologie din Romania, Gynecoland.

obstetrica-ginecologie

obstetrica-ginecologie

Centrul Medical Gynecoland

021.337.29.53;
021.336.43.73

Opinii utilizatori

Il recomand cu caldura!
De Elena pe 27 Iunie 2011

Mi se pare atat de ciudat ca opiniile sunt atat de opuse. Dl dr. Stoian mi s-a parut extraordinar, pune atata pasiune in ce face si asta se vede. Pleci de la el incarcata de pozitivism si mai este si un medic foarte bun. Imi pare rau pentru persoanele care au avut experiente neplacute, dar imi e imposibil sa intleg!

Dr. Stoian Ioan
De Angela pe 21 Martie 2011

D-nul dr. Stoian un om de mare valoare, atat morala cat si profesionala. Multumesc din suflet pentru ce a-ti facut pentru mine. Recomand tuturor femeilor clinica Gynecoland si in special serviciile d-nului doctor Stoian.

Dr. Stoian Ioan
De Laura pe 23 Februarie 2011

Nu recomand acest medic si nici clinica lui. Preturi exorbitante, nejustificat de mari. Anul trecut am platit 500 lei pentru o consultatie. Nu mi-a placut cum mi-a vorbit nici el si nici dr. Vasile la care am fost ulterior cu o alta problema. Singura care m-a impresionat prin profesionalism si blandete a fost doamna doctor Apetrei.

dr. Stoian Ioan
De Ramo pe 30 Ianuarie 2011

Subscriu la opinia de mai jos.

Dr. Stoian Ioan
De Andreea pe 10 Decembrie 2010

Bun doctor, oribil caracter.

Dr. Stoian Ioan
De Zero pe 29 Noiembrie 2010

Nu as mai consulta niciodata acest doctor. Mult succes.

Dr. Stoian Ioan
De Zuzunic pe 05 Iulie 2010

Super om!

Am avut incredere in mine prin ei
De Ancuta P. pe 15 Mai 2010

Va multumesc din suflet, pentru tot ce ati facut pentru mine!

Felicitari intregi echipe!

Dr. Stoian Ioan
De Ionut pe 02 Mai 2010

Multumim ce ati facut pentru noi.

Dr. Stoian Ioan
De Catoiu ionela pe 24 Aprilie 2010

Dr. Stoian un medic de exceptie a stiut sa formeze un nucleu de super oameni. A fost singura data cand in Romania m-am simtit om, tratat ca un om, inconjurata de oameni calzi, zambitori si profesionisti. Recomand Gynecolandul tuturor femeilor cu probleme ginecologice.Cu siguranta nu o sa regretati. Multumesc tuturor: dr. Stoian, dr. Jumuga, Andreei, Ionut, Cristi, Adi, Oana pentru clipele petrecute acolo daca se poate spune astfel.

Contact Dr. Stoian Ioan

Adresa

Gramont , 7, Bucuresti, Sectorul 4

Reper Piata Regina Maria - Rond Cosbuc
Telefon 021.337.29.53;
021.336.43.73
Site www.gynecoland.ro
Email office@gynecoland.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.