• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Slonovschi Igor
23 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat
; centru medical

Dr. Slonovschi Igor

Dr. Slonovschi Igor medic primar obstetrica - ginecologie, Maternitatea Cuza Voda Iasi.

Dr. Slonovschi Igor medic primar obstetrica - ginecologie, Maternitatea Cuza Voda Iasi.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Spitalul Clinic de Obstetrica Ginecologie Cuza Voda Iasi

pentru informatii si programari puteti suna la urmatorul numar de telefon 0232.213.000

Opinii utilizatori

Nasterea
De Claudia pe 22 Februarie 2012

Dar de ce te-a dezamagit? Ce s-a intamplat ca si eu sunt pacienta dumnealui si sunt la inceput si nu prea stiu mare lucru despre el. Multumesc.

Nasterea
De Claudia pe 22 Februarie 2012

Multumesc pentru raspuns, daca nu te superi, cam cati bani ai dat ca nu stiu cam cum se procedeaza si daca ai dat si ceva bani pe parcursul sarcinii. Multumesc.

Dr. Slonovschi Igor
De Adina pe 19 Februarie 2012

Nu, am nascut normal!

Nasterea
De Claudia pe 15 Februarie 2012

Am si eu o intrebare: ai nascut prin cezariana? Ca sunt doctori care iti impun acest lucru chiar daca nu este necesar. Multumesc.

Dr. Slonovschi Igor
De Adina pe 17 Ianuarie 2012

Este un medic foarte bun si foarte bine pregatit! Datorita lui am nascut o fetita sanatoasa de 3800 kg si ii multumesc foarte mult!

Nasterea
De Mihaela pe 01 August 2011

Este un medic bun. Am nascut cu el prin cezariana in 2009 si nu am avut probleme. A venit dimineata cand l-am sunat. Ma asteptat in afara spitalului, despre tarife eu i-am dat 800 ron si a fost multumit.

Dr. Slonovschi Igor
De Simona pe 18 Mai 2011

Super profesionist, am avut dubii in privinta dumnealui, dar am nascut prin cezariana un bebe de 4200g, pe 28 aprilie. Nu-l cunosteam inaine am vb despre tot cu el, si despre tarifele care trebuie date la asistent, anestezist, etc mi-a prins foarte bine ca mi-a spus ca eu chiar nu aveam idee, cum stau lucrurile(tin sa spun ca sunt la prima nastere). Dl. dr. Igor este un super profesionist, cam ocupat cei drept, dar daca apelezi la domnului nu te lasa nelamurita, super nota 10. Multumesc lui Dumnezeu ca l-am intalnit pe dlui. Mai sunt si doctori care se gandesc si la pacienti, sa-i de Dumnezeu sanatate, si daca cineva are dubii in privinta acestui om,pacat, e un super om, il recomand cu toata inima.

Dr. Slonovschi Igor
De Vio pe 08 Mai 2011

Buna, de curand am apelat la el si din primele momente am sesizat ca este foarte bine pregatit din punct de vedere profesional si foarte eficace; la prima intalnire se vedea ca e ocupat si totusi mi-a acordat o consulatatie "rapida", dar extrem de amanuntita. Ulterior am mers tot la d-lui, desi cu frica parca, traiam cu experientele urate acumulate de la cele 2 nasteri in care am intalnit doar doctori fara inima (la cel mic am turnat o gasca de bani in momentul nasterii, desi venise in ultimul moment, inca putin si ramaneam fara bb) si atunci am realizat ca e o persoana normala si deschisa, a vorbit foarte frumos cu mine, am discutat, inclusiv problema banilor. Mi se pare o persoana deschisa asa ca cel mai bine incerci sa discuti cu el. Despre profesionalism, nici nu mai vorbim, nota 10. Eu sunt o persoana foarte dificila si chiar m-am mirat sa gasesc o asa persoana. In privinta banilor, si noi, ca orice om obisnuit, ne dorim tot mai mult daca se poate, nu-i asa? Nici noua nu ne-ar conveni ca altii sa-si aleaga pacientii cu stare si in numar redus si noi sa-i luam pe toti ceilalti si sa muncim triplu si nu cred ca este o persoana ignoranta sau sa exagereze pentru a-si atinge scopul. Ii poti spune de la inceput daca nu ai posibilitati materiale si in cazul asta, presupunand ca va avea alte prioritati cred ca-ti va recomanda alti medici buni care nici macar nu se uita la bani si sa stiti ca exista si oameni dintr-astia. Cat despre tarifele practicate, va spun eu, sunt mai bune decat la un cabinet. Cred ca este cel mai bun doctor ginecolog pe care eu l-am intalnit. Toate bune!

intrebare
De Simona pe 18 Aprilie 2011

draga roxana rotaru,am si eu o intrebare,urmeaza sa nasc prin cezareana cu dr igor si nu stiu cum sa procedez,dr care ma urmarit pe parcursul sarcinii nu o sa vina la nastere,si mi la recomandat pe dr igor,acum nu stiu ce tarife are el,si nici nu am f multe informatii despre dumnealui,ai putea te rog sa i-mi spui daca ai nascut cu el?ce suma ai cheltuit?multumesc anticipat.

Dr. Slonovschi Igor
De Simona pe 18 Aprilie 2011

Buna, as vrea te rog sa-mi spui daca ai nascut cu el? Ru urmeaza sa nasc peste 2 saptamani si trebuie sa fac cezariana si doctorul care ma urmarit pe toata perioada sarcinii nu o sa vina la nastere(galearschi)si mi l-a recomandat pe dr. Igor, am avut o "intalnire" cu el mi sa parut ok, dar vazand parerile de pe forum sunt cam in dubii, ai putea sa-mi spui de ce ai parerea asta despre el? Multumesc anticipat si te rog daca poti raspunde-mi mi-ar fi de ajutor.

Contact Dr. Slonovschi Igor

Adresa

Cuza Voda, 34, Iasi, Iasi

Telefon 0232.213.000
Site www.spitalcuzavodaiasi.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.