• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Slonovschi Igor
23 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat
; centru medical

Dr. Slonovschi Igor

Dr. Slonovschi Igor medic primar obstetrica - ginecologie, Maternitatea Cuza Voda Iasi.

Dr. Slonovschi Igor medic primar obstetrica - ginecologie, Maternitatea Cuza Voda Iasi.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Spitalul Clinic de Obstetrica Ginecologie Cuza Voda Iasi

pentru informatii si programari puteti suna la urmatorul numar de telefon 0232.213.000

Opinii utilizatori

UN DOCTOR DE NOTA 10
De Ciornei Iulia pe 24 Iulie 2017

D.nul doctor Igor nota 10 plus.Am nascut cu dumnealui in iunie 2011 ,de asemenea c la constant ma duc la control TOT LA DANSUL,steriletul tot cu dumneanului,
Deci un doctor de nota 10..Ii multumesc pentru profesionalism si RABDARE...
Tocmai din Focsani merg de fiecare data cu mare drag la acest d,docor.
RECOMAND DIN INIMA

Un nesimtit de doctor SARLATAN
De Nelly pe 06 Decembrie 2016

Intamplarea a facut sa ajung pe mana lui. Am fost la ambulatoru la o alta dr care nu era in acea zi, eu nefiind din judetul Iasi am acceptat sa ma consulte el,pentru ca sa nu mai revin a doua zi si vb si dr mea cu el. Pb mea era ca nu am fost chiuretata bine la nastere naturala (ps.nascusem la Botosani cu alta dr Volocaru)si aveam 3 luni si eu tot sangeram si dupa multe incercari cu tratament am incercat sa scap de resturile ramase fara chiuretaj din nou.
Revenind la dl Igor care mi-a facut eco in ambulator sa vada daca se eliminase ce era rau, eu venita si cu bilet de trimitere, mi- a propus sa merg sa ma chiureteze "la o clinica particulara" daca vreau imediat adica intr-o ora maxim,am acceptat insa nu imi spusese pretul. In jumatate de ora am plecat la o trompeta de cabinet de 2 lei,numai clinica nu era la 100 m de ambulatoru si ma pus sa ma dezbrat cica intr-un salon apoi cand sa imi faca anestezia imi spune de pretul chiuretajului,si anume 400lei sa innebunesc. Si cand i-am zis ca nu am atatia bani la mine a luat foc....iam explicat ca o ma asteptam sa pot plati cu cardu insa la urma am realizat ca de fapt toti banii aia tb sa intre la el in buzunar, nu am primit nici o chitanta sau vreun bon. Un SARLATAN SI UN PROFITOR DISPERATA FIIND DE PB PE CARE O AVEAM EU.

Parere
De Alina pe 20 Octombrie 2016

Acest doctor nu are ce cauta in spital.Am fost sa mi se recolteze papanicolau pentru prima data in viata mea si am ramas traumatizată.A fost foarte brutal,a vorbit foarte urât cu mine, cand i-am spus ca ma doare mi-a raspuns ca am probleme cu capul.Dupa recoltarea pentru test,am sangerat 3 zile.A fost înfiorător,voi merge cu siguranta sa fac si o plângere ,trebuie sa ma interesez unde.Fetelor,aveti grija,daca mergeți la acest medic o sa rămâneți cu trauma pe viata,eu nici acum nu imi revin din umilință traita.

Dr. Igor Slonovschi
De Eduard pe 02 Decembrie 2015

Prietena mea a iesit plangand din cabinetul lui dupa o consultatie. A folosit instrumentele medicale brutal, umilitor, nu a existat dialog cu el, a vorbit rastit si jumatate din timp l-a petrecut cu telefonul in mana. Tarifele sunt aceleasi peste tot, nu sfatuiesc pe nimeni sa-i calce pragul.

Nasterea
De Burla lenuta pe 08 Septembrie 2014

Buna Iulia! Si eu trebuie sa nasc prin cezariana cu domnul Igor si as vrea sa-mi spui si mie daca stii cam cat costa o cezariana la el. Multumesc.

Dr. Slonovschi Igor
De Iulia pe 20 August 2014

E un doctor de nota 10. Un doctor care comunica cu tine foarte mult, ceea ce cred eu ca este cel mai important. Nota 10 domnului doctor Igor Slonovschi.

Dr. Slonovschi Igor
De Mihaela c. pe 22 August 2012

La fel si la mine. Mai am 2 saptamani pana la nastere si dl. dr. Galearschi mi-a spus ca nu se prezinta la nasteri si mi l-a recomandat pe dl. dr. Igor. Care sunt preturile dupa parerea celor care au mai nascut cu el. Eu voi naste normal, cel putin daca nu intervine nicio problema. Va multumesc anticipat.

Dr. Slonovschi Igor
De Mihaela c. pe 22 August 2012

Buna! Si eu trebuie sa nasc pe 5 septembrie (termenul normal) dar nah, nu se stie. Voi naste tot cu dumnealui. Ieri l-am intalnit prima oara si mi s-a parut super ok! Daca puteti sa-mi dati mai multe informatii despre dumnealui va multumesc anticipat. Mi-a fost recomandat de dr. Galearshi Armand Sorin.

Nasterea
De Claudia pe 28 Februarie 2012

Multumesc mult pentru raspuns.

Dr. Slonovschi Igor
De Adina pe 24 Februarie 2012

Pe perioada sarcinii m-au costat doar ecografiile pe care le-am facut, analizele nu ca sunt asigurata, iar cand am nascut am platit doar moasa cat am vrut eu, iar la domnul doctor nu e cu tarif, am dat cat am avut si a fost multumit!

Contact Dr. Slonovschi Igor

Adresa

Cuza Voda, 34, Iasi, Iasi

Telefon 0232.213.000
Site www.spitalcuzavodaiasi.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.