• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Serban Nastasia
16 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Serban Nastasia

Dr. Serban Nastasia medic primar obstetrica ginecologie, competente in ginecogia oncologica, ecografie, colposcopie celioscopia, asistent universitar, doctor in stiinte medicale.

Dr. Serban Nastasia medic primar obstetrica ginecologie, competente in ginecogia oncologica, ecografie, colposcopie celioscopia, asistent universitar, doctor in stiinte medicale.

competente in ginecogia oncologica, ecografie, colposcopie, celioscopia

sectia clinica obstetrica ginecologie II

Spitalul Clinic Dr. I. Cantacuzino

pentru programari si informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 021.210.71.00 / 021.210.64.55 / 021.210.84.99

Opinii utilizatori

Dr. Serban Nastasia
De Carmen pe 17 Martie 2011

Ma intereseaza daca il cunoaste cineva pe dr. Nastasia de la medsana. Cateva recomandari, va rog frumos la email: camyyah@yahoo.com. Multumesc frumos.

Dr. Serban Nastasia
De Ana Pirea pe 25 Februarie 2011

Comunica prin semne, nu raspunde decit monosilabic la intrebari, cere spaga pe fata pentru ca are si el de cotizat mai sus. Profesional, are minusuri si plusuri ca fiecare, dar uman este incalificabil. Parte dintr-un sistem bolnav si corupt, genul asta de medici ar trebui sa dispara din spitale ca sa avem si noi sanse la un tratament uman.

Dr. Serban Nastasia
De Croitoru daniela pe 17 Ianuarie 2011

Mie mi se pare un doactor care isi practica meseria doar pt spaga. Mi-a mi-a provocat naserea si ma lasat acolo. Si-a inchis telefonul si Doamne ajuta, dar ii multumesc dr. Ursuleanu
Danda chiar e un doctor de nota 20. Sanatate.

Dr. Serban Nastasia
De Sss pe 02 Octombrie 2010

Este un doctor exceptional, sora mea a avut 3 nasterii cu el si nici odata nu ia cerut bani. Deci, imi pare rau pentru tot ce se scrie, dar fiecare doarme cum isi asterne. Vorba dulce mult aduce.

Dr. Serban Nastasia
De Monica Creteanu pe 29 Aprilie 2010

Dl dr. Nastasia este un medic exceptional, foarte dedicat meseriei, cu care am nascut de doua ori si nu l-as schimba cu nici un alt medic ginecolog. Imi pare foarte rau ca au aparut pe internet cateva opinii care ii stirbeste imaginea, eu il cunosc de 5 ani si mi-e greu sa cred ca acele fapte sunt adevarate.

Contact Dr. Serban Nastasia

Adresa

Ion Movila, 5-7, Bucuresti, Sectorul 1

Telefon 021.210.71.00 / 021.210.64.55 / 021.210.84.99
Site www.spitalul-cantacuzino.ro
Email cantacuzino@spitalul-cantacuzino.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.