• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Serban Nastasia
16 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Serban Nastasia

Dr. Serban Nastasia medic primar obstetrica ginecologie, competente in ginecogia oncologica, ecografie, colposcopie celioscopia, asistent universitar, doctor in stiinte medicale.

Dr. Serban Nastasia medic primar obstetrica ginecologie, competente in ginecogia oncologica, ecografie, colposcopie celioscopia, asistent universitar, doctor in stiinte medicale.

competente in ginecogia oncologica, ecografie, colposcopie, celioscopia

sectia clinica obstetrica ginecologie II

Spitalul Clinic Dr. I. Cantacuzino

Opinii utilizatori

mai bine nu!
De Ela Marin pe 07 Mai 2018

E doctorul perfect daca nu va surpinde spaga ceruta la nastere, daca nu aveti nevoie de sfaturi, nu aveti intrebari si o sarcina fara probleme! Cu noroc totul poate iesi perfect!

Nastasia Serban
De Diana mihai pe 26 Februarie 2015

Buna ziua ,

Am fost ieri la acest doctor (profesor universitar) si am ramas cu un gust amar. Nu as putea sa il recomand pentru nimic in lume, cu atat mai putin pentru lucruri atat de delicate cum ar fi sarcina. Am 24 de ani si sunt la prima sarcina, destul de confuza, am ajuns la acest om printr-o recomandare sperand sa primesc ceva sfaturi, clarificari, in schimb am pazit holurile spitalului timp de 6 ore, ca sa primesc un telefon inchis in nas.
- la ora 8:30 eram programata dar am ajuns la ora 8:00 din respect pentru programele lor incarcate si stresante.
- la ora 8:30 l-am sunat si mi-a spus ca trebuie sa astept la ecografii pentru ca el mai intarzie.
- undeva dupa ora 11 am intrat, mi-a spus doar sa ma dezbrac, am fost nevoita sa il intreb eu ce si cat sa imi dau jos adica ce fel de ecografie imi face, deranjandu-l probabil din discutia intensa pe care o avea cu colega sa.
-s-a apucat sa imi intinda gelul acela in timp ce inca vorbea cu colega, dupa care i-a sunat telefonul, asa ca in tot timpul si asa scurt al pseudoconsultatiei lui nu am apucat sa ii pun nici macar o intrebare, cu o mana pe telefon, una pe burta, mai auzeam cate o injuratura, in final a inchis, s-a ridicat si a spus ca el trebuie sa plece pana la studentii lui si sa il asteptam (eu si tatal copilului) pe hol ca vine imediat.

Mi-am luat servetelul de pe mine, m-am sters, m-am imbracat si am iesit afara.
Dupa alta ora de asteptat pe scaunele acelea tari si cu ochii in usa lui verde, apare asistenta cu un aer binevoitor sa ne sugereze sa mergem sa bem un ceai si sa mancam ceva pentru ca mai dureaza la dl. doctor.

Am incercat sa ii explic ca daca as fi vrut un ceai sau sa mananc ceva as fi stat acasa nu pe holul acela ore in sir, dar in final am iesit pentru ca imi pierdeam rabdarea.
Dupa o criza hormonala de plans si de tipete cu iubitul meu am reusit sa mananc ceva cald la o strada distanta, sa ma calmez si sa ma intorc.

La ora 13:00 eram in spital cautandu-l din nou pe acest doctor dar aceeasi asistenta ne informeaza ca de fapt se intorsese la 5 minute dupa ce am plecat noi, ba mai mult, ca ne-a si cautat de vreo 2 ori. Probabil nu avea minute pentru ca numarul de telefon il avea, pentru un om atat de ocupat ma gandesc ca este mai simplu sa dai un telefon decat sa cauti prin spital de 2 ori.

Asistenta binevoitoare ne-a spus ca merge sa il caute asa ca am ramas iar acolo asteptand Am auzit cum a intrebat in cabinet daca mai este Dl Nastasia, i s-a raspuns ca nu se stie dar nu a iesit sa ne anunte nimic.

La ora 14:00 am decis sa intrebam daca poate cineva, oricine sa ne faca o amarata de ecografie pentru ca nu mai tineam deloc sa o facem la o anumita persoana, dar bineinteles ca cei care vor sa te ajute nu au dreptul fara consimtamantul spagarilor - sefi.


Dupa ce am plecat la fel cum am venit l-am sunat pe omul acesta sa il intreb daca asa i se pare normal si mi-a spus ca studentii lui au avut examen lucru care este mai important decat 2 persoane care pierd o zi din viata, o zi de munca si una de facultate, micile bucurii din timpul sarcinii cand te pregatesti sa fii parinte pentru prima oara, sau un fat care primeste de la mama senzatii de stres, nervi, lacrimi si oboseala.

In final m-a intrebat daca l-am sunat sa ii tin morala si mi-a inchis telefonul in nas.
Mie mi s-a parut lipsit de scrupule, nepasator, increzut si ca isi face treaba doar cand are chef.
Spaga da toata lumea. Daca nu cere este pentru ca toata lumea stie cu ce suma sa vina are preturile facute de mult.

Probabil impresioneaza femeile de la tara de peste 35-40 de ani atunci cand nu are astfel de iesiri, dar asta nu inseamna ca este un bun medic. Un adevarat doctor se implica mai ales ca nu venisem la el cu tuberculoza sau bube in cap, era vorba despre o sarcina in trim 2.

Decat sa va tina pe toata durata sarcinii un om ca asta mai bine mai cautati pentru ca exista si medici buni si sufletisti carora le pasa de oameni si care ii respecta.

Acestia merita si respectul meu.

Exceptional doctor.
De Diana Aioanei pe 18 Noiembrie 2014

Un doctor de nota 10+. Un doctor care iti inspira incredere si siguranta, comunica putin, dar lucreaza mult si bine.

Datorita lui am scapat de un chist ovarian aparut la o varsta tanara, 17 ani. Si a doua zi dupa operatie am fost pe picioarele mele, fara nicio complicatie. Mi-a inspirat de prima data ca este stapan pe situatie si un doctor chirurg desavarsit. Toata stima si admiratia.

Extraordinar de bun
De Ilie alina pe 05 Noiembrie 2014

Am fost pacienta domnului Dr. Nastasia si este un om de nota 20, este foarte bun si nu mi-a cerut niciodata timp de 9 luni bani. Cine spune ca cere bani, o spune din rautate. Nu este adevarat, il recomad cu multa incredere celor care au nevoie de un ginecolog extraordinar. Mergeti cu incredere la el! Tot respectul pentru domnul Dr. Nastasia.

Superficial
De Lulu pe 23 August 2012

L-am vazut de doua ori pe medicul Nastasia, a doua oara ma dusesem la el pentru o problema destul de delicata. Mi s-a parut depasit de situatie si nu mi-a dat incredere. Am hotarat sa merg pe mana doctorului Ion Ionut de la Giulesti si a fost o decizie inteleapta.

Nastere normala
De Rozalia Ionescu pe 18 Mai 2012

Am fost urmarita pe timpul sarcinii foarte bine de dr. Nastasia, mai ales ca aveam 40 ani, am nascut normal fara epidurala cu dansul in 2008 (facand si amniocenteza in bune conditii).

Profesionalism
De V IASI pe 10 Martie 2012

Bun profesionist. Singura ecografie efectuata si citita cum trebuie dupa 12 ani de chin si alergatura catre zeci sau sute de echografii facute in van si credeti-ma sunt din breasla. De fapt in urma acelei interpretari mi-am intregit sanatatea. S-a intamplat ca D-l Dr sa fie secundul in sala dar s-a ocupat de mine apoi. In spitalul Cantacuzino am stat 7 zile si nimeni, adica nimeni nu a afacut vreo aluzie financiara. Am ramas surpinsa in mod placut de atitudinea echipei medicale din acea clinica. Ok. Veti spune era normal eram "de-a lor", tot de-a lor am fost si in alte clinici unde personalul, mai ales cel mediu medical, parca imi facea o favoare aunci cand trebuia sa isi faca treaba. Cu deosebit respect si multe multumiri colegiale, V de la Iasi.

Nastasia Serban, doctor la fel ca toti doctorii
De Victoria pe 03 Octombrie 2011

L-am cunoscut pe dl dr. Nastasia S. si nu este adevarat ca cere bani spaga. Niciun doctor nu cere spaga, ii dai tu ca asa suntem obisnuiti; avem impresia ca ne trateaza mai bine - poate asa este! dar sistemul este de vina, nu doctorii. Sa apreciezi profesionalismul unui doctor, nefiind de meserie si asta e specific romanilor, sa arunce cu noroi in tot ce nu inteleg. Poate nu este prea vorbaret, se facea analist politic daca era! Ca sunt persoane nemultumite de el, e firesc, nu poti multumii pe toata lumea; sunt persoane care se plang ca nu le-a vindecat: este doctor nu Dumnezeu, trebuie tinut cont si de organismul fiecaruia, de raspunsul fiecarui organism la un tratament sau la o interventie. Este un doctor ca toti ceilalti. Un doctor pentru o persoana poate fi foarte bun, pentru alta nu. Pe Dr. Tutunaru unii il lauda, altii il injura; pe dr. Marinescu unii il injura, altii il lauda s.a.m.d. Gasiti-va doctorul care vi se potriveste si nu asteptati imposibilul - minuni de la ei.

e ok
De Ana calin pe 25 Mai 2011

mie mi se pare un dr. ok. am mare incredere in el, mi a raspuns la toate intrebarile si a fot disponibil. pana acum nici nu s a pus vreodata problema sa platesc, iar comportamentul este decent si discret. personal, nu sunt innebunita dupa informatii cu care sa mi se faca capul mare. dr. spune ca e bine, iar eu am incredere in el. it's that simple.

Dr. Serban Nastasia
De Betty Persic pe 22 Martie 2011

Trebuie sa recunosc ca pana acum am primit sprijinul necesar din partea Dl. Doctor,mi-a raspuns la toate intrebarile si am gasit sprijinul necesar pe care orice pacient il cauta in medic. Am citi prea multe recenzii cu privire la acest medic care pentru mine a fost benefic si chiar foarte receptiv la tot dialogul pe care l-am parcurs in cabinetul domniei sale.
Intrebarea mea este daca noi pacientii,stim sa ne puratam cum trebuie cu medicii noastri, din disperare, ura preconceputa gresim, iar ei nu sunt Dumnezeu!

Contact Dr. Serban Nastasia

Adresa

Ion Movila, 5-7, Bucuresti, Sectorul 1

Site www.spitalul-cantacuzino.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.