• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Scurtu Bogdan
77 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
clinica

Dr. Scurtu Bogdan

Dr. Scurtu Bogdan medic specialist obstetrica - ginecologie cu competenta in ecografie.

Dr. Scurtu Bogdan medic specialist obstetrica - ginecologie cu competenta in ecografie.

obstetrica - ginecologie

Clinica Omini Clinic

Opinii utilizatori

Despre sarcina
De Iriciuc Mihaela pe 09 Mai 2013

Datorita acestui medic minunat am acum un baietel de 2 ani. A facut pentru mine ce nu au facut alti medici inainte (doua sarcini pierdute). Insarcinata in 5 luni, la morfologia fetala am primit vestea ca pierd sarcina. Domnul doctor Scurtu a savarsit o mare minune. Am nascut la 39 saptamani. Nu mi-ar ajunge o viata sa-i pot multumi.

Dr. Scurtu Bogdan
De Brindusa Bangau pe 11 Martie 2013

Un profesionist desavarsit si un om extraordinar, am tot respectul pt. el, il recomand. Am nascut cu dumnealui in 2012 gemeni, fetita si baietel. Sunt multe de spus. toate numai de bine.

Dr. Scurtu Bogdan
De Mioara pe 29 Ianuarie 2013

Calm, comunicativ, are rabdare. Am plecat la drum acum un an si jumatate pentru infertilitate si acum sunt bucuroasa, ca in sfarsit am obtinut o sarcina pe care, sper sa o urmareasca tot dumnealui.

Dr. Scurtu Bogdan
De Trifasi Elena pe 07 Mai 2012

Un doctor excelent, un profesionist desavarsit si un mare om. ( Am nascut cu d-nul doctor deci stiu ce vorbesc.) Il recomand din toata inima.

Profesionist
De Irina pe 02 Februarie 2012

Am ajuns la acest dr. in urma recomandarilor de pe forumuri si nu pot sa am decat cuvinte de lauda. Este un tip calm, explica totul cu rabdare, ofera toate informatiile necesare si in plus, este foarte prompt. Din pacate sarcina mea s-a oprit din evolutie, dar voi ramane in continuare sub observatia dumnealui. Il recomand cu caldura.

Profesionalism
De Lacramioara pe 13 Ianuarie 2012

Un om exceptional, profesionalism, disponibil, mai rar asa medic.

Cel mai bun
De Popa simona pe 02 Ianuarie 2012

Datorita lui am adus pe lume o fetita minunata. Am sa ii fiu recunoscatoare toata viata pentru grija si rabdarea care mi-a acordat-o pe perioada sarcinii, si in timpul nasterii.

La a doua sarcina
De Alexandru Maria pe 12 Decembrie 2011

Buna! Eu sunt insarcinata in 10 saptamani si as vrea sa consult un medic bun. Din cate am inteles si din auzite dr. Scurtu e un medic foarte renumit. Daca doresti Luminita te rog sa-mi dai adresa de e-mail sa te intreb mai multe, daca vrei.

Dr. Scurtu Bogdan
De Monica horoiu pe 25 Octombrie 2011

Este un profesionist de exceptie si in acelasi timp o persoana extraordinara. Il admir pentru felul in care isi trateaza pacientele, pentru rabdarea de care da dovada si felul in care explica, fara a te face sa tremuri la urmatorul control. Cu ajutorul dumnealui am adus pe lume o fetita minunata, lucru pentru care ii multumesc.

O mamica fericita
De B.M pe 19 Septembrie 2011

Ii multumesc pentru tot, pentru profesionalism, rabdare si pentru ca facut ca nasterea sa nu fie asa o sperietoare.

Contact Dr. Scurtu Bogdan

Adresa

Grigore Ureche, 2, Iasi, Iasi

Reper Bl. 6 Martie Iasi
Site www.ominiclinic.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.