• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Scurtu Bogdan
77 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
clinica

Dr. Scurtu Bogdan

Dr. Scurtu Bogdan medic specialist obstetrica - ginecologie cu competenta in ecografie.

Dr. Scurtu Bogdan medic specialist obstetrica - ginecologie cu competenta in ecografie.

obstetrica - ginecologie

Clinica Omini Clinic

Opinii utilizatori

Oportunist
De Nicu-80 pe 22 Ianuarie 2019

In repetate randuri sotia a apelat la serviciile acestiu "domn" doctor si de fiecare data imi spunea ca se simte jecmanita. Din curiozitate cand m-am uitat pe hartiile date de la Omini Clinic, am inceput sa observ ca apar consultatii de peste 500 de lei, dar si lucruri cum ar fi ecografii care nu au avut loc, consiliere. Am ramas perplex cand am citit asa ceva pentru ca tin minte ca odata mi-am insotit sotia cand a avut o problema si el a spus ca nu e bun deloc in a da sfaturi oamenilor si ca e foarte slab pe partea de consiliere. Mai rar asa "haiduc". Dar na, poate ca fiind "doctorul vedetelor" cum am auzit ca ii spun unii, se justifica. Oricum, da senzatia ca e un on onest, dar ramai cu gust amar dupa ce ajungi la receptie si achiti nota.
PS: Cea mai ieftina nota a avut-o sotia cand a stat de vorba 10 minute cu el despre ce optiuni ar avea in cazul unei sarcini nedorite (era la alta clinica, nici macar la Omini) si a costat peste 350 RON.

Foarte bun
De Mioara pe 30 Aprilie 2018

Un doctor foarte bun. Colaborarea a inceput datorita faptului ca nu puteam obtine o sarcina( am mers la Ominiclinic)...am reusit si am decis sa ramin sa fiu urmarita tot de dumnealui. Calm, profesionist. Eu am nascut la Arcadia dar nu am simtit vreo secunda ca ar avea ceva impotriva nasterii la Cuza. Recomand

Nu recomand
De Magda pe 23 Ianuarie 2018

Dl dr Scurtu mi-a urmarit sarcina la Arcadia si cand am inceput sa duscutam unde voi naste a insistat foarte mult sa nasc la Arcadia. Din momentul in care am decis ca vreau la Cuza Voda interesul dl doctor pt mine s-a diminuat. Eu nu am fost atat de multumita pt cat e mult este laudat acest dr.

nastre
De Griet pe 31 August 2017

Buna! Ati nascut cu dl Scurtu la Arcadia sau la Cuza?

Un profesionist
De Oana pe 10 August 2017

Mulțumesc d-lui Dr. Un medic extraordinar pe care îl cautam de mult. Explicit, ascultator și un bun profesionist.Felicitari și nota 10.

Nu recomand
De Mihaela pe 10 Mai 2017

Am nascut in martie cu dl doctor. Monitorizarea sarcinii a fost la clinici private. Ceea ce m-a deranjat a fost modul fugitiv in care a facut fiecare ecografie. Nu dura mai mult de 2 min. Totul era facut pe fuga de parca abia astepta sa ies pe usa. Este mereu pe fuga.

Buna ziua
De Andreea pe 31 Ianuarie 2017

Stie cineva daca il pot gasi si pe facebook.As dori sa iau legătură personal cu domnul doctorsau e-mailul domnului doctor .

medic extraordinar
De Monica pe 28 Noiembrie 2016

Dr. Scurtu este un medic pe care il recomand cu tot sufletul.Are o relatie deschisa cu pacientii, raspunde prompt si cu rabdare oricarei solicitari, este implicat si atent. Intr-adevar monitorizarea se face prin clinici private unde preturile nu sunt chiar de neglijat, dar din punctul meu de vedere, merita. La urmatoarea sarcina cu siguranta il voi alege tot pe dumnealui.

Buna ziua!
De Faur Alina-Alexandra pe 28 Octombrie 2016

Imi doresc să aflu adresa de e-mail a domnului doctor Scurtu Bogdan , aș dori să-i trimit niște rezultate al unor analize . Multumesc! Aștept răspunsul vostu. O zi bună!

Doctor
De Geta pe 23 Septembrie 2016

As vrea sa aflu adresa de email al domnului doctor.

Contact Dr. Scurtu Bogdan

Adresa

Grigore Ureche, 2, Iasi, Iasi

Reper Bl. 6 Martie Iasi
Site www.ominiclinic.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.