• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Sanduleac Elvira
23 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
centru medical

Dr. Sanduleac Elvira

Dr. Sanduleac Elvira medic specialist obstetrica - ginecologie.

Dr. Sanduleac Elvira medic specialist obstetrica - ginecologie.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Medcenter

program clinica:
luni - vineri: 07:30 - 20:00;
sambata: 07:30 - 14:00

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 0800.800.599

Opinii utilizatori

Pareri consultatie
De Lefter mihaela pe 09 Februarie 2012

Dr. Sanduleac este o mare specialista, o persoana draguta si cooperanta.

Dr. Sanduleac Elvira
De Maria pe 06 Decembrie 2010

Am 39 de ani si doamna doctor mi-a spus ca intru in premenopauza precoce. Acum sunt insarcinata. Am ramas insarcinata dupa ce am fost la dansa si am facut o ecografie si mi-a spus ca ovarele mele nu mai au ovulatie, iar la analiza nivelul progesteronului era mic. Nu imi mai venise cm de 2 luni. Daca nu aveam ovulatie si progesteronul era mic cum de am rams insarcinata? Acum eu ce ma fac? Am deja doi copii. Consider ca m-a indus in eroare, eu altfel nu as fi ajuns in situatia aceasta.

Dr. Sanduleac Elvira
De Ruse Adriana pe 06 Mai 2010

Un medic foarte bun,cooperant, intelegator, alaturi de pacient. Pentru mine, opinia dansei si decizia luata ulterior, m-au ajutat sa evit deteriorarea sanatatii.

Contact Dr. Sanduleac Elvira

Adresa

Intrarea Glucozei, 37-39, Bucuresti, Sectorul 2

Telefon 0800.800.599 / 021.242.44.77
Site www.medcenter.ro
Email alina.carnuta@medcenter.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.