• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Sanduleac Elvira
23 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
centru medical

Dr. Sanduleac Elvira

Dr. Sanduleac Elvira medic specialist obstetrica - ginecologie.

Dr. Sanduleac Elvira medic specialist obstetrica - ginecologie.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Medcenter

program clinica:
luni - vineri: 07:30 - 20:00;
sambata: 07:30 - 14:00

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 0800.800.599

Opinii utilizatori

Dr. Sanduleac Elvira
De Elena pe 17 Martie 2014

Foarte draguta, eu am fost la ea atat la Gral Medical, cat si la Medicover, e foarte ok.

recomand
De Simona pe 09 Ianuarie 2014

Buna tuturor. Eu am nascut cu dna Dr. Elvira Sanduleac in 2011, prin cezariana. O recomand, este un medic competent si o persoana calma si placuta.

Sanduleac Elvira- - nasteri la stat
De NEGUT_GABRIELA pe 16 Octombrie 2013

Buna,

Si eu as vrea sa aflu daca D-na Sanduleac mai asista si la nasteri in sistemul de stat. Ma puteti ajuta cu un raspuns?

Pareri nastere
De Carmen pe 31 Iulie 2013

Si eu as vrea sa stiu cum e doamna doctor? Feedback-uri nu gasesc foarte multe pe internet.

Nastere normala?
De Anca pe 30 Iulie 2013

Buna. Ai nascut normal sau prin cezariana? Eu urmeaza sa nasc normal in 2-3 saptamani si ma intrebam cum e cu dna doctor. Merci.

Dr. Sanduleac Elvira
De Minodora M. pe 20 Mai 2013

Imi puteti spune daca Dr. Sanduleac Elvira asista si nasteri la o maternitate de stat si daca da la care? Multumesc!

Super doctor
De Gheorghe Oana Andreea pe 17 Mai 2013

Am nascut cu dansa pe 11 martie anul acesta, sunt foarte multumita de serviciile doamnei doctor. Este o persoana calma, cooperanta si de incredere. Totul a decurs foarte bine, in 3 zile si jumatate eram si eu si bebelusa mea acasa intregi si sanatoase datorita ei. O recomand cu drag.

Sarcina
De Cristina pe 03 Ianuarie 2013

Unde ai nascut, la ce maternitate? La stat sau la particular? Si eu am fost de multe ori la dansa e un medic bun, dar vreau sa stiu daca face nasteri si la stat?

Cea mai buna
De Oana Gheorghe pe 04 Septembrie 2012

Este o persoana cum rar intalnesti, un doctor priceput, intelegator, si care-ti raspunde deschis la orice intrebare. Sunt insarcinata in 3 luni si de 1 luna si jumatate merg la ea de drag.

Foarte buna!
De Sorana.C pe 23 August 2012

Eu am nascut cu dansa in luna mai a acestui an si totul a fost foarte bine, de la un cap la altul. Credeti-ma ca am trecut prin mai multi medici ginecologi si niciunul nu a fost atat de bland, de comunicativ, sincer si profesionist. Mi-a dat si numarul dansei sa o sun noaptea in caz ca am vreo urgenta. Va spun cu mana pe inima ca e painea lui Dumnezeu - eu nu am avut nicio problema cu dansa. Sorana Ciovica

Contact Dr. Sanduleac Elvira

Adresa

Intrarea Glucozei, 37-39, Bucuresti, Sectorul 2

Telefon 0800.800.599 / 021.242.44.77
Site www.medcenter.ro
Email alina.carnuta@medcenter.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.