• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Robotin Carmen
25 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Robotin Carmen

Dr. Robotin Carmen - medic specialist obstetrica - ginecologie.

Dr. Robotin Carmen - medic specialist obstetrica - ginecologie.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie.

Spitalul clinic de urgente Sf. Pantelimon

pentru detalii si informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon centrala - 021.255.40.90, secretariat - 021.255.40.25

Opinii utilizatori

Dr. Robotin Carmen
De Barbalata Mihaela pe 01 Aprilie 2011

Eu am nascut cu dansa acum 3 saptamani prin cezariana si sunt foarte multumita si de operatie si de cum am fost tratata, iar referitor la ce spuneti voi ca cere foarte multi bani care doctor nu cere, dar sti ca dai un ban si esti tratat cum trebuie.

Dr. Robotin Carmen
De Lilisor pe 11 Februarie 2011

Pretul unei cezariene cu dr. Robotin? Mai intai iti spun cat cere pe o nastere normala si iti faci tu o impresie mai departe. Mi-a cerut 1500 RON, deci pentru o cezariana stiu de la o persoana apropiata ca ia cerut 3000 RON si ia dat pentru ca are foarte multi bani, dar nu mi se pare firesc si omenesc.

Dr. Robotin Carmen
De Georgiana pe 07 Februarie 2011

Da si eu am fost pacienta ei, si din cauza ca este asa o "mare profesionista" mi-a murit copilul la 7 luni. Imi spunea ca copilul este asa de mare si ca o sa nasc prin cezariana si cu 3 zile inainte de a imi muri copilul am fost la ecograf la cabinet si mi-a spus ca este ok coplilul. Si sa zic ca a si fugit de mine si ca m-a operat alt doctor care mi-a spus clar ca copilul a murit. Si ma duceam la control la 2 saptamani, este o ciubucareasa, aveti mare grija caci dc aveti cea mai mica problema va va lasa balta sau nu va stii cu siguranta ce sa va faca! Daca intrati pe mainile ei rugati-va sa scapati si voi si copii vostri cu bine!Sa va ajute Dumnezeu!

Dr. Robotin Carmen
De Georgiana pe 21 Noiembrie 2010

Eu am fost toata sarcina la d-na dr. Robotin si am si nascut in luna martie 2010 cu dansa si nu am decat cuvinte de lauda. Si eu si bebe suntem bine. Cat despre faptul ca cere bani, spuneti-mi voi care medic nu cere.

Dr. Robotin Carmen
De Nicol pe 09 Noiembrie 2010

Mai fetelor mai astept impresii si experiente de la voi in legatura cu aceasta dr. si m-ar interesa un pret de cezariana la ea cat a cerut si cum a fost. Va pup.

Dr. Robotin Carmen
De Nicol pe 09 Noiembrie 2010

Din cate am citit pe forum de pe la fete mi sa facut frica de ea e dr. mea de camd mi-a facut cerclajul la 3 luni pana acum a fost ok, am cotizat la ea la cabinet din 3 in 3 saptamani. Trebuie sa nasc cu ea in decembrie prin cezariana, dar la cate am citit despre ea ma luat frica si totodata ingrijorarea m-ati lasat praf.

Dr. Robotin Carmen
De Mona pe 27 Octombrie 2010

Buna, vroiam sa va spun ca si eu am avut-o ca medic, dar spre deosebire de voi, eu am nascut prin cezariana cu ea in 2007 si tot ce sa zis despre ea este foarte adevarat. Eu am facut septicemie, am stat o luna in spital, am ajuns sa fiu tratata de dr. Badoi tot din acelasi spital, deoarece raspunsul ei era ca o depaseste. Banii mi-a luat 15 milioane atunci, plus ca veneam inainte de nastere la doua saptamani la control si imi lua un milion. Am ramas cu sechele si o trauma imensa. Nu o recomand nimanui. Va doresc multa sanatate.

Dr. Robotin Carmen
De Lili pe 08 Septembrie 2010

Carmen si Liliana, bagam toata mana in foc pentru dansa, o iubeam si eu in momentele alea cand explica, cand imi vorbea, toata increderea i-am acordat-o, dar uite ca m-am inselat. Daca mi-ar fi spus cineva ceva de ea, eram in stare sa jur ca nu e asa. Chiar mi-a parut rau ca in sfarsit gasisem un doctor competent, sociabil, comunicativ si care nu mi ar fi dat de banuit o secunda ca e ciubucareasa mai ales si am fost destul de atenta cu dansa cat am putut. Va doresc succes si sanatate.

Dr. Robotin Carmen
De Lili pe 08 Septembrie 2010

Am nascut cu dr. Carmen Robotin in decembrie. Toate controalele au fost ok, am mers numai la dansa la cabinet pentru ca ma chema tot timpul, la 3 saptamani. Toate bune si frumoase, a venit ziua cea mare. Comportamentul dansei fata de mine a fost super ok precum si al celorlalti colegi. A stat langa mine, mi-a vorbit. m-a mangaiat, nimic de zis, doar ca bebe al meu avea cu 10 zile inainte de nastere 3,800. Stia cu siguranta ca va fi mare. La spital nu mi-a mai fac o eco, m-a dus direct in sala de nasteri. M-am chinuit cam 4 ore, nu mult tinand cont ca am nascut un bebel de 4,580 normal, da? Deci nu mai avea ce sa mi faca, era deja coborat.multumesc lui Dumnezeu ca a fost si este sanatos. Nu mi-a dat dupa nastere decat ergomet, fara antibiotic. M-am ales cu o mare infectie jos, mai avea putin si imi scoteau uterul. Am ajuns pe mana unei doctore de nota 20 la Municipa care m-a tratat foarte bine. Am tinut infectia in frau, la Robotin nici firele nu mi le am mai scos, nu va mai zic ca mi-a pus foarte multe fire si foarte aiurea, nu mai zic ca mi-a cerut de la obraz bani.si inca multi. Nu i-am dat decat cat m crezut eu de cuviinta, dar nu ia merita nici pe aia, o mare profitoare. Care va hotarati sa mergeti la ea asigurati ca ii stiti tariful si rugati va sa iesiti sanatoase din mainile ei. Doamne ajuta la toata lumea.

Dr. Robotin Carmen
De Iony pe 19 August 2010

Imi pare asa de rau de fetita ta, mai ales ca-ti doreai asa mult. Sa nu o lasati asa, fa reclamati peste reclamati si nu o ierta.

Contact Dr. Robotin Carmen

Adresa

Pantelimon, 340, Bucuresti, Sectorul 1

Reper Complexul Comercial "Cora"
Parcul Morarilor
Site www.sfpantelimon.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.