• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Robotin Carmen
25 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Robotin Carmen

Dr. Robotin Carmen - medic specialist obstetrica - ginecologie.

Dr. Robotin Carmen - medic specialist obstetrica - ginecologie.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie.

Spitalul clinic de urgente Sf. Pantelimon

pentru detalii si informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon centrala - 021.255.40.90, secretariat - 021.255.40.25

Opinii utilizatori

Dr Robotin Carmen
De Nicoleta pe 07 Noiembrie 2017

Ma poate ajuta cineva cu numărul personal al doamnei doctore ? Mulțumesc !

A nascut careva prin cezariana cu dr. Carmen Robotin?
De Marina pe 06 Decembrie 2014

Sunt in 3 luni. Am fost la dansa pentru monitorizarea sarcinii. Mie, in mare parte, mi s-a parut super. Acum intrebarea este oare in operatia de cezariana e ok? Mie frica ca nu e recomandata de catre cineva care a facut cezariana. Astept raspuns. Pupici!

Dr. Robotin Carmen
De Mihaela pe 25 Noiembrie 2014

In urma cu 3 ani si ceva am nascut si eu cu dansa, in 2011 mi-a monitorizat toata sarcina, ma chema la controale si ecografii din 3 in 3 saptamani vb foarte frumos, cerea si bani foarte frumos, cand am nascut prin cezariana era a doua cezariana.

Am fost progamata pe 19 septembrie, dar spre ghinionul meu m-au apucat contractiile in seara de 18 spre 19 si m-am dus sa ma internez. Am stat acolo pana dimineata la ora 5 si in sfarsit a ajuns si ea, suparata foc ca am trezit-o din somn ca a fost de garda 3 zile si eu m-am gasit s-o trezesc din somn acum.

M-a bagat in sala de operatie totul bine si frumos. S-a nascut fata sanatoasa, iar dupa aceea ia cerut sotului 6 milioane doar la asistente si la anestezist, iar banii ei erau separati.

A vorbit cu sotul meu separat sa ii de-a 20 de milioane, dar sa nu imi zica mie ca eram dupa nastere si sa nu imi zica. El venind in vizita la mine mi-am dat seama ca ceva este in neregula pentru ca era foarte suparat. A doua zi el sa prezentat cu 10 milioane ca mai mult nu am avut si ramasese ca inca zece milioane sa i le dam atunci cand imi scotea firele.

Ca doctor nu pot zice, este un doctor bun, dar la capitolul spaga am ramas socati nu ne venea sa credem mai ales ca bani ii dadusem si de cate ori ma duceam la eco sau un control.

O parere foarte proasta despre majoritatea medicilor din Romania pentru ca si cu prima fetita am patit ceva de genu, numai ca acolo nu am fost jecmanita asa pe fata, dar ingrijirea a lasat de dorit. M-a uitat acolo pe tot parcursul cat am stat internata la Municipal, dansa fiind in concediu cu o operatie care se infectase.

De nota 10
De Dana pe 06 Iulie 2013

Eu am nascut acum 2 luni cu dansa si sunt foarte multumita!

Dr. Robotin Carmen
De Adriana tanase pe 06 Iunie 2013

Eu merg la dr. Robotin si sunt foarte multumita de ea. Este foarte sociabila si iti explica foarte clar.

Dr. Robotin Carmen
De Mari pe 18 Decembrie 2012

Si eu sunt una din mamicile care asa zisa dr. Robotin mi-a lasat un gust amar. Am fost pacienta ei pana la 25 de saptamani de sarcina mergeam regulat la control din 3 in 3 saptamani bineinteles la cabinetul particular unde plateam o taxa mereu, dar ma intreb si acum pentru ce am platit aceei bani. Eu ii plateam pentru a avea o sarcina supravegheata cu analize la timp, dar nu a fost asa, pe cand am fost la un control doamna dr. daca o pot numi asa pentru ca la 25 - 26 de saptamani nu aveam analize mai deloc si reiau pe cand am fost la un control ma gasit cu punga coborata putin si cu colul deschis m-a trimis acasa cu tratament si repaus total la pat asta era intr-o miercuri si am fost rechemata la control vinerea unde dr. robotin a zis sa merg acasa ca nu are unde sa ma interneze la spital deoarece maternitatea este in renovare, dar sa ma duc acasa sub tratament si daca mi se intampla ceva sa ma duc la Polizu, dar sa nu o mai sun. Am plecat dezamagita si trista am stat inca 2 zile acasa dupa care am stabilit cu sotul ca trebuie sa ne gasim un alt doctor si asta am facut. Am mers la un alt spital la un alt doctor care pentru mine si baiatul meu a fost salvare noastra care ma intrebat unde imi sunt analizele de pe parcursul sarcinii ceea ce mie imi lipsea pentru ca dr. nu imi recoltase mai nimic, dupa control am fost internata cu risc de avort supusa analizelor si cu tratament. Mi sa descoperit in urma analizelor un microb care mi-a dat toata sarcina peste cap deoarece a fost descoperit prea tarziu - daca asa zisa dr. Robotin imi facea analize la timp nu mai ajungeam aici, dupa un tratament aproape de o luna internata in tot acest timp in spital am ajuns la 29 de saptamani moment in care au inceput contractiile si am dat nastere unui baietel prematur care si el a luat acel microb de la mine care la el sa localizat la plamani, dar Dumnezeu este mare si putere lui la fel au trecut 2 saptamani de cand am nascut. Prima a fost mai critica a stat intubat 2 zile, dupa care a fost scos si incepuse cu 7 ml de lapte toate astea au durat o zi pentru ca seara pur si simplu nu a mai respirat si-a revenit cu greu si apoi iar a stat cateva zile intubat. Acum multumim lui Dumnezeu de martea trecuta este mai bine a inceput si cu laptele matern si de la 2 ml am ajuns sa papam 8-9 ml. Acum asteptam cu rabdare multa sa crestem si sa plecam acasa.

Dr. Robotin Carmen
De Dana pe 15 Mai 2012

Eu am nascut cu doamna dr. Carmen in urma cu 2 ani si 8 luni. Este o dr. ok, din toate punctele de vedere. Eu m-am inteles perfect cu dansa. Este o femeie ok, inainte sa-ti fie dr., te asculta, te intelege.

Dr. Robotin Carmen
De Iuliana pe 09 Martie 2012

Buna, am nascut prin cezariana acum 3 luni cu asa numita "doctorita" carmen robotin, care mi-a lasat un gust amar. In afara faptului ca pur si simplu m-a mutilat dupa op de cezariana, adica, taietura este facuta prost, inca din spital mi-a curs din operatie un lichid galbui/rozaliu, iar acum dupa 3 luni ma chinuiesc cu o gaura in mijlocul operatiei care supureaza continuu si care nu vrea sa se inchida, este vb de aceeasi gaura cu care m-am confruntat si in spital, dar atunci am fost linistita de d.na robotin ca nu e nimic, ca sunt eu panicoasa, cu alte cuvinte eu eram vinovata pt lucratura ei de proasta calitate, pt care am uitat sa va spun mi-a cerut 2.600 RON, toate astea avand in ved ca am nascut la 8 luni din cauza unor probl placentare, iar copilul meu a stat 2 saptamani conectat la oxigen pt ca nu a avut plamanii dezvoltati complet.Deci, fetelor ganditi-va de 2 ori inainte sa o contactati pe aceasta doamna "doctor", sa nu regretati mai tarziu.Va doresc toate cele bune!

Dr. Robotin Carmen
De Georgiana pe 19 August 2011

Buna, eu am nascut pe 29 iulie normal, un baietel de 3620 si 52 de cm cu dna doctor Robotin. Mi se pare o doctora super ok, comunicativa si sufletista care pune suflet in tot ceea ce face dar normal ca sunt pareri si pareri. Eu am recomandat-o si as recomanda-o la oricine cu cea mai mare incredere pentru serviiciile ei, dar repet sunt pareri si pareri.

Dr. Robotin Carmen
De CONSTANTINESCU LUMINITA pe 19 August 2011

Eu am nascut prin cezariana pe 13 iulie! Sunt foarte multumita de dansa!

Contact Dr. Robotin Carmen

Adresa

Pantelimon, 340, Bucuresti, Sectorul 1

Reper Complexul Comercial "Cora"
Parcul Morarilor
Site www.sfpantelimon.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.