• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
12 opinii
Medic:
specialist infertilitate
Unitate medicala:
clinica

Dr. Predoi Silviu Adrian

Dr. Predoi Silviu Adrian - medic specialist ecografie obstetricala si ginecologica, supraspecializare in Medicina Materno - Fetala si Reproducere umana asistata (fertilizare in-vitro), histeroscopie si amniocenteza, specializare in Management medical.

Cu o experienta profesionala de peste 14 ani, dr. Predoi Silviu Adrian a pus bazele...

Dr. Predoi Silviu Adrian - medic specialist ecografie obstetricala si ginecologica, supraspecializare in Medicina Materno - Fetala si Reproducere umana asistata (fertilizare in-vitro), histeroscopie si amniocenteza, specializare in Management medical.

Cu o experienta profesionala de peste 14 ani, dr. Predoi Silviu Adrian a pus bazele primei sectii specializate exclusiv in medicina materno-fetala - Departamentul de Medicina Materno-Fetala din cadrul Spitalului Judetean Ilfov "Sf. Imparati Constantin si Elena" si ulterior, Departamentul de Reproducere Umana Asistata din cadrul Spitalului Life Memorial al Medlife SA. In ultimii 3 ani a condus, in calitate de Director Medical, Departamentul de Medicina Materno - Fetala din cadrul Life Memorial Hospital si a facut parte din echipa de medici Medlife.

Incepand cu data de 1 octombrie 2010, dr. Silviu Predoi se dedica exclusiv retelei de clinici private Promed System. Aceasta a fost infiintata in 1997 chiar de catre Silviu Predoi si este singura retea de clinici specializate in medicina materno - fetala din Romania.

Echipa Promed System colaboreaza constant cu Giles Palmer, senior embriolog cu experienta de peste 20 de ani în embriologie si tehnici de reproducere umana asistata, Director al Departamentului de Reproducere Asistata Mitera Hospital din Atena.


Dr. Silviu Predoi declara:

"Am decis sa renunt la colaborarile pe care le aveam cu alte clinici private pentru a ma dedica exclusiv business-ului propriu. Promed System este singura clinica din Romania specializata in medicina materno-fetala – si prin aceasta ma refer la faptul ca aceste clinici ofera solutii medicale complete pentru femei si, in special, pentru femeile insarcinate sau pentru cele care isi doresc un copil. Toate acestea sunt posibile datorita echipei de medici ultraspecializati si echipamentelor de ultima generatie. Promisiunea pe care o fac alaturi de Promed System este ca, odata ce ajung la noi, pacienții intra intr-un circuit de analiza si diagnostic ce respecta standarde internaționale, cu acces la cei mai buni specialisti din domeniu, care le explica pas cu pas toate etapele de diagnostic si tratament prin care trec."

ecografie obstetricala si ginecologica; supraspecializare in Medicina Materno - Fetala si Reproducere umana asistata (fertilizare in-vitro); histeroscopie si amniocenteza;
specializare in management medical;

Clinica Promed System Bucuresti - clinica specializata in medicina materno - fetala

Opinii utilizatori

Dr. Predoi Silviu Adrian
De Mihai Andreea pe 06 Septembrie 2010

Dr. Predoi este un doctor minunat, un adevarat profesionist si nu in ultimul rand un om minunat. Am nascut cu domnul doctor, iar azi am un bebelus minunat datorita lui. Va multumesc domnule doctor!

Dr. Predoi Silviu Adrian
De Tincutapreda pe 05 Septembrie 2010

Urmeaza sa nasc prin cezariana cu domnul doctor. Am facut testul de amniocenteza cu dumnealui si mi-a inspirat o incredere deosebita. Pe loc m-am hotarat sa nasc cu dumnealui chiar daca sunt din Bacau si eram inscrisa la o clinica privata. Ii multumesc din suflet ca m-a primit ca pacienta. Sper ca totul sa decurga normal. Pe langa faptul ca e un medic deosebit, e si un om cu suflet mare. Apelati cu cea mai mare incredere la domnul doctor.

Contact Dr. Predoi Silviu Adrian

Adresa

Stockholm, 5, Bucuresti, Sectorul 1

Site www.clinica-promed.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.