• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
12 opinii
Medic:
specialist infertilitate
Unitate medicala:
clinica

Dr. Predoi Silviu Adrian

Dr. Predoi Silviu Adrian - medic specialist ecografie obstetricala si ginecologica, supraspecializare in Medicina Materno - Fetala si Reproducere umana asistata (fertilizare in-vitro), histeroscopie si amniocenteza, specializare in Management medical.

Cu o experienta profesionala de peste 14 ani, dr. Predoi Silviu Adrian a pus bazele...

Dr. Predoi Silviu Adrian - medic specialist ecografie obstetricala si ginecologica, supraspecializare in Medicina Materno - Fetala si Reproducere umana asistata (fertilizare in-vitro), histeroscopie si amniocenteza, specializare in Management medical.

Cu o experienta profesionala de peste 14 ani, dr. Predoi Silviu Adrian a pus bazele primei sectii specializate exclusiv in medicina materno-fetala - Departamentul de Medicina Materno-Fetala din cadrul Spitalului Judetean Ilfov "Sf. Imparati Constantin si Elena" si ulterior, Departamentul de Reproducere Umana Asistata din cadrul Spitalului Life Memorial al Medlife SA. In ultimii 3 ani a condus, in calitate de Director Medical, Departamentul de Medicina Materno - Fetala din cadrul Life Memorial Hospital si a facut parte din echipa de medici Medlife.

Incepand cu data de 1 octombrie 2010, dr. Silviu Predoi se dedica exclusiv retelei de clinici private Promed System. Aceasta a fost infiintata in 1997 chiar de catre Silviu Predoi si este singura retea de clinici specializate in medicina materno - fetala din Romania.

Echipa Promed System colaboreaza constant cu Giles Palmer, senior embriolog cu experienta de peste 20 de ani în embriologie si tehnici de reproducere umana asistata, Director al Departamentului de Reproducere Asistata Mitera Hospital din Atena.


Dr. Silviu Predoi declara:

"Am decis sa renunt la colaborarile pe care le aveam cu alte clinici private pentru a ma dedica exclusiv business-ului propriu. Promed System este singura clinica din Romania specializata in medicina materno-fetala – si prin aceasta ma refer la faptul ca aceste clinici ofera solutii medicale complete pentru femei si, in special, pentru femeile insarcinate sau pentru cele care isi doresc un copil. Toate acestea sunt posibile datorita echipei de medici ultraspecializati si echipamentelor de ultima generatie. Promisiunea pe care o fac alaturi de Promed System este ca, odata ce ajung la noi, pacienții intra intr-un circuit de analiza si diagnostic ce respecta standarde internaționale, cu acces la cei mai buni specialisti din domeniu, care le explica pas cu pas toate etapele de diagnostic si tratament prin care trec."

ecografie obstetricala si ginecologica; supraspecializare in Medicina Materno - Fetala si Reproducere umana asistata (fertilizare in-vitro); histeroscopie si amniocenteza;
specializare in management medical;

Clinica Promed System Bucuresti - clinica specializata in medicina materno - fetala

Opinii utilizatori

Spital Wellborn
De Anonim pe 04 Iulie 2014

Pe domnul Dr Silviu Predoi il gasiti in cadrul spitalului Wellborn, la adresa Str Brodina, Nr 3, Sector 1, Bucuresti.
Toata echipa Promed s-a mutat aici.

Puteti stabili o programare la: 0785 212 632 sau office@wellborn.ro
Pentru mai multe informatii, puteti accesa: www.wellborn.ro

Amniocenteza
De Natalia pe 10 Septembrie 2013

Astazi mi-a facut amniocenteza si sunt placut impresionata de Dl. Doctor si echipa dansului. Chiar daca xilina nu prea si-a facut mega efectul, la amniocenteza nici nu prea ai ce durere sa simti, mai curand un discomfort care de altfel este foarte suportabil.

Procedura presupune anumite riscuri printre care si pierderea sarcinii, este bine sa intelegem ca ne asumam aceste riscuri odata ce acceptam sa facem amniocenteza.

Mie mi s-au explicat toti pasii procedurii, inclusiv mi-au fost descrise senzatiile pe care in mod normal le simte orice femeie ce face amnio! Nota 10!

Il recomand tuturor femeilor ce au nevoie de ajutorul Domniei sale.

Fertilitate!
De Carmen pe 19 Martie 2013

Si eu am ramas insarcinata din prima insemincare la dumnealui la clinica Promed. In mai m-am dus cu probleme de fertilitate, in iunie am facut analize si in iulie eram gravida! Sa ii dea Dumnezeu sanatate!

Dr. Predoi Silviu Adrian
De GABRIELA pe 06 Iunie 2012

Am fost foarte dezamagita de dl. dr. Silviu Predoi, pe data de 8 mai 2012 la ora 11:00 mi-a facut amniocenteza, sarcina gemelara in 19 saptamani, pe parcursul manevrei a fost foarte nervos, m-a intepat de 4 ori, de trei ori la un copil si odata la cel de-al doilea pentru a-mi recolta lichid amniotic. La diferenta de 15 zile, am pierdut sarcina, pe 24 mai 2012 sarcina gemelara 21 saptamani. Nu stiu ce s-a intamplat.

Toate stelele de pe cer
De Ciolca georgiana pe 08 Februarie 2012

Daca as putea sa notez acest medic cu un numar de stele, fara nicio ezitare i-as da toate stelele de pe cer. Le merita cu prisosinta!

Dr. Predoi Silviu Adrian
De Cristina pe 18 Mai 2011

La domnul doctor am ajuns in urma unei recomandari. Initial am fost la vestitul domn doctor Anca. Dansul m-a tratat cu mare indiferenta pentru ca nu eram insarcinata si venisem cu niste probleme banale dupa parerea dansului. Ce pot sa spun de domnul Predoi, este ca ca merg la dansul cu cea mai mare incredere, este un profesionist si un bun ascultator. Nota 10 pentru domnul doctor, iar in viitor imi doresc un copil si cu siguranta la dansul voi merge.

Dr. Predoi Silviu Adrian
De Ciulinaru daniela pe 04 Mai 2011

Dr. Predoi Silviu Adrian este un profesionist in tot ce face si nimic nu face de mantuiala. Am fost pacienta d-lui, si ii datorez totul: fericirea, bucuria de a fi mama. Se bucura si are o multumire pt fiecare femeie care ramane insarcinata, pune suflet pentru tot ce face. Multumesc din suflet domnule doctor.

Dr. Predoi Silviu Adrian
De Arieta pe 18 Februarie 2011

Disponibilitate pentru comunicare, un caracter deosebit.

Dr. Predoi Silviu Adrian
De Alex pe 23 Septembrie 2010

Domnul dr. Silviu Predoi va efectua consulatii din 1 octombrie la clinica Promed System din Str. Stockholm nr 5 sector 1. telefon 021.230.90.87. Va puteti programa aici, am primit eu sms de la Andreea Manaila si am fost informata ca intreaga echipa s-a mutat acolo.
Succes fetelor eu sunt deja in protocol de FIV la ei.

Dr. Predoi Silviu Adrian
De Oana Maria pe 14 Septembrie 2010

Datorita acestui dr minunat am acum o minune de baietel de 1 an si 6 luni (prin inseminare reusita din prima). Vreau sa-i multumesc si pe aceasta cale si sa va spun sa apelati cu toata increderea la dumnealui.

Contact Dr. Predoi Silviu Adrian

Adresa

Stockholm, 5, Bucuresti, Sectorul 1

Site www.clinica-promed.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.