• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Popa Lavidia
25 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Popa Lavidia

Dr. Popa Lavidia, medic ginecolog.

Dr. Popa Lavidia, medic ginecolog.

ginecologie

ginecologie

Centrul Medical Copou

Opinii utilizatori

Dr .Lavidia Popa
De Madalin pe 05 Februarie 2013

Am nascut pe 26.01.2013 cu doamna doctor Lavidia Popa la maternitatea Elena Doamna si totul a decurs foarte bine si sunt foarte multumita atat de doamna doctor cat si de spital! O adevarata profesionista! Numai cuvinte de lauda atat pentru nastere cat si pentru perioada de consultatii! Nota 20!

Dr. Popa Lavidia
De Crudu Florina pe 21 Ianuarie 2013

Eu am nascut cu doamna dr Popa in martie 2011 si o recomand cu mare drag. Atat pe parcursul sarcinii cat si la nastere a dat dovada de profesionalism si incredere. Ii multumesc si ii sunt recunoscatoare pe aceasta cale doamnei doctor.

Un medic cu suflet mare, un excelent profesionist.
De MANOLIU ELENA pe 12 Octombrie 2012

Buna ziua! Doresc si eu sa va marturisesc din experienta mea. Am nascut pe 28 apr 2012 un baietel frumos, sanatos si foarte reusit, datorita doamnei doctor care s a ingrijit de mine si de sarcina mea ca de propria fiica, as spune. A fost necesara cezariana si totul a decurs foaret bine. Dna dr pe langa faptul ce este un medic bun, un chirurg bun (nu un macalar), un fin psiholog este si un om de mare clasa. In prezenta dumneaei stiam ca totul va fi bine. Mi-am dorit acest copil de 5 ani si nu reusem sa obtin o sarcina. Am mers la renumiti medici, am facut inseminare, m-au scurs de bani fara rezultate insa Doamna Dr. Popa este in Adevaratul sens al cuvantului un medic desavarsit. Va multumim ca existati! Ar mai fi multe de spus, insa vreu sa concluzionez asa: un medic nu poate hotara daca un bebelus vine pe lume sau nu doar ii poate acorda atentia si priceperea sa maxima. In curand, cu ajutorul lui Dz si a dna dr. vom incerca sa ii aducem lui Vlad o surioara. Mii de multumiri, dna. Dr!

Multumiri!
De Damir Oana pe 01 Octombrie 2012

Un om cu suflet mare, un profesionist. Am nascut cu dumneaei. In acele momente am considerat-o ca pe mama mea, atata grija a avut de mine si de copilul meu. Multumiri! Sa va dea Dumnezeu sanatate!

Cel mai bun dr - Dr. Popa Lavidia. Sa ne traiti multi ani sanatosi!
De Un anonim pe 30 Iulie 2012

Imi vine sa cred ca parerile negative despre dr. Popa Lavidia vin din partea concurentei. Sotia mea a nascut prin cezariana cu dumneai si va pot spune ca totul a fost excelent. Am avut o relatie deosebita cu doamna doctor si pe parcursul sarcinii. Mai rar doctori care sa trateze cu asa mult bun simt si caldura pacientii.

Dr. Popa Lavidia
De Eu pe 04 Ianuarie 2012

Buna ziua, nu vreau sa descurajez niciun pacient al doamnei doctor, insa va rog consultati si un al 2-lea medic. Vreau sa va spun ca tocmai am pierdut la 8 saptamani o sarcina sub supravegherea doamnei doctor. Poate asa a vrut cel de sus, cand esti indurerat incerci sa gasesti vinovatul, insa mergem la un doctor sa ne asigure ca totul e ok, sau sa intervina in cazul in care este nevoie, iar doamna doctor Popa Lavidia a avut erori grave in cazul meu. Doamna doctor nu a fost in stare sa vada ca era sarcina gemelara, nici macar atat, bateau 2 inimi si ca se dezvolta un chist foarte mare in loc sa se dezvolte sarcina. Am aflat toate astea la urgenta la Cuza Voda unde am dat peste un doctor foarte priceput. Nu-si explicau nici doctorii de la urgenta cum nu s-a vazut cu 10 zile mai devreme sarcina gemelara Biocardica, cand am facut ecografie endovaginala la doamna doctor, cand m-a asigurat ca totul e ok si faptul ca acel chist crestea vazand cu ochii. Inaintea avortului spontan am eliminat un cheag cat jumatate de palma, toate astea se rezolvau cu un aspenter pe zi, daca se faceau si testele care erau necesare. Va rog pentru toate viitoarele mamici daca aveti incredere in acest doctor macar consultati si alt medic. E foarte important. Am crezut ca e medic insa se pare ca e doar moasa cu parafa de medic, drept pentru care nu este in stare sa faca nici cezariana, te plaseaza la alt medic. Decat sa alegi sa mergi la ea, mai bine iti astepti sorocul acasa, oricum nu e diferenta!

Dr. Popa Lavidia
De DRILEA SIMONA pe 13 Ianuarie 2011

Am nascut ce-i drept in februarie 2010 cu doamana doctor Popa. Un om deosebit, un specialist o femeie cu mult suflet. Sa va de-a Dumnezeu numai bine sanatate si putere de munca. Pupici de la George din Bc.

Dr. Popa Lavidia
De April pe 08 Ianuarie 2011

Am mers si eu la doamna Popa. Este foarte draguta cu toata lumea, dar eu am pierdut sarcina in luna a doua, cat am mers la consultatii a fost ok, mi-a inspirat incredere, dar la final, cand a constatat oprirea din evolutie a sarcinii, a fost ciudat: fara explicatii, fara empatie. M-a intrebat sec la ce ora vreau sa vin la chiuretaj, am incercat imediat sa vb cu alti medici, dar am dat peste unii care aproape m-au luat peste picior, desi treceam printr-o trauma. Pana la urma, am ajuns tot la dna Popa care a fost iar draguta cu mine si m-a mai linistit, pt ca imi era foarte frica si de chiuretaj. Am trecut cu bine peste aceasta experienta pe care nu o doresc nimanui, dar inca nu stiu la ce medic sa merg pentru urmatoarea sarcina care sper sa vina peste cateva luni.

Dr. Popa Lavidia
De Lacry pe 23 Septembrie 2010

Doamna dr. este un medic foarte bun.

Dr.Popa Lavidia
De Racovita anca pe 23 August 2010

Am nascut cu doamna dr. si am fost foarte multumita, m-a supravegheat din prima luna ,s-a comportat exemplar atat la controale cand mergeam cat si in spital.

Contact Dr. Popa Lavidia

Adresa

Toma Cozma, 4, Iasi, Iasi

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.