• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Popa Lavidia
25 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Popa Lavidia

Dr. Popa Lavidia, medic ginecolog.

Dr. Popa Lavidia, medic ginecolog.

ginecologie

ginecologie

Centrul Medical Copou

Opinii utilizatori

Vă mulțumesc doamna doctor.
De Iuliana pe 13 Martie 2018

Eu am născut în 2009 gemeni cu doamna doctor,la 7 saptamani a văzut ca am sarcina gemelara și mi-a fost alături pe tot parcursul sarcinii,a venit la cabinet și duminica pt mine pt ca am avut o sângerare la începutul sarcinii,datorita dumneaei am născut 2 băieți sănătoși prin cezariana chiar dacă unul era așezat pelvin și unul cranian...Iar în 2017 în mai am născut tot prin cezariana o minune de fetita,va mulțumesc doamna doctor ca existați în viata mea,sunteți cea mai buna!

Dr Lavidia Popa 20
De Cris pe 26 Iunie 2017

Din punctul meu de vedere d-na doctor e un medic de nota 20, an născut in noaptea de Înviere in 2012, putin medici răspund la telefon in jurul sărbătorilor, am dus o sarcina intr-o perioada foarte grea din viața mea, mi -am pierdut tatăl in ziua in care am aflat ca sunt însărcinată am avut suportul D-nei Doctor.
In viața se pot întâmpla și bune și rele, nu știu dacă D-na Doctor a fost sau nu vinovata, fiecare primește in viața câte o lovitura, dar eu personal cunosc cam 30 de copii care au venit pe lume cu ajutorul D-nei, și știu 2 mămici care au ignorat indicațiile și nu au mers pana la termen, sunt cazuri și cazuri. Cine suntem noi sa judecam, noi putem doar sa-i multumim, pentru ca exista si are rabdare sa ne asculte!

cea mai dedicata si buna doctorita
De Cioratanu pe 22 Aprilie 2017

Cea mai buna profesionista dedicata profesiei

Respect
De Duman Iuliana pe 02 Martie 2017

18 ani..îi mulțumesc doamnei doctor!!!...Nu o sa uit niciodată acele momente unice..

Respect
De Ana pe 27 Februarie 2017

Sincer nu stiu de unde sunt atâtea păreri negative. Eu am fost supravegheată de doamna doctor acum aproape 9 ani. Mama mea a murit când eram in luna a 4a de sarcină. Femeia asta a avut atata grija de mine , m-a susținut moral,m-a încurajat nespus de mult (chiar daca aveam 18 ani) si s-a purtat ireproșabil cu mine. Poate parea rece uneori, dar cred ca acesta e felul dumneaei de a fi.S-a intamplat sa ma mut si sa nasc in Neamt, dar cu toate astea am continuat sa vorbim la telefon si sa ma susțină pana am nascut. Eu personal, o recomand cu drag! Nu am avut nici un fel de problema cat am fost sub supravegherea dumneaei , cu toata a sarcina a fost joasă si datorită mortii mamei, din cauza stresului am avut risc de pierdere a sarcinii. Pana la urma, cred ca toate se intampla cu un motiv. Nu stiu cat e vorba de medic,indiferent cat este de renumit, sau de soartă.

Sofia
De Romila pe 19 Iulie 2016

Anul trecut am nascut in August cu d.na doctor Popa si vreau sa va zic ca niciodata pana acum nu mi.a facut placere sa discut cu un doctor sau mai ales sa merg la consult ginecologic...insa cu dumneaei m.am simtit extraordinar si in siguranta...daca imi zicea ca totul e in ordine cu fetita mea imi putea zice oricine orice ca eu aveam incredere in dumneaei si vreai sa zic ca am o fetita sanatoasa Slava Domnului si nu am avut nici un fel de probleme pe timpul sarcinii...FIFI

Dr. Popa Lavidia
De Lucian pe 09 Februarie 2015

Sunt sotul unei paciente a doamnei dr.(foste paciente).In ianuarie a fost la control si am fost informati ca toata treaba e buna, doar ca fatul e fixat in partea de jos. Sfatul doamnei doctor a fost sa stam calmi ca e ok. Sa mearga in continuare la serviciu ca totul e sub control. Desi sotia e in luna a 6-a, ne-am hotarat sa mergem si la un alt doctor. Aici am fost uimiti sa aflam de faptul ca fatul nu avea loc destul si ca sotia era aproape de eminenta de avort. Are colul uterin scurt si poate sa se deschida oricad, de aceea i s-a recomandat sa stea in repaos la pat.
Asa ca daca sunteti la doamnna doctor si aveti suspiciuni mai consultati si alt doctor.

Multumiri
De Padurariu Gina pe 24 Septembrie 2014

Am nascut cu dna dr. Popa Lavidia in mai 2011, m-a monitorizat luna de luna in timpul sarcinii, cand mi s-a rupt apa. Ea m-a asteptat la maternitatea Elena Doamna si a stat langa mine pana am nascut, s-a interestat de mine si fetita cat timp am stat in spital si am colaborat excelent.

Un om minunat datorita careia avem o fetita minunata azi. Multumim dna doctor, un profesionist din toate punctele de vedere, o recomand cu incredere oricand.

Dr Popa Lavidia
De Daniela pe 04 Noiembrie 2013

Am nascut pe 4 oct 2013 cu doamna doctor, care mi-a monitorizat sarcina din luna a 3-a. Am sunat-o cand am avut contractiile si am stabilit sa ne vedem la spital. S-a purtat foarte frumos, m-a vizitat si cand nu a putut veni m-a sunat sa ma intrebe cum ma simt. Sincera sa fiu nu ma asteptam pentru ca la unele consultatii mi se parea cam cu capul in nori, probabil din cauza numarului mare de pacienti pe care ii are. La nastere, insa am fost mai mult decat multumita, si ii sunt deplin recunoscatoare ca mi-a fost alaturi in acel moment! Nu vreau sa ii iau apararea, dar sunt o gramada de fete care se plang ca este lipsita de profesionalism, ei bine, poate doamna doctor s-a saturat sa vada tot felul de purtatoare de boli venerice, pentru ca am vazut eu de atatea ori cand ma duceam la cabinet, cum se minuna de unele paciente care nu stiu sa isi poarte singure de grija in primul rand! De asemenea nu mi se pare corect sa fie data vina pe doctori ca se pierd sarcini sau ca unii feti nu sunt sanatosi, Dumnezeu are un plan pentru fiecare si El stie mai bine ce are pregatit pentru toti + ca fiecare are un mod diferit de functionare a organismului, de dezvoltare, varsta, sunt atatia factori. Fiecare medic are si bune si rele, oamenii doar tind sa arunce in ei atunci cand sunt nemultumiti de ce le aduce viata. Cat despre consultatiile mele, mereu am primit chitanta si mi se pare corecta. Singura problema ar fi ca este foarte aglomerata. In rest, mi-a vorbit mereu frumos si m-a lamurit cu toate intrebarile pe care i le puneam!

Dr. Popa Lavidia
De Roxana pe 20 Octombrie 2013

buna fetelor! Ma bucur pentru voi ca aveti bebei sanatosi. Eu nu am avut norocul vostru. Am mers la d-na dr inca de la inceputul sarcinii si-mi spunea ca totul decurge foarte bine, chiar daca eu aveam sangerari, dureri. In luna 6 mi-am luat inima in dinti si am fost pentru un control la d-nul dr. Nemescu, ca sa aflu ca bebelusul meu avea grave malformatii si ca nu avea sa supravietuiasca dupa nastere, recomandandu-mi amniocenteza, apoi intreruperea. M-am intors la d-na dr. sa-i spun, speriata a asteptat rezultatul amniocentezei(bineinteles ca dr. Nemescu avusese dreptate. Nu am facut intrerupere, dar in luna 7 sarcina s-a oprit din evolutie. Ce sa va spun, d-na dr. nici macar nu a venit sa ma asiste la nastere, am nascut cu un rezident.

Ea este foarte draguta, foarte amabila, placuta, dar, verificati putin trecutul ei, a avut suspendat dreptul de practica de doua ori in cariera sa, daca faceam si eu plangere ar fi fost pentru a 3 oara, dar eram mult prea suparata, si afectata de ceea ce mi se intamplase ca nu ma mai interesa nimic din lumea asta. Cu ajutorul lui D-zeu, am gasit oameni care m-au sprijinit, incurajat si la luni dupa tragicul eveniment am ramas iar insarcinata. Acum am o fetita minunata, iar baietelul pe care l-am pierdut e ingerasul nostru care ne vegheaza de acolo de sus.

Voi faceti ce credeti de cuviinta, daca sarcina merge bine si e ok, aproape orice dr. e bun, nu? Eu va spus ce am trait eu, Mare atentie. Mentionez ca am nascut in 2011.

Contact Dr. Popa Lavidia

Adresa

Toma Cozma, 4, Iasi, Iasi

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.