• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Petca Aida
33 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
centru medical

Dr. Petca Aida

Dr. Petca Aida medic specialist obstetrica - ginecologie, competenta ecografie ginecologica si obstetricala.

Dr. Petca Aida medic specialist obstetrica - ginecologie, competenta ecografie ginecologica si obstetricala.

competenta ecografie ginecologica si obstetricala

ginecologie obstetrica

Clinica Medical City

luni 16:00 - 20:00

pentru informatii si programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 021.222.17.70 / 021.222.17.81 / 021.222.55.50

Opinii utilizatori

Raspuns
De Anca pe 14 Mai 2012

Sa stai linistita ca d-na dr iti va da o stare de siguranta si de calm care te va ajuta sa treci cu bine de acest monent si sa te faca sa il simti unic in viata ta!

Raspuns Dr Petca Aida
De Anca pe 14 Mai 2012

Am nascut cu d-na dr in martie si a fost o dulcica, Pe toata durata sarcinii am fost monitorizata corespunzator si nu a impus niciun pret. Si eu si bebe am fost tratati omeneste in primul rand si cu o atentie medicala deosebita. O recomand cu toata increderea, nu este genul de doctor care sa puna accentul pe bani!

dr Aida
De Babusha pe 12 Martie 2012

Buna, cat te-a costat nasterea cu dr. Aida? Ti-a cerut dansa sau ai dat cat ai considerat?
Multumesc.

Dr. Petca Aida
De ROXANA CAPITANU pe 02 Iunie 2011

Trebuie sa nasc pe 6 iunie. Sunt extrem de multumita de serviciile Dr. Petca Aida. Este super de super, sper ca si luni la nastere o sa fie totul ok!

Dr. Petca Aida
De Nedelciu mihaela pe 23 Mai 2011

Este un dr. de nota 10, nu am cuvinte de apreciere.

Dr. Petca Aida
De Babiac cristina pe 13 Mai 2011

Doamna doctor Aida Petca este o persoana extraordinara si foarte competenta. Am fost urmarita toata sarcina de dansa si pentru orice fel de problema am sunat-o si mi-a raspuns de fiecare data. Urmeaza sa nasc in maxim 3 saptamani si sper sa fie totul bine ca si pana acum. V-o recomand cu toata increderea.

Dr. Petca Aida
De Mihaela pe 08 Martie 2011

Am nascut cu doamna dr. care m-a urmarit toata sarcina si a venit prompt la nastere.

Dr. Petca Aida
De Laura pe 20 Februarie 2011

La Elias am nascut cu d-na doctor, m-a monitorizat de la inceput. Si da a fost anuntata si in 10 minute a fost acolo.

Dr. Petca Aida
De Laura pe 20 Februarie 2011

Buna! Bineinteles ca iti pot da nr. dansei (daca inca nu ai facut rost de el pana acum), dar da-mi un mail la anjutza@yahoo.com ca nu mi se pare ok sa-i dau numarul aici.

Dr. Petca Aida
De Monica pe 04 Februarie 2011

In ce spital ai nascut cu doamna doctor? Te-a monitorizat de la inceput? La momentul nasterii a fost anuntata si a fost alaturi de tine? Multumesc.

Contact Dr. Petca Aida

Adresa

Popa Savu, 16, Bucuresti, Sectorul 1

Telefon 021.222.17.70 / 021.222.17.81 / 021.222.55.50
Site www.medicalcity.ro
Email office@medicalcity.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.