• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Petca Aida
33 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
centru medical

Dr. Petca Aida

Dr. Petca Aida medic specialist obstetrica - ginecologie, competenta ecografie ginecologica si obstetricala.

Dr. Petca Aida medic specialist obstetrica - ginecologie, competenta ecografie ginecologica si obstetricala.

competenta ecografie ginecologica si obstetricala

ginecologie obstetrica

Clinica Medical City

luni 16:00 - 20:00

pentru informatii si programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 021.222.17.70 / 021.222.17.81 / 021.222.55.50

Opinii utilizatori

Un medic model
De Taune Ana Alina pe 07 Martie 2013

Sunt pacienta D-nei Doctor din anul 2009, in 2010 am nascut cu dumneaei, si pot sa va spun ca tot ceea ce s-a scris in aceste recenzii este adevarat, insa nimic nu poate descrie increderea pe care acest medic ti-o insufla inca de la prima vizita, felul in care iti explica toate procedurile si mai ales stilul dumneaei de a comunica cu pacientul. Mi-as dori sa pot gasi aceeasi competenta, dedicatie si profesionalism si la alti medici. Desi nu obisnuiesc sa scriu recenzii, mi-a facut mare placere sa imi impartasesc opinia cu privire la acest medic deosebit.

Multumesc
De Cami pe 24 Ianuarie 2013

Multumesc si eu doamnei doctor pentru suportul pe care mi l-a aratat in perioada sarcinii, in timpul travaliului / nasterii si nu in ultimul rand, dupa nastere. O adevarata doamna. Mai rar mi-a fost dat sa intalnesc un doctor de care sa imi fie dor sa mai vorbesc cu el.

Dr. Petca Aida
De Irina N pe 07 Ianuarie 2013

M-am rugat la Dumnezeu mult timp sa intalnesc dr. care sa ma ajute sa raman insarcinata si care sa imi ofere siguranta si incredere. Am gasit-o si o recomand din tot sufletul! Intai de toate este un om deosebit, un dr. de pus la rana. Urmeaza sa nasc la sf. lunii martie si va spun cu mana pe inima ca nu am emotii in ceea ce o priveste, stiu ca am cel mai bun si minunat doctor, o ador!

Minunata
De Aniela bobocea pe 09 Octombrie 2012

Abia am revenit de la spitalul Elias, unde doamna dr. Aida Petca m-a operat de fibrom. E un profesionit perfect si un om minunat! Si are o echipa super, in special domnul dr. Radu Cristian.

Un medic pentru care nu s-a inventat inca o nota. Recomand!
De Anamaria Dobre pe 30 Septembrie 2012

O femeie mai mult decat deosebita. Inainte de toate OM. Sa ii dea Dumnezeu sanatate, si putere sa ajute toti pacientii asa cum a facut-o cu mama mea. O recomand, si am zis ca o sa scriu pana si pe garduri, despre Dna Doctor. Sanatate tuturor!

Dr. Petca Aida
De BABIAC CRISTINA pe 19 Septembrie 2012

Nu am intalnit niciodata un doctor asa de bun si de precis cum este doamna doctor Petca. Am nascut cu dansa a fost de nota 10 si o recomand cu toata increderea tuturor. Ii multumesc din suflet pentru cum s-a purtat si de fiecare data cand ma duc la dansa o fac cu mare placere!

Un medic si un om deosebit
De Carmen pe 14 Iulie 2012

Am nascut cu doamna doctor Petca in august 2011, din intamplare, daca pot zice asta. Trebuia sa nasc la spitalul Universitar, dar cu cateva zile inainte s-a inchis maternitatea de-acolo, asa ca am fost trimisa catre spitalul Elias, la doamna doctor Petca Aida, despre care nu mai auzisem nimic inainte. V-o recomand din toata inima! E un medic si un om deosebit.

Multumiri doamnei doctor Petca Aida
De BALICA MIHAELA pe 14 Iunie 2012

Ma numesc Balica Mihaela si sunt o pacienta veche a doamnei doctor Petca Aida si nu am cuvinte sa ii multumesc. Am nascut de doua ori la Elias si am intampinat si probleme, dar dansa a facut tot posibilul sa ne fie bine mie si bebelusului, dar tot ce am patit eu nu are vina dansa pentru ca nu te poti pune cu destinul. Eu o apreciez pentru tot ce a facut pentru mine. Alt doctor nu am cunoscut cum este dansa, chiar isi face meseria cu drag si se poarta frumos cu toate mamicile. Cine o cunoaste pe dansa va pot spune ca nu va va dezamagi niciodata si mai ales ca raspunde la tel ori de cate ori este sunata. Multumiri doamnei doctor Petca Aida.

Dr de nota 20
De Danila ana maria pe 25 Mai 2012

Super dr, am nascut prin cezariana cu dansa, si nu a impus niciun pret. A stat langa mine pana m-am ridicat din pat. Super tare dr. Nota 20!

Super medic Aida Petca
De Sophiam pe 24 Mai 2012

Am nascut in iulie 2011, sarcina mi-a monitorizato doamna doctor, care este o dulceata de femeie, foarte deschisa si comunicativa, gata in orice moment sa iti acorde sprijin. Am avut o sarcina putin mai delicata, iar doamna dr. a fost langa mine si m-a sprijinit in fiecare moment. Niciodata nu a cerut o anumita suma si imi multumea de fiecare data cand ii bagam ceva in buzunar. Nu am nascut cu dumneaei deoarece era in concediu in afara tarii, dar rezidentul dansei, Radu Dan Cristian este la fel de bine pregatit ca si profesoara lui. Am fost tratata ca o printesa, iar operatia nici nu se mai cunoaste. Merita toata stima pentru modul in care isi face meseria si cum isi transmite cunostintele si celor mai mici.

Contact Dr. Petca Aida

Adresa

Popa Savu, 16, Bucuresti, Sectorul 1

Telefon 021.222.17.70 / 021.222.17.81 / 021.222.55.50
Site www.medicalcity.ro
Email office@medicalcity.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.