• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Padeanu Nicolae
20 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Padeanu Nicolae

Dr. Padeanu Nicolae - medic primar obstetrica - ginecologie, doctor in stiinte medicale, competenta ecografie ginecologica.

Dr. Padeanu Nicolae - medic primar obstetrica - ginecologie, doctor in stiinte medicale, competenta ecografie ginecologica.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Spitalul clinic de urgente Sf. Pantelimon

Opinii utilizatori

Dr. Padeanu Nicolae
De KIRIAC MONICA pe 29 Ianuarie 2012

Ma numesc Monica, am 26 de ani si am o fetita in varsta de 3 ani care a venit pe lume cu ajutorul domnului doctor care este un doctor super bun si priceput si care iti acorda atentie si se ocupa de tine pana la externare si foarte de gasca, nu ti-e rusine sa ii vorbesti sau sa te intimideze cum fac alti medici. Toate mamicile si femeiile care au probleme sa se duca la el fara sa stea pe ganduri.

Cel mai bun doctor
De Voicu beatrice giorgiana pe 11 Noiembrie 2011

Ma numesc Beatrice Giorgiana si am un baietel de 1 an si 5 luni. L-am nascut prin cezariana la 37 de saptamani caz de urgenta, l-am sunat pe dl doctor la o ora foarte tarzie si nu a ezitat sa vina. Este un medic care isi da interesul si se implica in ceea ce face, te incurajeaza sa mergi mai departe chiar daca ai probleme de sanatate, iti raspunde la toate intrebarile si te intelege foarte bine. Este un medic ce merita toata atentia din lume. Eu una si pe urmatorul copil il voi naste tot cu dansul si recomand cu mare siguranta si altor prietene. Va multumesc domnule doctor Padeanu ca existati!

Dr. Padeanu Nicolae
De TUDORACHE MARIANA pe 24 Octombrie 2011

Pe mine m-a salvat acest medic despre care lumea vorbeste de rau. Daca nu era el eu nu mai eram astazi langa copiii mei si langa familie asa ca nu cred ce se vorbeste de el si mai vreau sa spun ca nu i-am dat multi bani. Eu ii sunt recunoscatoare toata viata. Va multumesc dr. Padeanu.

Dr. Padeanu Nicolae
De O supravietuitoare pe 18 Martie 2011

Am avut proasta inspiratie sa merg la acest doctor care m-a nenorocit si mi-a nenorocit si familia. Am fost monitorizata timp de 9 luni de acest medic, cel putin asa credeam, dar in cele din urma a uitat de mine si de copilasul meu si in timpul operatiei de cezariana a aflat ca fetita mea murise. Va rog, pe toate cele care apelati la acest doctor si daca nu sunteti vre-o vedeta care sa-l umple de bani sau sa-i fie teama de publicitate negativa, nu va duceti la el. Toate "reusitele" lui sunt meritul mamei si a copilului care au fost sanatosi si Dumnezeu i-a avut in paza. Nu pot sa mai detaliez pentru ca durerea este mult prea mare si ma rascolesc amintirile urate. Incerc sa imi regasesc fortele sa o iau de la capat. El m-a facut sa pierd fiintele dragi mie, fetita si mama, pentru ca si ea a murit la o luna dupa ce am nascut, tragedia i-a grabit sfarsitul.

Dr. Padeanu Nicolae
De Nicolae florentina pe 10 Martie 2011

Am fost la dr. Padeanu si nu am fost multumita. Mananca banii bolnavelor si nu
nu isi da interesul.

Dr. Padeanu Nicolae
De O matusa indurerata pe 16 Noiembrie 2010

Buna seara, va spun cu lacrimi in ochi ca sunt dezamagita si plina de ura fata de acest doctor Padeanu care mi-a luat minunea ce am asteptat-o 9 luni de zile. Este vorba de nepotica mea scumpa, cel mai frumos ingeras pt. ca nu cred ca exista ingeras mai frumos ca ea, cum era ea - nu si-a facut deloc meseria, era un copilas sanatos, superb dar care din pacate a avut nesansa sa se nasca moarta, da ingrozitor, am trait cele mai ingrozitoare momente din viata mea si sincer nu doresc nimanui sa pateasca asa ceva. Un doctor care nu a fost in stare sa scoata la termen un bebelus, pur si simplu nu imi explic, nu am cuvinte. Ii multumesc lu Dumnezeu ca am cumnata sanatoasa si ca nu a patit si ea ceva din cauza acestui doctor si sper din suflet ca Dumnezeu sa ne redea speranta si sa le daruiasca un alt copilas pt. ca sincer nu stiu ce ar putea fii mai grav pe lumea asta decat sa iti moara copilasul. Asa ca aveti grija cu acest doctor sa nu mai nenoroceasca asa cum ne-a nenorocit pe noi.

Dr. Padeanu Nicolae
De Roiban aurelia pe 14 August 2010

Am citit mesajele si vreau sa ajung si eu la domul doctor. Am avut o extrauterina si imi doresc un copil si as vrea ca acest doctor sa ma poata ajuta. Voi ajunge la el cu orice pret si voi mai scrie cand voi avea un bebe.

Dr. Padeanu Nicolae
De CristinaB pe 12 Iunie 2010

Profesionist acesta este calificativul pentru dr. Padeanu in opinia mea! Am doi copii, ambii nascuti prin cezariana, asistata de dr.Padeanu. Este un profesionist desavarsit, este deosebit ca om, este exceptional in consiliere. Nu am sa ii reprosez nimic, merg ala dansul de multi ani, de dinainte de a avea copii, mi-a monitorizat ambele sarcini, prima nastere a fost cu probleme in sensul ca baiatul meu s-a razgandit in ziua cezarienei sa nu mai iasa decat cu picioarele inainte si avea deja dubla circulara de cordon. Daca nu era dr. Padeanu, baiatul meu nu mai facea zilele acestea sase ani. La cealalta nastere, tot cezariana, nu am avut probleme cu bebica, insa mie mi-a scazut in timpul operatiei tensiunea foarte mult din cauza emotiilor si nu stiu ce s-ar fi intamplat daca nu era el calm si nu dadea indicatiile necesare in timpul operatiei. Nu am cuvinte sa ii multumesc pentru ceea ce traiesc eu astazi, am doi copii minunati si cred ca in mare masura i se datoreaza domnului doctor Padeanu. Duceti-va cu toata increderea la el, este un profesionist!

Dr. Padeanu Nicolae
De Chiscoci mariana pe 03 Iunie 2010

Ma numesc Mariana,fata din Tecuci, dupa cum imi spunea domnul doctor Padeanu. Pe aceasta cale ii multumesc din suflet ca e un om de valoare. In urma cu 8 ani, am mers la dansul, m-a operat si a avut grija de mine, pentru ca acasa ma asteptau sapte copilasi si Dumnezeu sa-i de-a multa sanatate si succes in continuare. Puteam sa merg la Tecuci pentru a ma opera, dar in urma cu 10 ani, sora mea fiind insarcinata in luna a 9-a, a fost lasata sa moara ca un caine si au ramas fara mama 5 copii. Atunci fiind de garda domnul dr. Cristea. Va multumesc.

Contact Dr. Padeanu Nicolae

Adresa

Pantelimon, 340, Bucuresti, Sectorul 1

Reper Complexul Comercial "Cora"
Parcul Morarilor
Site www.sfpantelimon.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.