• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Padeanu Nicolae
20 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Padeanu Nicolae

Dr. Padeanu Nicolae - medic primar obstetrica - ginecologie, doctor in stiinte medicale, competenta ecografie ginecologica.

Dr. Padeanu Nicolae - medic primar obstetrica - ginecologie, doctor in stiinte medicale, competenta ecografie ginecologica.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Spitalul clinic de urgente Sf. Pantelimon

Opinii utilizatori

Un medic excepțional!!!
De Cristina-MIhaela.Andrei737 pe 01 Martie 2020

Dnul Dr Padeanu mi-a salvat viața în urma unei sarcini extrauterine nedepistate la timp. Am fost la doctor, imediat ce am realizat că sunt însărcinată, mi s-a făcut ecografie transvaginala , medicul respectiv a considerat că sarcina este prea mica , nu se vede ecografic și mi-a recomandat sa revin după o săpt și să repet beta hcg ul la 48 de ore, când am auzit că nu se vede sarcina in uter, am avut inspirația să-l întreb dacă cumva poate fi vorba de o sarcina extrauterina. M-a liniștit și a zis sa am răbdare, sa revin după o săpt cu rezultatul analizelor. După fix o saptamana au început crampele, durerile abdominale ca niște înțepături, amețeli, și sângerări....am contactat medicul care mă consultase inițial , a zis sa repet beta hcg și să vin cu rezultatul că el este de gardă....când i-am zis că starea mea e critica, m-a sfătuit să merg de urgență la cel mai apropiat spital. A fost singurul lucru pt care îi mulțumesc...am ajuns de urgenta la Sf Pantelimon, unde am avut norocul sa îl întâlnesc de dnul Dr Padeanu care tb să iasă din garda. Dar cum mi-a văzut cazul, a acționat imediat , m-a consultat , mi-a făcut ecografie, și mi-a pus diagnosticul corect...imediat m-a bagat in operatie spunând că fiecare minut este vital. Mi-a salvat viața, și sunt mândră că există și medici buni , care știu ce fac, care își fac meseria cu dăruire și devotament...nu ca cel care m-a consultat cu o săptămână înainte și mi-a zis sa revin peste o săptămână, că sarcina e prea mica, că nu este extrauterină pt că nu prezentăm dureri și sângerări...sunt medici care nu știu să depisteze o sarcina extrauterina , chiar daca noi ne prezentam la timp pt a fi depistata. Nu toți medicii sunt pregătiți, nu toți vor sa salveze vieți. Dnul Dr Padeanu are toate calitățile pe care tb să le aibă un medic , știe să acționeze la timp și își face meseria cu zâmbetul pe buze, cu răbdare și dăruire. Mi-aș dori mai mulți medici ca dânsul. De când am avut experiența aceasta , nu mai am încredere în medici...nu toți știu să pună un diagnostic corect. Sper ca dnul Dr Padeanu sa fie sănătos și să mai profeseze multi ani de acum incolo.

Bună Ziua
De Awad pe 15 Octombrie 2016

Mii de mulțumirii celui mai bun Domn Doctor din Lume,este profesionist în meseria dansului,răbdător cu o inima de aur,Dl.Doctor ma ajutat pe data de 28.09.2016 sa aduc pe lume un îngeraș de copil mult așteptat după 4 ani de chinuinta și tratamente care nu era decât o pierdere de timp și banii,Dl Doctor dintr-o singura consultație ma ajutat sa rămân insarcinata știind cauza problemei mele.Al recomand cu cea mai mare încredere pe Dl Doctor Nicolae Pădeanu știe cum să-și trateze pacienții cu experienta sa și este întotdeauna disponibil indiferent de situații.Intr-un cuvant Doctor ca dansu nu exista...Sai dea Dumnezeu multa sănătate și putere de munca. Pacienta dumneavoastră Awad.

:)
De Nicoleta R pe 17 Martie 2016

Un doctor EXTRAORDINAR..nimic mai mult de zis!!

Doctor exceptional
De Ana vieru pe 18 Februarie 2015

Un doctor asa cum ar trebui Sa fie multi altii.
Felicitari si Dumnezeu sa il ajute.

Meseria inainte de toate
De Aurelia pe 18 August 2014

In 2005 m-am transferat la dl dr. Padeanu - la recomandarea nasei mele, un om de incredere si un dr desavarsit, doar in luna a 8-a am ajuns la dansul - intr-adevar are cabinet particular unde m-a chemat de nenumarate ori, dar eu locuind in apropierea spitalului sf pantelimon am mers numai acolo cand era dansul de garda.

La nastere l-am intrebat de la obraz cam ce suma l-ar multumi pt ca asa mi s-a parut normal - sa fim ambii multumiti. S-a intamplat sa nasc pe 24 decembrie la ora 4 dimineata - nu va spun ca tocmai iesise din garda si eu la ora 1 noaptea l-am sunat pe tel personal - unde - bine-nteles ca a raspuns si la fel de cum era de asteptat a si venit la spital - ori increderea mea in dumnealui ori a avut dansul maini magice - am avut dureri numai la contractii de nascut am nascut normal - si destul de usor, doar de 2 ori tin minte ca mi-a zis sa imping - mi-a facut tot ce aveam nevoie - fara sa simt nimic - copilul a fost ok, eu la fel, il recomand cu toata increderea - chiar daca imediat dupa nastere sotul a uitat sa-i dea banii. Dansul a luat-o in gluma - iar la toalete (pt ca dansul venea personal sa le faca) si apoi can am venit sa-mi scoata fierele, chiar nu mai mi-a acceptat nici un ban si mi i-a bagat inapoi in geanta.

O femeie si o mama vesnic recunoscatoare
De Lucyanna lucy pe 09 Ianuarie 2014

Dupa cum spuneam o femeie si o mama vesnic recunoscatoare domnului doctor Nicolae Padeanu, mi-a salvar viata atat miecat si copilului meu, imi amintesc in urma cu 8 ani ca imi doream cu tot sufletul un copil, si nu imi dadeam seama de ce nu pot ramane. Am fost la sute si mii de doctori din toata lumea, dar fara rezultate. Am incercat chiar si inseminare artificiala, dar fara rezultate, iar ingerul meu pazitor fiind mama ne-a indrumat catre dl doctor Padeanu, eram fara sperante mai ales ca inainte de a auzi de dl doctor am fost la o clinica foarte scumpa si renumita si rezultatul era dezastruos. M-a informat ca am cancer si ca nu mai pot avea copii niciodata si ca trebui sa imi scoata tot aparatul feminin, dar am mers la dl doctor care a spus ca nu se lasa pana nu ma vede o femeie si o mama implinita. Am inceput un tratment si apoi tratamentul pentru copil si iata-ma in ziua de azi sanatoasa tun si cu un baietel mare, sanatos si frumos. Nu am cuvinte de lauda despre acest doctor, doar ca pot sa spun ca este cel mai bun doctor ginecolog care poate sa existe in Romania.

Dr. Padeanu Nicolae
De Marga dum. pe 23 Martie 2013

Am 71 de ani, l-am cunoscut pe domnul Dr. Padeanu Nicolae acum 30 de ani. Era un tanar ambitios, pasionat de munca sa, dornic sa invete cat mai multe in domeniul sau, sa se desavarseasca.. Atent, rabdator, binovoitor, dedicat, un bun profesionist. Cand era obosit, gasea puterea sa zambeasca persoanei care ii solicita un consult. Avea darul de a asculta si intelege durerille, chiar si cele sufletesti. Azi mi-am amintit de dansul si i-am scris numele pe google. Constat cu bucurie ca a devenit doctor in stiinte medicale.
Ii port recunostinta pentru toata grija pe care a avut-o pentru mine din punct de vedere medical. Nu isi aminteste de mine si e normal.

Traieste datorita lui
De Badulescu coca pe 03 Septembrie 2012

Inteleg durerea celor care si au pierdut copii, e cumplit, ingrozitor, dar nu inteleg de ce aruncam cu pietre, intr-un om care nu face decat bine. Copilul meu traieste datorita lui. Eram in luna a doua de sarcina cand m-am dus disperata la dansul gata sa pierd sarcina. Mi-a salvat copilul care acum are 8 ani. La o anumita policlinica cu plata mi s-a spus ca nu mai am nicio sansa si uite ca am avut. Si n-am fost nici vedeta cum spun unii, nici bani nu i-am dat cum spun mesajele de mai sus. A avut grija de mine din secunda in care m-am dus la el pana am nascut. Tot respectul pt dl doctor Dr. Padeanu Nicolae. Copilul meu traieste datorita lui.

Dr.Padeanu
De Iulia Onosa pe 19 Iunie 2012

Ma numesc Iulia Onosa,am 37 de ani si as dori sa va spun o poveste pe care as dori daca se poate sa o aveti in vedere cand veti merge la un medic ginecolog. In urma cu aproximativ 15 ani am ramas insarcinata cu sotul meu. Am observat ca ceva nu e in neregula cu mine si am mers la spital unde dna dr. de la primiri urgente m-a trimis la Dl.Dr.Padeanu. Am mers la dansul in cabinet si ma anuntat ca am un baietel pe care ulteror l-am nascut prin cezariana deoarece aveam conformatia prea mica pentru o nastere normala. Am tinut legatura cu Dl.Dr.si cam dupa 2-3 ani m-am prezentat din nou la dansul si mi-a spus ca este tot un baiat pe care tot prin cezariana l-am nascut ca a fost prea mare (4.300 g). Dupa inca 7 ani am nascut prin a treia cezariana cu acelasi Dr.Padeanu un al treilea baietel. Stiu ca unii dintre voi o sa ziceti ca sunt nebuna dar Dumnezeu asa a vrut sa fie. In prezent, am trei baieti: Andrei (14 ani); Adrian (11 ani) si Matei (4 ani). Vreau sa va zic ca asemenea doctor nu am vazut niciodata: el consulta, el face retete, el opereaza fara ajutor, el este ecograf, in concluzie un Dr.foarte bun. Are un singur viciu pe care chiar pot sai zic viciu ca orice om: este unul dintre cei mai spurcati oameni la gura pe care i-am vazut, dar o face intr-un mod frumos. Este cel mai devotat doctor pe care l-am vazut la a doua nastere fiind nevoit sa-si anuleze vacanta la mare pentru ca trebuia sa nasc. Nu stiu ce zic altii, dar eu sunt de parere ca este un medic care nu consuma oxigenul din spital degeaba :))

Orice om mai graseste, dar ca medic e grav acest lucru.
De Georgiana stancu pe 08 Iunie 2012

Ma numesc Georgiana Stancu si am 25 ani. Am sa va spun o poveste pe care foarte putini o s-o creada, poate doar cei care au trecut si ei prin situatii similare. La sfarsitul anului 2005 am ramas insarcinata, eram in ultimul an la liceu asa ca am decis cu iubitul meu ca nu este cazul sa-l pastram. Am fost la domnul dr., am facut programare si apoi m-am prezentat la dansul pentru intreruperea sarcinii. M-a consultat si s-a uitat la mine foarte linistit spunandu-mi: "ai o rana aici fetito, e de rau, nu mai avem ce sa facem, in 2 ani dai in cancer si te duci dracu". Bininteles din cauza sperieturii anestezia nu si-a mai facut efectul si m-a chirotat pe viu. Am simtit ca este ultima clipa si ca nu ma voi mai scula dupa acea masa. In sfarsit, s-a terminat si am plecat acasa. i-am povestit mamei cele intamplate, iar aceasta mi-a facut programare la dr. Ancar in legatura cu acea rana. La dr Ancar nu am putut intra decat la jumatatea lunii ianuarie (trecuse aprox 7 saptamani). Am ajuns la control si doctorul Ancar mi-a spus ca sunt insarcinata si in legatura cu rana avea sa se regenereze dupa nastere. I-am explicat doctorului ca este imposibil sa fiu insarcinata, ca am facut intrerupere de sarcina cu dr. Padeanu (lucrau in aceles spital) si nu am mai avut contact sexual. Domnul dr. m-a trimis la ecograf si s-a confirmat. Eram insarcinata in aproape 4 luni. Fusese sarcina gemelara in placente separate. Am nascut o fetita sanatoasa si pentru asta ii multumesc lui Dumnezeu, insa am ramas cu remuscari pentru toata viata pentru cel de-al doilea copilas.

Contact Dr. Padeanu Nicolae

Adresa

Pantelimon, 340, Bucuresti, Sectorul 1

Reper Complexul Comercial "Cora"
Parcul Morarilor
Site www.sfpantelimon.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.