• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Oprescu Daniela
42 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Oprescu Daniela

Dr. Oprescu Daniela medic primar obstetrica - ginecologie.

Dr. Oprescu Daniela medic primar obstetrica - ginecologie.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Maternitatea Polizu

Opinii utilizatori

Super Multumita!
De Soare Viorela pe 29 August 2014

Am nascut acum 7 ani la Polizu cu dna dr. Oprescu. Acum urmeaza sa nasc din nou in februarie, tot cu dansa. Am fost si sunt foarte multumita.

Dr. Oprescu Daniela
De Melania pe 30 Mai 2014

Am ajuns la doamna doctor printr-o urgenta de la spitalul Floreasca. Era sa pierd bebele in saptamana a 7-a. M-a internat in spital dar timp de 6 zile a trecut o singura data pe la mine si ne-am mai vazut pentru 5 minute la extrenare, dar fara prea multe recomandari.

Eu am o malformatie congenitala si exista oricand riscul de a pierde sarcina. Am observat ca asta nu conteaza prea mult pentru dansa. Azi am mers la ecografie la spital si cu toata ca m-a chemat la ora 10, am astept pana la ora 14:30 sa ma primeasca. In 2 minute a facut ecografia, nu a zis cat masoara, cat cantareste nimic. Nu stia cum sa termine mai repede cu toate ca am cotizat de cum am intrat.

Recomand cu incredere!
De Lazar Ana pe 07 Martie 2014

De la 5 luni a trebuit sa imi caut alt doctor ginecolog deoarece Nu eram multumita, cineva mi-a recomandat-o pe Dna Dr Oprescu si a fost alegerea cea mai buna, o fire blanda, calma care te linisteste si iti raspunde la toate intrebarile, mi-a respectat decizia de a naste natural si chiar daca au fost probleme in travaliu m-a ajutat sa nasc natural. Si la urmatorul copil tot la Dna Dr Oprescu voi merge!

Un om deosebit!
De Mihaela pe 16 Ianuarie 2014

Buna,

Dna Dr. Oprescu este un medic interesat de pacient, profesionist, cald, dragut, atent si fara tarif. Dupa o sarcina grea, in timpul careia 3 luni am stat in spital numai in pat, astazi datorita doameni dr. am o fetita frumoasa si sanatoasa!

Multumesc dna dr. Oprescu Daniela, pentru interesul, grija si amabilitatea oferite!

Cuvinte de lauda
De GABOR DIANA-GABRIELA pe 06 Ianuarie 2014

Un profesionist adevarat, un om sensibil si deschis.

Multumiri
De Daniela Tala pe 18 Noiembrie 2013

Eu nu pot decat sa ii multumesc din suflet! Un om extraordinar!

Cum o pot gasi pe doamna doctor Oprescu?
De CHICOS MIHAELA pe 14 Octombrie 2013

Buna ziua. Ma poate ajuta cineva cu un raspuns,va rog? Cum o pot gasi pe Dna Oprescu Dana de la Polizu? Un numar de telefon are cineva? Mi-a recomandat-o o cunostinta si as vrea sa merg la dansa pentru un control. Am fost diagnosticata cu uter hipoplazic si am nevoie de parerea mai multor doctori. Astept cu nerabdare un raspuns.

O persoana deosebita
De Adela pe 11 Iunie 2013

Am nascut pe 27 mai 2013 prin cezariana cu dansa la spitalul Polizu, am fost impresionata cat de frumos s-a purtat cu mine atat in timpul cat si dupa operatie. Va multumesc din suflet!

Extrem de buna
De Stroie Florentina pe 24 Mai 2013

Am ajuns la dansa prin recomandarea unor prietene. Am nascut cu dansa ambele iubiri mici si am ramas foarte placut impresionata. Mergeam la consult si ramaneam mirata cum poate cineva sa fie atat de prezent. Avea urgente la sala de nasteri, cobora la ecograf pentru consultatii iar cand intrai in cabinet era cu zambetul pe buze. Am nascut foarte usor de ambele dati, am avut incredere in dansa si a fost totul namaipomenit de bine. Este un medic extraordinar si un om deosebit.

Dr. Oprescu Daniela
De Mazilu gabriela pe 15 Martie 2013

Am avut o tumoare voluminoasa pelvi abdominala foarte grava. Doamna dr. Oprescu m-a operat cu succes si astazi sunt foarte bine. Multumesc din tot sufletul meu Dna. Dr. Oprescu.

Contact Dr. Oprescu Daniela

Adresa

Gheorghe Polizu, 40, Bucuresti, Sectorul 1

Reper Acces Metrou Gara de Nord iesirea Gh. Polizu si Piata Victoriei
Tramvai: 24, 20
Troleibuz: 65, 79, 86, 97
Site www.polizu.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.