• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Oprescu Daniela
42 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Oprescu Daniela

Dr. Oprescu Daniela medic primar obstetrica - ginecologie.

Dr. Oprescu Daniela medic primar obstetrica - ginecologie.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Maternitatea Polizu

Opinii utilizatori

0761745079
De Andrada28 pe 05 Februarie 2019

buna seara mamici si viitoare mămici.. Si eu sunt mamica la randul meu si in vara si matusa ptr prima oara, sora mea este insarsi tocmai ce i au ieșit primele analize si câteva valori mari, mare rugăminte la voi cine imi poate da nr ul de telefon al dnei dr daniela oprescu.. Ea de emotii nu știu de ce a, zis ca l a salvat dar defapt nu.. Mulțumesc, sper sa ma ajutați ❤️🤗

Un Om de exceptie
De Dana S pe 07 Martie 2018

Sunt la a doua sarcina pe care dna dr. Oprescu o monitorizeaza. Ca si impresie generala: un medic care-si da tot interesul pentru binele si siguranta pacientelor sale, mereu foarte pozitiva, transmite incredere si stie cum sa te incurajeze atunci cand apar probleme, raspunde la mesaje indiferent de zi sau de ora.
Experienta mea cu dna Dr. Oprescu: la prima sarcina in 2012, m-a preluat in luna a 5 a. A fost o sarcina usoara, in general fara probleme, insa momentul nasterii a fost memorabil pentru mine, in ceea ce o priveste. Am nascut vineri si a doua zi, sambata, urma sa fie ziua fiul ei, pe care-l sarbatorea alaturi de prieteni. A plecat seara tarziu de la spital, dupa ce s-a asigurat ca sunt bine, dupa care sambata, cand avea acel eveniment, s-a intors la spital sa-si vada pacientele. La fel s-a intamplat si duminica. La o saptamana dupa nastere, am avut o mica problema, m-a primit imediat si mi-a dat tratament.
La a doua sarcina, acum. De data aceasta racesc foarte des. In acest context, m-am prezentat intr-o seara la urgente la Sanador pentru o consultatie, deoarece aveam febra, frisoane, infectie in piept si la frunte. Am anuntat la receptie ca sunt gravida si ca ma simt foarte rau, cu toate acestea timp de doua ore nu m-a bagat nimeni in seama, am asteptat pe holurile spitalului si daca nu rugam din nou sa se uite cineva si la mine ptr ca mi se facuse si mai rau, cred ca mai asteptam mult si bine. In cele din urma, sunt primita la camera de garda, unde o doctorita imi spune de la usa, fara sa ma consulte, fara sa ma intrebe ce-i cu mine, ca nu are ce sa-mi faca decat sa-mi dea un Paracetamol. Am intrebat-o, ce voi face acasa daca mi se va face si mai rau, nu ar trebui sa ma consulte totusi? Mi-a raspuns ca este evident ca am o infectie respiratorie, dar nu are ce sa-mi faca. Si eu ce ar fi trebuit sa fac atunci? Mi-a spus CA NU STIE si ca ar tb sa vb cu medicul curant.
Am iesit de acolo cu lacrimi, ma simteam umilita, abandonata si imi era ingrozitor de rau. Nu stiam ce sa fac si dupa ce m-am adunat putin, cu toate ca era 10 seara, i-am trimis un mesaj dnei Dr. Oprescu in care i-am povestit despre starea mea si mi-a raspuns in mai putin de 5 minute cu un tratament. Am aflat dupa ceva timp, ca era in concediu in perioada aceea, si cu toate acestea nu mi-a raspuns in 2 ore ca Sanadorul (si cu un Paracetamol, cu toate ca aveau mediv ginecolog de garda care ar fi putut sa ma consulte), ci in mai putin de 5 min la 10 seara.
In conditiile acestea, nu pot sa spun decat ca-i multumesc pana la infinit, sa spun ca este un medic de exceptie, cu dragoste si har pentru aceasta meserie si sunt norocoasa ca am cunoscut-o, pentru ca mereu mi-a fost alaturi la nevoie. Suneti un inger pentru gravide! Multumim!

Doctor
De Diana pe 20 Octombrie 2017

Eu am auzit ca este o doctora buna..si am fost la dansa,pt ca am niste probleme ginecologice ,iar innainte am mai fost si la alti doctori. Deci vreau sa spun,ca ,tinand cont de parerile altora pare un dr.bun si bland.dar pt mine nu a fost deloc asa.am fost la o clinica privata unde lucreaza in bucuresti..binenteles ca fiind clinica privata se plateste tot.am intrat in cabinet si iam explicat problema mea,iam aratat niste analize ...nu ma intrebat mare lucru,mi-a facut o ecografie si cam atat..eu stiu ca atunci cand mergi la un ginecolog,trebuie sa te controleze cum fac toti dr....dar ea nu a facut asta.decat o ecografie.nu mi sa parut ca a acordat prea multa atentie la ce ii spuneam eu ..mia dat niste pastile sa iau,apoi urma ca dupa ce imi venea ciclu sa o sun sa imi faca programare pt o alta ecografie,in zilele de ovulatie.zis si facut..cu toate ca nu am fost prea multumita de consultatie,am zis sa o su totusi pt ecografie.asta am si facut ,cand mi-a venit ciclul am sunat la dansa ca sa imi faca programarea.prima zi ,nu a raspuns,a doua zi cand am sunat din nou,mi-a vb pe un ton foarte ridicat,parea ff deranjata,ca am sunat.trebuia sa imi faca programare peste 8 zile sa fac ecografia.in schimb cand a auzit ca tocmai saptamana urmatoare trebuia sa ma duc a inceput sa se rațoiasca ,ca vezi doamne de ce o sun cu doua saptamani innainte.ca trebuie sa o sun cu o zi innainte nu cu doua sapt.cu toate ca 8 zile nu imi par doua saptamani,tinand cont ca eu locuiesc destul de departe .nu stau in bucuresti.asa ca parerea mea nu este una buna.se vedea ca nu o interesa prea mult cazul meu.cu toate ca repet,era la o clinica privara.fiind privata ,platesc mai mult ca la un spital de stat si atunci pretind sa fiu tratata decent si sa nu mi se vb pe tonuri ridicate..banii mei nu erau buni?asa ca nu este asa serioasa..cum se spune..despre cat de buna e ca doctor,nu am apucat sa imi dau seama pt ca am cautat alta doctora si nu ma mai duc la dansa..

Dr. Oprescu
De Nistor catalina pe 06 Februarie 2017

Buna ziua.Am nascut cu dansa in 2012, acum sunt insarcinata din nou si tot la dansa o sa merg...este un doctor care chiar isi da interesul, nu este ca ceilalti dupa bani, chiar stie meserie, este imposibil daca o vezi o data sa nu iti doresti sa o revezi, este un om minunat, doar cand o vezi iti da o stare de bine. Inca mai exista si doctori adevarati.

ma poate ajuta sa pot optine o sarcina
De Mary pe 27 Ianuarie 2017

ma chinui de 6 ani sa ramin insarcinata am fost la 2 doctori pana acum si amandoi mi-au spus k sunt bn.am facut analize si sotul spermograma,credeti ca doamna doctor oprescu daniela ar putea sa ma ajute multumesc.

Doctor de suflet:)
De Soare Viorela pe 19 Ianuarie 2017

Cineva spunea intr-un comentariu mai jos, ca e suficient sa o vezi pe hol si ai o stare de bine! Exact asta simt de fiecare data cand o vad pe doamna doctor. Sunt un om norocos ca am cunoscut un astfel de doctor! O ador!

Doctor de milioane
De Theroxx_me pe 22 Noiembrie 2015

Am nascut cu Dna Dr de 2 ori,natural ambele nasteri. Este un Dr de exceptie, un om vesel, pozitiv,de incredere..O recomand cu sufletul!

Daniela Oprescu
De Iancu andreea pe 18 August 2015

Doamna doctor este o raza de soare am nascut acum 1 an natural cu dansa si as recomandao cu cea mai mare incredere numai cuvinte de lauda pentru dumneaiei

o doamna doctor de nota 10, plina de viata
De Arina pe 28 Iulie 2015

Doamna doctor este o raza de soare, atenta, pozitiva, profesionista, curajoasa, dedicata 100%, ajuhge sa o vezi pe holurile spitalului alergand intre o urgenta si cabinetul mereu plin si iti da o incredere si o stare pozitiva incredibile. Face fata cu zambetul pe buze unui volum de munca enorm si este atenta la fiecare pacienta in parte chiar daca a fost de garda 24h. Exact medicul la care nu indrazneam sa visez, dupa o experienta lunga cu o doctorita rigida si dominatoare pe care nu o puteai intreba nimic. Nota 10 cu coronita pentru doamna doctor!!!

Profesionista
De Popescu Florentina pe 31 Octombrie 2014

Am nascut prin cezariana in luna iulie. Dna doctor mi-a respectat dorinta de a naste pe cale naturala. Dupa mai mult de 42 de saptamani, bebe nu a dat niciun semn ca ar dori sa vada lumina zilei, mi s-a provocat nasterea, nimic. Intr-un final s-a recurs la cezariana. Totul a fost ok. In prezent, eu si baietelul suntem foarte bine. Recomand cu toata increderea sa urmariti sarcina si sa nasteti cu dna dr Oprescu.

Contact Dr. Oprescu Daniela

Adresa

Gheorghe Polizu, 40, Bucuresti, Sectorul 1

Reper Acces Metrou Gara de Nord iesirea Gh. Polizu si Piata Victoriei
Tramvai: 24, 20
Troleibuz: 65, 79, 86, 97
Site www.polizu.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.