• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Nour Ciuhodaru Madalina
21 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
cabinet individual
; centru medical

Dr. Nour Ciuhodaru Madalina

Dr. Nour Ciuhodaru Madalina medic primar obstetrica - ginecologie, Centrul Medical Cardiomed Iasi.

Dr. Nour Ciuhodaru Madalina medic primar obstetrica - ginecologie, Centrul Medical Cardiomed Iasi.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Centrul Medical Cardiomed Iasi

Opinii utilizatori

Um medic, un suflet
De Florina pe 23 Aprilie 2012

Un om deosebit, draguta, calda, intelegatoare. Am trecut un mare hop datorita dumneaei. Motiv pentru care ii multumesc!

Cel mai frumos "model" de doctor pe care il cunosc.
De Adriana pe 14 Ianuarie 2012

Am cunoscut-o pe doamna doctor cand aveam o mare problema medicala.Dumneaei a pus suflet,a fost langa mine si m-a ajutat.Nu pot sa ii spun vreodata cat de mult o iubesc.

Adresa
De Raluca pe 09 Octombrie 2011

Imi puteti spune, va rog, unde are cabinetul individual?

Un medic exceptional
De Oana L. pe 03 August 2011

O recomand cu cea mai mare incredere pe D-na Dr. Ciuhodaru. Este un medic dedicat, intelegator, atent, meticulos(una dintre cele mai placute surprize din sistemul medical autohton).

Dr. Nour Ciuhodaru Madalina
De Sorina pe 21 Mai 2011

Daca cineva vrea sa vada ce inseamna mama-om-doctor-profesor in aceeasi persoana poate sa o faca. Insa daca vreti pe viata un medic-prieten in aceste zile tulburi. E un inger de femeie si mai ales prin pregatirea si daruirea ei. Multe vise ale pacientelor devin realitate si cosmarele privind sanatatea unei mame se sterg ca un vis urat.

Dr. Nour Ciuhodaru Madalina
De Adelina pe 07 Aprilie 2011

Fusesem la mai multi doctori pentru o durere in partea dreapta jos, am facut multe tratamente si am cheltuit multi bani pe consultatii si doamna doctor cand m-a vazut, mi-a spus imediat ce am, adica nimic ginecologic, ci o colica renala. Acum sunt bine, in sfarsit, datorita dumneaei. Este foatre serioasa si are rabdare sa te asculte, nu ca altii care te expediaza repede, scriu o reteta in graba, fara sa te consulte. Mi-a placut foarte mult de ea.

Dr. Nour Ciuhodaru Madalina
De Cristina pe 07 Aprilie 2011

O doamna doctor foarte buna, mergeti cu incredere.

Dr. Nour Ciuhodaru Madalina
De Ana pe 31 Martie 2011

Doamna doctor m-a operat de o tumora abdomina, si m-a ajutat, desi imi era frica ca am cancer. A venit la mine in fiecare zi si nu mi-a fost frica, caci mi-a spus sa stau linistita, sa astept rezultatul, care a venit si a fost bun. Am dus si pe fetita si nora mea la dumneaei si le-a placut foarte mult si lor. E cuminte si draguta, parca e o fetita.

Dr. Nour Ciuhodaru Madalina
De Veronica pe 30 Martie 2011

Am nimerit in urgenta la spitalul elena doamna si doamna doctor, desi avea urgente si studenti, si-a facut timp sa stea de vorba cu mine si sa-mi explice corect ce am. A fost foarte de treaba desi alerga in toate partile. Mi-a placut mult de ea.

Dr. Nour Ciuhodaru Madalina
De Adina pe 30 Martie 2011

Doamna doctor mi-a urmarit sarcina si m-a ascultat cu rabdare, de multe ori fara nici un interes financiar, pentru bebele meu sanatos o sa-i multumesc toata viata, era gravida si ea, si a venit pentru mine. Multumesc, doamna doctor.

Contact Dr. Nour Ciuhodaru Madalina

Adresa

Aleea Tudor Neculai, Iasi, Iasi

Reper Rond Vechi CUG
Site www.cardiomediasi.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.