• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Nour Ciuhodaru Madalina
21 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
cabinet individual
; centru medical

Dr. Nour Ciuhodaru Madalina

Dr. Nour Ciuhodaru Madalina medic primar obstetrica - ginecologie, Centrul Medical Cardiomed Iasi.

Dr. Nour Ciuhodaru Madalina medic primar obstetrica - ginecologie, Centrul Medical Cardiomed Iasi.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Centrul Medical Cardiomed Iasi

Opinii utilizatori

The best
De Oana pe 10 Aprilie 2018

Un medic si un om de exceptie.O recomand tuturor cu incredere deplina si nu va voi dezamagi.Sa-i dea bunul D-zeu sanatate si sa aiba grija de sufletul ei de aur.

Contact Dna Doctor Ciuhodaru
De Eliza pe 10 Noiembrie 2015

Buna ziua, ma poate ajuta cineva cu o adresa sau un numar de telefon unde poate fi gasita dna doctor Madalina Ciuhodaru? Macar numele unui cabinet unde poate fi gasita. Va multumesc foarte mult!

Numar de telefon
De Ana pe 20 Septembrie 2014

Multumesc! Stiti cumva si un nr. de telefon?

Contact noul cabinet
De Andreea pe 09 Iunie 2014

Poate cineva sa-mi dea un nr de telefon al noului cabinet al doamnei doctor? Multumesc.

Adresa
De Diana pe 25 Martie 2014

O om extraordinar care m-a ajutat sa trec peste clipe grele. Pentru Ana, cabinetul unde s-a mutat se afla in centru, in spatele casei patrate treci prin gang si imediat pe stanga se gaseste. Sanatate multa!

Cabinet
De Ana pe 14 Martie 2014

Stie cineva unde are cabinet particular? Stiu ca nu mai este la Cardiomed. Multumesc!

Dr. Nour Ciuhodaru Madalina
De Manuela pe 13 Aprilie 2013

Inainte de a merge la d-na doctor am citit "Daca cineva vrea sa vada ce inseamna mama-om-doctor-profesor in aceeasi persoana poate sa o faca. Insa daca vreti pe viata un medic-prieten in aceste zile tulburi. E un inger de femeie si mai ales prin pregatirea si daruirea ei."

Era genul de medic pe care il cautam, eu ca si pacienta avand nevoie de atentie si multe explicatii in situatia in care eram. Am mers la cabinet si incurajata de dansa m-am operat. putini medici poti vedea in ziua de astazi, sau as putea sa zic e unicul medic care nu ia bani. Un om si un suflet minunat. Dumnezeu sa-i dea sanatate.

Un inger de femeie
De Elenutza pe 16 Septembrie 2012

Pe doamna doctor nu am auzit-o niciodata vorbind urat cu nimeni, cum fac alti doctori. Te face sa te simti bine in postura de pacienta-care, nu e prea fericita. Nu tipa, nu urla, are rabdare si iti explica frumos ceea ce ai de facut, nu ca altii care iti iau banii si te expediaza. Toate prietenele si cunustintele mele sunt pacientele dansei, e un om si un medic foarte bun.

Un om minunat
De Gina pe 06 August 2012

Pe langa sfatul medical bun pe care mi l-a dat am observat ceva ce la putini medici poti vedea in ziua de astazi: trateaza pe oricine, indiferent ca are bani sau nu, la fel de frumos. Nu tipa, nu te jigneste cand nasti si toata lumea o iubeste. Un om si un suflet minunat.

Un medic de nota 10
De Cojocaru cristina pe 01 August 2012

Nu exista un suflet mai bun si mai bland ca al doamnei dr Ciuhodaru Madalina, este ceea ce-si poate dori orice fiinta cand se afla in suferinta, o iubesc din inima, duceti-va la ea ca nu veti regreta.

Contact Dr. Nour Ciuhodaru Madalina

Adresa

Aleea Tudor Neculai, Iasi, Iasi

Reper Rond Vechi CUG
Site www.cardiomediasi.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.