• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Nicodim Ovidiu
50 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Nicodim Ovidiu

Dr. Nicodim Ovidiu medic primar obstetrica - ginecologie, competenta colposcopie, doctor in stiinte medicale.

Dr. Nicodim Ovidiu medic primar obstetrica - ginecologie, competenta colposcopie, doctor in stiinte medicale.

obstetrica - ginecologie

ginecologie

Spitalul Clinic de Urgenta Militar Central Dr. Carol Davila

Opinii utilizatori

Dr. Nicodim Ovidiu
De Viulet adriana pe 27 Aprilie 2011

Mergeti cu incredere catre dansul, este cel mai deosebit medic si cel mai profesionist, este o raritate deosebita, nu existe decat cuvinte de lauda pentru acest medic extraordinar caruia ii multumesc din toata inima mea si ii doresc sanatate multa.

Dr. Nicodim Ovidiu
De Daniela pe 06 Aprilie 2011

Este un medic deosebit.

Dr. Nicodim Ovidiu
De Balogh Mihaela pe 14 Martie 2011

Am fost foarte multumita de prestatia de chirurg, dar si de om sufletist care se apleaca spre probleme femeilor care au probleme.

Dr. Nicodim Ovidiu
De Maria pe 07 Martie 2011

Buna! as dori si eu niste informatii dsp acest dr. am auzit ca este foarte bun si as dori sa ma ajute intr-o problema, operatie de extirpare a uterului. Am inteles ca este scump dar as vrea sa stiu cam cat, sa ma pregatesc. Astept un raspuns: multumesc anticipat!

Dr. Nicodim Ovidiu
De Sanda usturoi pe 13 Februarie 2011

Este un medic extraordinar. M-a operat impreuna cu medicul rezident pe atunci Bogdan Panait de un cancer uterin in 2006. Este un medic bun profesionist, vorbeste cu pacientele, le explica nu ca alti medici care nici nu te baga in seama. Mergeti cu incredere la el.

Cum sa ajungi la dr Nicodim Ovidiu
De Violeta popa pe 01 Februarie 2011

Este la spiatalul Militar Central, nr.de telefon este: 021.319.3030, 021.319.3051. Si eu am facut o conizatie de col si am fost multumita. Daca v-ati facut extirpare de nodul fibromatos astept si eu un raspuns de la dvs sa imi ziceti si mie cum a fost, deoarece trebuie sa imi fac si eu aceeasi interventie. Multumesc.

Dr. Nicodim Ovidiu
De Dea pe 21 Ianuarie 2011

Sincer nu-l cunosc, doar am auzit de el ca e un dr. foarte bun, dar cica se ajunge foarte greu la el si este cam scump. Mie mi la recomandat o prietena care se duce de foarte mult timp la el de cam 16 ani. As vrea sa ajung la el pentru o problema. Imi doresc foarte mult un copil si nu rusesc deloc. Am fosta la toti doctorii, dar fara nici un rezultat. Sper sa ma ajute dr. Nicodim sa-mi indeplinesc si eu visul, ca celelalte femei.

Dr. Nicodim Ovidiu
De Dobrita lucia, BUZAU pe 08 Decembrie 2010

Un medic si un om de exceptie, cum rar mai intalnim in spitalele noastre. Are o "mana de aur" si-i doresc sa-i dea Dumnezeu sanatate multa pentru a mai putea face mult bine in continuare.

Dr. Nicodim Ovidiu
De Cornelia pe 28 Octombrie 2010

Buna, si eu trebuie sa ma operez de uter fibromatos si m-am hotarat sa merg la Spitalul Militar la dr. Nicodim Ovidiu. Vreau sa stiu mai multe despre operatie. Va multumesc.

Dr. Nicodim Ovidiu
De Calugaru Felicia pe 29 August 2010

Pe data de 27 iulie 2010 m-am internat la Spitalul Militar Central si pe data de 28 iulie m-a operat dl dr. Nicodin Ovidiu impreuna cu dr Panaite Bogdan, histerctomoie totala si mai multe complicatii carora de ani de zile nu le gasea nici un dr. explicatia, aveam dureri mari si ajumsesem sa iau cate 6 pastile de antiinflamatoare pe zi si nimic. Va multumesc la amandoi ca existati si ca faceti atat bine pe lumea asta si tuturor femeilor care au probleme le recomand aceasta echipa de medici. Multa sanatate si tot ce ste mai bun pe lumea aceasta pentru tot personalul medical sectia ginecologie si urologie din spitalul militar central. Si cine spune ca dotarile din acest spital si mancarea lasa de dorit mint cu nerusinare ca nu este adevarat, nu cred ca cineva se duce la statiune acolo ca sa aiba toate conditiilt ca intr-un hotel, iar daca sunt nemultumiti sa se duca la clinici private daca au bani. Sa ramaneti aceeasi oameni pe care i-am cunoscut in adevaratul sens al cuvantului.

Contact Dr. Nicodim Ovidiu

Adresa

Mircea Vulcanescu, 88, Bucuresti, Sectorul 1

Site www.scumc.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.