• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Nicodim Ovidiu
50 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Nicodim Ovidiu

Dr. Nicodim Ovidiu medic primar obstetrica - ginecologie, competenta colposcopie, doctor in stiinte medicale.

Dr. Nicodim Ovidiu medic primar obstetrica - ginecologie, competenta colposcopie, doctor in stiinte medicale.

obstetrica - ginecologie

ginecologie

Spitalul Clinic de Urgenta Militar Central Dr. Carol Davila

Opinii utilizatori

Un om mare printre noi oamenii
De Emilia Dragan pe 23 Iulie 2015

Nota 10 pentru: pofesionalism si umanitate. Asa cum ar trebui sa fie orice OM. Raza de speranta a unui om bolnav transformata in lumina ce-ti calauzaste o noua viata. Va multumesc pentru tot ceea ce faceti pentru noi oamenii !

Un medic extraordinar
De Albulescu elena pe 08 Martie 2015

il cunosc pe domnul doctor de 10 ani. Ma duc la dumnealui ca la un prieten.In afara faptului ca este un bun profesionist este si un bun psiholog.Oricine are probleme sa se duca la dumnealui cu mare incredere!Ii multumesc ca exista!

un om providential
De Livi Bez pe 05 Martie 2015

Ii multumesc pe aceasta cale domnului doctor, deoarece datorita lui noi mai avem mama. Dupa mintea unei doctorite din Galati, ea ar fi trebuit sa se duca acasa si sa moara, ca tot are 70 de ani, ce pretentii mai are, si-a trait viata. Incredibil! Nu stie ca o mama ramane o mama pentru copiii ei, indiferent de varsta, asa cum copiii raman niste copii pentru parinti, indiferent de varsta. Doctorul Nicodim a operat-o de cancer la san, i-a scos si ganglionii preventiv, iar mama mea are 80 de ani si e sanatoasa. Este un profesionist si un OM adevarat. La fel si doctorul Panaite.E o echipa perfecta!

Histeroctomie totala
De Mateescu Cristina pe 17 Decembrie 2014

Acum 3 ani am avut o operatie de histeroctomie totala si doctorii au fost super si domnul doctor Nicodin si domnul doctor Panaite. Datorita lor traiesc. Nu iti cere nimeni niciun ban. Multumesc echipei de la terapie intensiva.

Un om extraordinar!
De Pica Monica pe 27 Iunie 2014

Va recomand cu incredere aceasta echipa deosebita, dr. Nicodim si dr. Panaite.
Sunt cu adevarat profesionisti si umani. Toata recunostinta si multumirea mea.
Va apreciez cu tot sufletul si va doresc multa sanatate si tot binele din lume.
Sunteti niste oameni extraordinari.
Mult succes!

operatie nodul fibromatos
De Roxana pe 04 Aprilie 2014

D-na Violeta Popa, va rog sa-mi spuneti si mie daca ati facut operatia pentru acel nodul fibromatos, cum a decurs operatia si cum va simtiti acum. Am programare la Spitalul Militar la dl Dr. Nicodim Ovidiuin iunie si tare mult imi doresc sa vb cu cineva care a facut aceasta operatie. Va multumesc anticipat, in speranta ca-mi veti raspunde.

Dr. Nicodim si dr.Panaite
De Violeta pe 07 Februarie 2014

Sunt cu adevarat profesionisti si umani.
Toata recunostinta si multumirea mea.
Va recomand cu incredere aceasta echipa deosebita, dr. Nicodim si dr. Panaite

Dr. Nicodim Ovidiu
De Daniela pe 19 Ianuarie 2014

Mergeti cu incredere la Domnul Doctor si la partenerul scolit de dansul, Doctor Bogdan Panaite, o echipa extraordinara, profesionalism la cote maxime, Doctor de Suflete, blandete, raza de lumina in vietile noastre.

M-am operat prima data acum 8 ani, desi, vin dintr-un oras mare si plin de pretentii, nimeni nu facea la vremea aceea histerectomie pe cale vaginala, iar in Bucuresti daca voiai asa ceva erai invitat in privat.

Domnii doctori, mereu la curent cu innoirile, progresele, practica cele mai noi terapii si interventii intr-un spital de stat cu probleme, cu care se confrunta tot sistemul sanitar romanesc, dar parca sfideaza toate aceste neajunsuri, si numai dumnealor stiu cum reusesc aceste performante, in spatele zambetului cald, cu siguranta sunt destule framantari pe care noua pacientelor nu ni le arata.

Sa le dea Dumnezeu dupa suflet, dumnealor si frumoaselor familii pe care le au. Sunt convinsa ca binele li se va intoarce inzecit!

Mergeti cu toata increderea la echipa condusa de Domnul Doctor Nicodim!

Dr. Nicodim Ovidiu
De Cecilia Cojan pe 17 Decembrie 2013

V-a trimis Dumnezeu pe pamant cu o singura misiune: sa iubiti - meseria, copiii, sotia si absolut ce se numeste "materie". Sunteti vocea calda a unui profesionist si a unui mare OM. Va apreciem cu tot sufletul, cele care au dat mana cu Dumnezeu, in sala de operatie.

Un om extraordinar!
De CECILIA VIGU pe 19 Septembrie 2013

Pentru mine ramane un om extraordinar.

Contact Dr. Nicodim Ovidiu

Adresa

Mircea Vulcanescu, 88, Bucuresti, Sectorul 1

Site www.scumc.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.