• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Nestianu Liliana
15 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Nestianu Liliana

Dr. Nestianu Liliana medic primar obstetrica - ginecologie, competentee ecografie.

Dr. Nestianu Liliana medic primar obstetrica - ginecologie, competentee ecografie.

obstetrica - ginecologie

ginecologie

Spitalul Clinic Filantropia

pentru programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 021.318.89.30 / 021.318.89.37;
interioare sala de nasteri: 259, sala de operatii: 244,
laborator central: 207, radiologie: 288, neonatologie: 215, ecografie: 262

Opinii utilizatori

Dr. Nestianu Liliana
De G3o pe 09 Noiembrie 2010

Sunt gravidutza in luna a VII-a si doar de o luna d-na dr. Nestianu e medicul care-mi supravegheaza sarcina. Tot dansa e cea care mi-a facut cerclajul de care aveam nevoie si pana acum,pot spune ca e un medic foarte responsabil. Ba mai mult, pe langa profesionalismul de care a dat dovada, e si o femeie cu un mare caracter. Am incredere ca dansa ma va ajuta sa aduc pe lume fara complicatii baietelul pe care-l astept.

Dr. Nestianu Liliana
De Ana pe 16 Septembrie 2010

Am venit la spital in ziua propusa de doamna doctor si am sunat-o cand am ajuns asa cum stabilisem. Dupa ce m-a lasat sa astept 3 ore am sunat inapoi sa vad daca nu a uitat cumva de mine, dar doamna doctor mi-a inchis cu nesimtire telefonul. Cel mai neserios medic pe care l-am intalnit. Nu o recomand!

Dr. Nestianu Liliana
De Babypusycatt pe 29 August 2010

Cred ca e cel mai bun doctor si un om de suflet. Respectele mele.

Dr. Nestianu Liliana
De Popa Liliana pe 26 Iunie 2010

Va recomand sa apelati cu incredere la doamna doctor daca aveti nevoie.

Dr. Nestianu Liliana
De Taniusca pe 31 Martie 2010

Am nascut cu ea un baietel sanatos si nazdravan, am avut incredere totala in profesionalismul doamnei doctor.

Contact Dr. Nestianu Liliana

Adresa

Bulevardul Ion Mihalache, 11, Bucuresti, Sectorul 1

Telefon 021.318.89.30 / 021.318.89.37
Site www.SpitalulFilantropia.ro
Email filantropia_2006@yahoo.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.