• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Nestianu Liliana
15 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Nestianu Liliana

Dr. Nestianu Liliana medic primar obstetrica - ginecologie, competentee ecografie.

Dr. Nestianu Liliana medic primar obstetrica - ginecologie, competentee ecografie.

obstetrica - ginecologie

ginecologie

Spitalul Clinic Filantropia

pentru programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 021.318.89.30 / 021.318.89.37;
interioare sala de nasteri: 259, sala de operatii: 244,
laborator central: 207, radiologie: 288, neonatologie: 215, ecografie: 262

Opinii utilizatori

Dr Nestianu Liliana
De Andreea pe 19 Septembrie 2016

Am nascut si eu anul acesta cu dânsa, este un om minunat si un doctor exceptional.

Dr nestianu liliana
De Ilona pe 12 Ianuarie 2016

Am nascut și eu anul acesta cu doamna doctor. Mi-a lăsat o impresie nu prea buna, cu siguranță a 2a oara nu as mai naște cu ea și nici nu as recomanda-o. Am nascut natural, cu toate ca nu m-a încurajat niciodată sa fac lucrul asta (menționez ca nu am avut nici o problema pe parcursul sarcinii si nici un motiv ptr care ar trebui sa nu nasc natural).în ultimele 2 luni eu nu am.mai știut greutatea copilului, îmi spunea doar ca o sa am un copil mic, și ca ecografele de la spital nu estimează bine greutatea, deci nu are rost sa măsoare. Copilul a avut 3,800 la nastere. De fiecare data când o sunam ma expedia foarte rapid nu avea rabdare sa ma asculte, asta când răspundea la telefon (și o sunam numai în cazuri de maxima necesitate, tocmai pentru ca aveam o reținere din motivul acesta).la nastere m-am rupt destul de urat, nu știu dacă motivul a fost faptul ca nu m-a tăiat la timp și cum trebuie. Am auzit-o ulterior și ca vorbea jignitor la adresa unor paciente. Aceasta a fost experienta mea personala, pe scurt

opinie
De Spanu liliana pe 11 Mai 2015

UN DOCTOR EXCEPTIONAL
Am nascut cu dansa o fetita acum 8 ani cu probleme la 36 de saptamani si acum urmeaza la sfarsitul lunii mai sa mai aduc pe lume tot o fetita .Am fost foarte multumita de dansa un om minunat un adearat profesionist o recomand cu drag.

Un medic exceptional
De Flori pe 25 Februarie 2013

Am nascut un baietel cu dna dr. Nestianu in 2010 in ajunul craciunului, mi-a urmarit toata sarcina, este un medic profesionist, cu suflet cum rar mai intalnesti in ziua de azi, o recomand cu mare incredere. Va multumesc, doamna doctor!

Dr. Nestianu Liliana
De NITU MARIA pe 21 August 2012

Acum cinci ani pe 19 iunie, am adus pe lume un baietel cu dna Nestianu si pot spune ca e un super medic. In aceeasi zi era si ziua baiatului dansei. La 5 dimineata cand am sunat-o, a venit imediat la spital, la 7 am nascut, apoi la 10 mi-a crescut tensiunea si a venit din nou, la 16 iar mi-a crescut tensiunea si iar a venit. Doamna doctor pune pe primul loc pacientii si asta cred ca e cel mai important, chiar daca era o zi importanta pentru dansa , a venit la spital de cate ori au chemat-o, chiar daca si-a lasat baiatul singur de ziua lui si invitatii si tot. Anul acesta o sa nasc tot cu dansa si am cea mai mare incredere. Ii multumesc nespus!

Super
De Carmen pe 09 Februarie 2012

Inainte de toate, Jos palaria Doamnei doctor! Este inainte de toate omul Nestianu si apoi doctorul, un medic de exceptie si de o calitate cum in zilele noastre mai rar gasesti, in ceea ce priveste tot ceea ce face. Este super, super doctor, o recomand cu incredere, eu am nascut cu doamna doctor in septembrie 2011, a fost super, mentionez a fost nastere naturala; un adevartat medic cum spunea cineva mai sus; a stat langa mine toata ziua de la 8-9 dimineata pana la 8 seara cand am nascut si dupa, pana la 12 noaptea; super! jos palaria inca o data, daca ar fi sa mai fac un bebe tot cu dumneaei as naste.

Dr. Nestianu Liliana
De Tamara pe 22 August 2011

Eu am nascut cu d-na dr Nestianu, in mai 2010 si a dat dovada de mult profesionalism. Desi am avut ceva probleme in momentul expulziei, a reusit sa fie totul perfect astfel incat atat eu cat si copilul sa nu avem de suferit. Data viitoare, sigur voi noaste tot cu ajutorul d-nei doctor.

Dr. Nestianu Liliana
De G30 pe 13 Martie 2011

Poate pur si simplu avea o urgentza, este medic si din cate inteleg, e vb de cezariana in cazul d-voastra, deci nasterile naturale cu siguranta au prioritate! Ori doamna, poate aveti "nasul mult prea sus" pt a inzelege asa ceva!

Dr. Nestianu Liliana
De G3o pe 13 Martie 2011

Ei bine, cu ajutorul dansei, am adus pe lume o dulceatza de baiat! Pe 12 feb la ora 22:40! Precizez ca a avut grija de mine pe toata perioada travaliului, adica o zi intreaga si nici eu nu-s din Bucuresti! E o femeie si un doctor de milioane iar cele care se "nimeresc" pe la dansa, cu sigurantza au doar de castigat! Eu ii voi fi vesnic recunoascatoare.

Dr. Nestianu Liliana
De Alexandra pe 23 Februarie 2011

Eu am nascut vara trecuta, in iulie, cu doamna doctor si are tot respectul meu. Nu sunt din Bucuresti si mi-a urmarit sarcina doar in ultima luna si am nascut cand si cum mi-a zis dansa! Este o profesionista! Nu-i mai patati numele pentru niste lucruri banale!

Contact Dr. Nestianu Liliana

Adresa

Bulevardul Ion Mihalache, 11, Bucuresti, Sectorul 1

Telefon 021.318.89.30 / 021.318.89.37
Site www.SpitalulFilantropia.ro
Email filantropia_2006@yahoo.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.