• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Momani Roxana
42 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
clinica

Dr. Momani Roxana

Dr. Momani Roxana medic primar obstetrica - ginecologie, competente in ecografie.

Dr. Momani Roxana medic primar obstetrica - ginecologie, competente in ecografie.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Anais Medical

Opinii utilizatori

Felicitari dnei dr Roxana Momani
De Hozac Monica pe 15 Decembrie 2011

Este o doctora super din toate punctele de vedere, eu urmeaza sa nasc cu dansa si chiar nu imi este frica atata timp cat e langa mine. O recomand din suflet.

Dr. Momani Roxana
De Almomani Noor pe 27 Noiembrie 2011

Mare respect si incredere din toate punctele de vedere.

Adevarat
De Abysor pe 23 August 2011

Asa este, d-na dr Roxana Momani este cea mai buna doctorita din cate am cunsocut. De drag mergi la dansa! O recomand cu incredere!

Dr. Momani Roxana contact
De Georgiana pe 01 August 2011

Pupici, mamici si burtici sau doar femei.D-na dr.Momani Roxana o gasiti la spitalul Malaxa. Dansa mai este si la cab.particular in Crangasi, dar cel mai sigur o gasiti la Sp.Malaxa.

Dr. Momani Roxana
De Mihaela pe 04 Iunie 2011

Chiar lucreaza la clinica Anais? Acum ca s-a mutat la malaxa mi-e foarte greu sa ajung la dansa. Unde are cabinetul particular?

dr Dr. Momani Roxana
De Ciuca olguta ioana pe 26 Mai 2011

Acum 4 ani am nascut si eu la doamna doctora. Este o dulceata de doctora, este o finete de femeie, m-a ajutat sa nasc prin cezariana, dar trebuia sa nasc normal si doctora si-a dat seama ca nu pot naste normal. Copilul avea cordonul ombilical de gat. Este o doctora extraordinara si acum as mai dori sa mai fac un bebe la dansa. Stie cineva unde s-a mutat?

Buna
De Cristina pe 02 Mai 2011

Stie cineva cumva unde s-a mutat doamna doctor? Am fost la Caritas si spitalul nu mai functioneaza. Va rog frumos spuneti-mi. Va multumesc.

Dr. Momani Roxana
De Cristina pe 17 Aprilie 2011

Numele meu este Cristina si am nascut cu dna dr. Momani acum 2 ani prin cezariana si totul a decurs foarte bine. Ba mai mult, daca este cazul atunci cand o pacienta de-a dansei naste vine in toiul noptii fara nici un fel de problema. Este o dr. superbuna si o femeie deosebita. Sa aiba parte in viata e tot ce e mai bun!

Dr. Momani Roxana
De Alexandra pe 22 Martie 2011

Am nascut si eu cu Dr. Momani Roxana acum un an, este cel mai minunat doctor pe care l-am intalnit vreodata (si credeeti-ma ca eu nu suport doctorii si sunt extrem de pretentioasa in privinta lor). Roxana a fost pentru mine mai mult decat un simplu doctor. O recomand cu caldura la toata lumea , nu cred ca ar putea sa dezamageasca pe cineva!

Dr. Momani Roxana
De Daniela Bajau pe 22 Martie 2011

Eu am nascut anul trecut in iunie cu dansa si de atunci in fiecare zi ii multumesc ca m-a ajutat atat de mult sa nasc un copil sanatos. La ora 12:30 mi s-a rupt apa si membranele si la ora 15:20 am nascut. M-a monitorizat permanent si m-a ajutat mult sa nasc repede. Apoi a venit de acasa doar pentru a imi face mie control si sa-mi scrie biletul de iesire din spital duminica. Este extraordinara, chiar azi am vb cu dansa la tel.

Contact Dr. Momani Roxana

Adresa

Bulevardul Aviatorilor, 67, Bucuresti, Sectorul 1

Site www.anaismedical.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.