• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Momani Roxana
42 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
clinica

Dr. Momani Roxana

Dr. Momani Roxana medic primar obstetrica - ginecologie, competente in ecografie.

Dr. Momani Roxana medic primar obstetrica - ginecologie, competente in ecografie.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Anais Medical

Opinii utilizatori

momani roxana
De Vulpitza pe 04 Decembrie 2015

buna , ma poate ajuta cineva cu nr doamnei dr momani roxana ? si as dori sa stiu daca mai este la malaxa.

Dr. Momani Roxana - numar de telefon
De Deea pe 26 Iunie 2014

In speranta ca iti mai este de folos, tie sau altcuiva, numarul de tel al doamnei dr. este 0724.892.361.

Contact!
De Mirela pe 13 Mai 2014

Buna! Am nevoie de numarul doamnei doctor, va multumesc mult!

Este o doamna doctor exceptionala
De Georgiana pe 24 Aprilie 2014

Eu am nascut o fetita, acum un an si 3 luni, mai exact pe 8 ian 2013 la Maternitatea Malaxa si am fost super multumita, doamna doctor Momani mi-a fost mereu alaturi la nastere si dupa nastere, iar in timpul sarcinii a fost mai mult decat o doctora, o sunam mai mereu la fiecare durere sau sau la fiecare "pitic" pus pe creierul meu si niciodata nu s-a suparat sau sa imi zica ceva. Daca voi mai face al doilea copil tot la dumneaei ma voi duce pentru ca este mana dumnezeiasca!

Dr. Momani Roxana
De Andreea pe 15 Aprilie 2014

Cu riscul sa fiu putin plictisitoare o sa detaliez putin. Am nascut cu dr. Momani Roxana acum 7 ani la Caritas si imi preluase sarcina la 8 luni dupa o experienta neplacuta cu un alt doctor din acelasi spital. Poate putine persoane stiu cum era atunci la caritas: inchisoare infecta! Ziua trebuia sa te tii de gura sa nu tipi daca aveai dureri, noaptea libertate, dar aceeasi purtare comunista: "stai acolo ca n-ai nimic".

Am avut norocul sa nasc noaptea, sotul a stat langa mine pana in ultimele 5 minute, inainte de nastere, aveam 17 ani si urlam ca din gura de sarpe. Doctorita a venit de acasa ce-i drept la dilatatie 5 si nu s-a miscat de langa mine.

Credeti-ma ca nu i-am dat decat 300 de lei atunci. Baietelul a fost perfect sanatos, eu foarte bine, desi urlam dupa cezariana, nu mi s-a facut si dupa mult timp i-am multumit.

Am nascut cu 3 zile inainte de Pasti, sambata mi-a semnat biletul sa plec acasa sa nu fac Pastele in spital. La 2 luni de la nastere am facut o infectie grava din cauza secretiei si tot dansa m-a ajutat sa scap, desi era destul de grav.

Acum dupa 7 ani, sunt in 24 de saptamani, cu risc de avort spontan, risc de nastere prematura si mai ales contractii dureroase. Am fost la toate spitalele de fite si am schimbat 3 doctori (2 Filantropia, 1 Bucur), carora le-am dat si o gramada de bani, pana sa ajung din nou la dansa.sustin 100 la suta tot ce au spus fetele, este un medic care indiferent cat ii dai, te asculta, te lamureste, e langa tine,si actioneaza pentru binele tau si al copilului. Nu ca alti doctori plictisiti de viata. Mie mi-a raspuns la tel la orice ora, si 10 copii daca as mai face clar numai la dansa as merge.

Drept dovada ca am nascut primul bebel intr-un spital infect, dar cu un medic exceptional. Si am fost singura norocoasa din seara aia, din pacate. Nasteri usoare si bebei sanatosi!

Dr. Momani Roxana
De Mari pe 24 Martie 2014

Dna doctor repet cu mine a fost foarte ok, imi raspundea la tel de fiecare data, mie una nu mi_a zis niciodata nimic de bani, ii dadeam cat consideram la consultatie, inclusiv la nastere.

Ii multumesc din suflet pentru ca am nascut un baietel sanatos si ca eu sunt sanatoasa. Sa-i dea Dumnezeu sanatate! Doamna doctor isi da seama imediat daca poti naste natural sau nu. Pentru mine, maternitatea Malaxa nu a fost asa cum credeam. Noua ne aduceau copiii de a doua zi indiferent cum te simteai, eu una m-am simtit foarte rau si le-am rugat pe asistente sa il mai lase putin.

In schimb il mai luau noaptea. Pentru cezariana cred ca e ok sa te lase macar o zi sa te mai pui pe picioare, caci nu te poti ridica, nu poti lua bebe in brate, ai niste dureri foarte mari. Insa, doamnei doctor o sa ii multumesc toata viata. Daca voi mai naste o data voi merge dupa dansa in orice maternitate!

Cel mai bun medic
De Camelia Robu pe 02 Martie 2014

Citesc si nu-mi vine sa cred ca puteti face astfel de afirmatii despre d-na dr Momani!
Un medic mai bun si mai sufletist nu o sa mai gasiti in tot Bucurestiul. D-na dr mi-a urmarit sarcina de la 6 sapt. Am fost o graviduta cam stresata si cum aveam o durere cat de mica, imediat o sunam pe d-na dr. Mi-a raspuns de fiecare data la tel indiferent de zi si de ora. Niciodata nu mi s-a adresat pe un ton nepotrivit.

Am nascut in ziua estimata de d-na dr inca de la inceput. In acea zi a stat langa mine ca o mama (ca eu tipam ca din gura de sarpe). A urmarit in detaliu evolutia mea si a copilului. Nu a cerut niciodata bani! Dupa nastere, in fiecare zi a venit la vizita, poate si de 2 ori pe zi(am avut glicemia foarte mica si primele 2 zile nu m-am putut ridica singura din pat, desi am nascut natural).

Referitor la adusul copiilor in salon, daca nu te simti ok, nu iti aduce nimeni copilul, poate doar sa-l alaptezi!

Daca va mai fi nevoie, o voi cauta pe d-na dr, indiferent la ce spital va activa! Mi-as fi dorit sa gasesc si un pediatru care sa dea dovada de atata daruire ca d-na dr Momani, dar din pacate astfel de profesionisti sunt din ce in ce mai rari.

Dr. Momani Roxana
De Mari pe 24 Ianuarie 2014

Am nascut cu dna doctor Momani, mie nu mi-a cerut bani, insa o fata din maternitate spunea ca ei ia cerut. Intradevar este mai grabita, insa pe mine m-a operat foarte frumos, a destins atmosfera in sala de operatie, desi am nascut acum cateva saptamani, operatia nu ma mai doare si s-a cicatrizat frumos.

La Malaxa indiferent cu cine ai naste, doctorul nu vine la vizita pana nu te externeaza. Ramai pe mana asistentelor. Despre personalul de la Malaxa, este foarte ok, mai putin o asistenta blonda mai in varsta de la terapie intensiva, dar sunt foarte putine asistente au de facut cate 2 etaje si trebuie sa alergi dupa calmante, ca nu te intreaba nimeni daca ai nevoie.

Bebelusul il ai cu tine de a doua zi in salon, ceea ce dupa cezariana e cumplit, caci abia te dai tu jos din pat sa te duci pana la baie. Pentru cele cu cezariana recomand cu caldura maternitatile unde nu ai bebe langa tine, sa apuci cateva zile sa te refaci, apoi sa poti avea grija de el.

Daca vedeau ca nu te descurci cu el ti-l mai luau noaptea la camera bebelusilor. Pentru cele care nasc la Malaxa, sa aveti multa vata la voi. Va este necesara.

Dr. Momani Roxana
De Cristina pe 20 Ianuarie 2014

Am nascut cu doctorita Momani si din pacate am ramas foarte dezamagita de profesionalismul dansei. Mi-a fost recomandata si am mers la dansa de la inceputul sarcinii. Am fost foarte placut impresionata de tonul cald, disponibilitatea si atentia pe care o acorda pacientelor, insa cand am nascut situatia s-a schimbat total.

Am ajuns la spital cu contractii si dansa, pentru ca se grabea, a incercat sa accelereze nasterea: mi-a rupt membranele, desi bebe nu coborase si nu era pregatit sa se nasca. Dupa o ora, cand incepusem sa am contractii foarte puternice de la perfuzia cu oxitocina si-a dat seama ca bebe nu va cobori si am fost operata de urgenta. Ulterior, am aflat ca membranele nu se rup niciodata la dilatatie mica (respectiv 4, cat am avut eu) si a fost un caz clar de malpraxis.

Concluzia mea este ca doamna Momani face mai mult marketing si mai putina medicina.

Dr. Momani Roxana
De Mari pe 17 Decembrie 2013

Eu una nu cred asa ceva. Eu mai am putin si trebuie sa nasc, nu mi-a zis absolut nimic de bani, iar de fiecare data cand merg la consult ii dau cat consider, niciodata nu mi-a zis ca ar fi mult sau putin. Mie mi-a raspuns tot timpul la intrebari si am si sunat-o de cateva ori si inca ceva, chiar daca e la spital de stat, nu te lasa niciodata sa astepti mult. Este o doctorita foarte draguta si iti da incredere ca totul va fi bine. Am vazut si la spital ca are foarte multe paciente. Eu una o recomand cu mare incredere, revin si dupa nastere cu detalii. A mai nascut cineva de-aici la Malaxa? As dori sa stiu care sunt conditiile, ce iti trebuie pentru bebe de-acasa, cum este personalul?

Contact Dr. Momani Roxana

Adresa

Bulevardul Aviatorilor, 67, Bucuresti, Sectorul 1

Site www.anaismedical.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.