• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Moisa Ovidiu Marcel
16 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat
; maternitate

Dr. Moisa Ovidiu Marcel

Dr. Moisa Ovidiu Marcel medic specialist obstetrica - ginecologie, medic primar chirurgie, Bucuresti.

Dr. Moisa Ovidiu Marcel medic specialist obstetrica - ginecologie, medic primar chirurgie, Bucuresti.

obstetrica - ginecologie

sectia obstetrica - ginecologie I

Spitalul Clinic de Obstetrica - Ginecologie Dr. Panait Sarbu Giulesti

pentru informatii si programari puteti suna la urmatorul numar de telefon 021.316.12.81 / 021.316.12.83 / 021.316.12.87 / 021.316.12.88

Opinii utilizatori

Dr. Moisa Ovidiu Marcel
De Gabriela pe 12 Decembrie 2010

Il recomand cu caldura ca si pe dr. Cezara Bucur. Mie mi-au urmarit amandoi sarcina. Mai am putin si trebuie sa nasc si dr. Moisa ma va asista la nastere prin cezariana. Am vb cu mai multe mamici si mi-au spus ca este foarte bun mai ales ca are dubla specializare este si chirurg.

Dr. Moisa Ovidiu Marcel
De Ana pe 10 Decembrie 2010

Am nascut cu el in anul 2010. Eu il consider un medic care nu stie sa comunice sau nu vrea. Trateaza lucrurile superficial. Ce intelegeti prin "nasterea cu el a decurs foarte bine"?. Vorbesc de cele care au nascut natural. Medicul vine doar la sfarsit cand tu esti deja pe masa de nasteri si copilul iese, el nu face nimic. Moasa e cea care te ajuta, asa cum stie ea, prin metodele romane neortodoxe (dilatatie manuala, fortare). Este un medic care nu se implica. Am spus doar atat ca sa nu dau exemple (din experienta proprie) si sa fiu rautaciosa.

Dr. Moisa Ovidiu Marcel
De Elena pe 22 Septembrie 2010

Un medic specialist foarte bun. Mergeti la dansul cu incredere!

Este un doctor minunat
De Antonia pe 11 Mai 2010

Eu il recomand tuturor! Nasterea cu dansul a decurs foarte bine.

Dr. Moisa Ovidiu Marcel
De Raluca Rotaru pe 11 Mai 2010

In opinia mea, chiar este un medic deosebit si chiar poti avea incredere in dansul!

Dr. Moisa Ovidiu Marcel
De Ramona pe 11 Mai 2010

Eu il consider un medic exceptional.

Contact Dr. Moisa Ovidiu Marcel

Adresa

Calea Giulesti, 5, Bucuresti, Sectorul 6

Telefon 021.316.12.81 / 021.316.12.83 / 021.316.12.87 / 021.316.12.88
Site www.spitalpsarbu.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.