• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Moisa Ovidiu Marcel
16 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat
; maternitate

Dr. Moisa Ovidiu Marcel

Dr. Moisa Ovidiu Marcel medic specialist obstetrica - ginecologie, medic primar chirurgie, Bucuresti.

Dr. Moisa Ovidiu Marcel medic specialist obstetrica - ginecologie, medic primar chirurgie, Bucuresti.

obstetrica - ginecologie

sectia obstetrica - ginecologie I

Spitalul Clinic de Obstetrica - Ginecologie Dr. Panait Sarbu Giulesti

Opinii utilizatori

..... e de evitat
De Ana pe 07 Noiembrie 2017

poate in anumite situatii este profesionist (nu contest), insa nu comunica, este superficial, tu ii spui ceva si dumnealui aude ce vrea.... pentru mine pentru a 2a sarcina l-as evita

Nr de tel
De Andreea pe 27 Aprilie 2017

Buna. Imi puteti oferi un nr de tel al domnului doctoi Moisa si de asemenea unde are cabinetul privat. Sunt insarcinsta si doresc sa merg la dansul la control.

Un profesionist
De Vinter mirela pe 13 Mai 2014

Un medic care isi cunoaste meseria.

Respect pentru dl. dr.
De A margot pe 18 Decembrie 2013

Am nascut doua fetite cu dl. doctor. Este un profesionist in adevaratul sens al cuvantului. Tot respectul pentru dansul!

Dr. Moisa Ovidiu Marcel
De Pandelescu Alina pe 12 Septembrie 2013

Buna! Alexandra stii unde si cand il pot gasi pe dl dr?

Nastere
De Alexandra pe 03 Septembrie 2013

Buna,
Cat ai dat la nastere (atat nasterea cat si anestezia)?
Vreau si eu sa nasc cu domnul doctor si as vrea sa stiu estimativ cat se da.
Daca stii cumva si la nastere naturala cam cat e m-ar ajuta mult sa imi fac o idee.

Dr. Moisa Ovidiu Marcel
De Morogan eugenia pe 04 Iunie 2013

Sunt pensionara de 7 ani. Am lucrat impreuna, este un doctor la superlativ care doriti mergeti la el. Toti medici din Gulesti sunt foarte bunii.

Un om adevarat
De Calugaru crina pe 03 Martie 2013

Buna. Si eu sunt din data de 28.02.2013 o super fericita mamica, datorita Domnului doctor Moisa Ovidiu Marcel si sotiei dumnealui, doamna doctor Corina Moisa (anestezist). Cred ca literele de tipar spun mai mult decat niste cuvinte. Inainte de operatia de cezariana, am crezut ca voi muri de frica anesteziei in coloana, dar, datorita profesionalismului adevarat de care au dat dovada cei doi doctori, precum si echipa cu care au lucrat, sunt acum din nou fericita. Multumirile ar fi putine. Ma voi ruga la cer sa ramana la fel de buni si de deschisi fata de noi, cei care avem nevoie de ei. Sa ramana oameni. Si sa realizeze tot ceea ce si-au propus!

Dr. Moisa Ovidiu Marcel
De ADINA pe 19 Iulie 2011

Parerile sunt impartite! Eu am nascut in 2007 cu Dl. doctor si sunt foarte multumita!
In conditiile in care am nascut prematur 3750gr si 59cm pe cale naturala si la 2 ore dupa nastere fumam pe hol si mentionez ca am avut travaliu 12 ore in care nu am simtit dureri cred ca este un medic exceptional! Parerea mea!

Dr. Moisa Ovidiu Marcel
De Pita Mirela pe 22 Decembrie 2010

Dr. Moisa m-a urmarit pe toata perioada sarcinii, cu dansul am nascut prin cezariana un copil sanatos de nota 10. Cu vreo doua saptamani inainte de termen dl dr. mi-a spus, dupa ce a vazut ecografia ca trebuie sa scoatem copilul pt. ca o sa-i mearga mai bine afara decat inauntru si asa a fost. Copilul nu mai lua in greutate in burta mea. L-am scos afara prin cezariana, eu avand 39 ani si intr-adevar a fost asa cum a spus dl.doctor: copilului i-a mers mai bine afara,a luat mult in greutate si acum, cand se apropie de 3 ani este un copil perfect sanatos si eu o mamica foarte fericita si o sa-i multumesc toata viata dl.dr.Moisa pt.tot ce a facut pt. noi, pt.profesionalismul si modul de a se purta cu oamenii. Este un dr.cum rar intalnesti in Romania. Il recomand din tot sufletul oricarei femei care doreste sa aiba o sarcina sigura si copii sanatosi, sa mearga cu mare incredere la dr. Moisa Marcel.

Contact Dr. Moisa Ovidiu Marcel

Adresa

Calea Giulesti, 5, Bucuresti, Sectorul 6

Site www.spitalpsarbu.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.