• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Mihalceanu Elena
12 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Mihalceanu Elena

Dr. Mihalceanu Elena, medic primar ginecologie, Maternitatea Cuza Voda
din Iasi.

Dr. Mihalceanu Elena, medic primar ginecologie, Maternitatea Cuza Voda
din Iasi.

ginecologie

ginecologie

Maternitatea Cuza Voda din Iasi

pentru informatii si programari puteti suna la urmatorul numar de telefon 0232.213.000

Opinii utilizatori

Dr. Mihalceanu Elena
De Zamfir gabriela pe 22 Iunie 2010

Am fost operata in aprilie 2010 si nu pot decat sa va spun ca am fost foarte multumita de doamna doctor din toate punctele de vedere si ca medic si ca om. E mare lucru sa stii sa vorbesti cu un om bolnav sa ii explici totul pe intelesul sau, sa-i dai aceea speranta de viata pe care multi o asteapta de la cei in halate albe. Toata stima si respectul pentru cei care lucreaza in terapie intensiva acolo e patria asistentelor, de profesionalismul lor depinde viata ta. Doamnei doctor ii dau nota maxima.

Dr. Mihalceanu Elena
De Onciu Gina pe 02 Iunie 2010

Am mers la d-ra doctor Mihalceanu de la 5 saptamani de sarcina. Am stiut din prima clipa ca voi colabora cu ea pana la sfarsit si ca ea imi va aduce copilul pe lume. La mijlocul sarcinii, la triplutest, mai exact,bebe a iesit suspect de sindrom Down, dar in ciuda acestui lucru, am decis sa pastrez sarcina. M-am bucurat de sustinerea d-rei doctor in aceasta directie. Cand ma apuca depresia la gandul ca bebe nu e sanatos, o sunam si ea ma incuraja. Am nascut pe 10 decembrie 2007 un baietel sanatos si frumos. Satisfactia acestui lucru am impartit-o cu dr. Mihalceanu Elena. Pt. mine a ramas ca un inger. Ii multumesc lui Dumnezeu ca mi-a scos-o in cale.

Contact Dr. Mihalceanu Elena

Adresa

Cuza Voda, 34, Iasi, Iasi

Telefon 0232.213.000 interior 111, 152, 239
Site www.obstetrics.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.