• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Mihalceanu Elena
12 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Mihalceanu Elena

Dr. Mihalceanu Elena, medic primar ginecologie, Maternitatea Cuza Voda
din Iasi.

Dr. Mihalceanu Elena, medic primar ginecologie, Maternitatea Cuza Voda
din Iasi.

ginecologie

ginecologie

Maternitatea Cuza Voda din Iasi

pentru informatii si programari puteti suna la urmatorul numar de telefon 0232.213.000

Opinii utilizatori

Multumiri!
De Anegroaie Alina pe 04 Decembrie 2015

Sunt diabetica de 11 ani si cu ajutorul acestui medic deosebit am adus pe lume un băiețel sănătos! Mii de mulțumiri!

Multumesc!
De Irina pe 28 Septembrie 2015

Multumesc din suflet doamnei doctor Mihalceanu pentru rabdarea si profesionalismul de care da dovada!

Dr. Mihalceanu Elena
De Ana pe 25 Ianuarie 2013

A fost si este pentru mine si fetita mea un inger. Daca nu ajungeam la dumneaei, fetita mea nu ar fi existat astazi. Eu sufar de sindromul Budd-chiari si nimeni nu-mi dadea nicio sansa, insa ea a fost cea care m-a incurajat si mi-a acordat tot sprijinul. Am trecut milimetric pe langa moarte si suntem in viata datorita lui Dumnezeu si Dr doctor. O sa-i raman toata viata recunoscatoare.

Dr. Mihalceanu Elena
De Elena tonita pe 18 Aprilie 2011

Cea mai buna doctorita din cate am vizitat.

Dr. Mihalceanu Elena
De Crina pe 19 Ianuarie 2011

Mi-a fost alaturi in ambele sarcini si am fost foarte multumita.

Dr. Mihalceanu Elena
De Loredana pe 19 Noiembrie 2010

Multumesc lui Dumnezeu ca am ajuns la doamna dr. Mihalceanu. M-a ajutat sa aduc pe lume doi copii si sa depasesc problemele, nu putine pe care le-am avut. Ii multumesc ca mi-a pus in brate doi copii minunati.

Dr. Mihalceanu Elena
De Alina pe 11 Noiembrie 2010

E bine totusi ca asta e impresia voastra, eu am una rea. Aveti grija, e cam isterica. E bine sa faca si fapte bune.

Dr. Mihalceanu Elena
De Alina pe 07 Noiembrie 2010

Foarte buna dr. Mihalceanu Elena. Este o persoana deosebita.

Dr. Mihalceanu Elena
De Laura pe 27 Octombrie 2010

Multumesc lui Dumnezeu ca mi-a scos-o in cale pe doamna doctor care m-a ajutat sa nasc natural dupa o cezariana.

Dr. Mihalceanu Elena
De Alice pe 16 Septembrie 2010

Poti sa imi dai nr. doamnei doctor de la cabinetul particular? Am oroare de spitalele din Iasi si de asta prefer la cabinet. Si daca imi poti spune unde are exact cabinetul?

Contact Dr. Mihalceanu Elena

Adresa

Cuza Voda, 34, Iasi, Iasi

Site www.obstetrics.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.