• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Mateescu Razvan
22 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Mateescu Razvan

Dr. Mateescu Razvan - medic primar obstetrica ginecologie, doctor in stiinte medicale, competenta in ecografie obstetricala si ginecologica si in chirurgie ginecologica oncologica.

Dr. Mateescu Razvan - medic primar obstetrica ginecologie, doctor in stiinte medicale, competenta in ecografie obstetricala si ginecologica si in chirurgie ginecologica oncologica.

obstetrica ginecologie

obstetrica ginecologie II

Spitalul Universitar de Urgenta Elias

Opinii utilizatori

Dr Mateescu Razvan
De Mihaela pe 05 Martie 2011

Cel mai bun medic ginecolog..A salvat si vindecat multe femei. Este un adevarat profesionist!

Dr. Mateescu Razvan
De Maria pe 05 Decembrie 2010

Eu am o anumita varsta, am fost consultata de multi medici ginecologi, dar in contradictie cu statura, cu duritatea atitudinii, nu am intalnit atata finete la consult si atat profesionalism in stabilirea unui diagnostic. Nu vad de ce se doreste o comunicare larga cu pacienta care de cele mai multe ori nu este medic si oricum nu ar intelege foarte mult din explicatii.nu cred ca timpul d-lui ii permite sa stea la discutii inutile. Isi face treaba cu mult profesionalism fara sa se infatueze si sa exagereze cum fac majoritatea medicilor(pentru a mari importanta serviciului facut si creste pretul in final). Poate este prea serios, dar o sectie grea ca cea de ginecologie nu poate tine in mana fara severitate care se rasfrange si asupra pacientului. Toate ne gandim la noi, nimeni nu-l vede ca pe un om nu o masina si d-lui are durerile si suferintele unui suflet care a vazut si suferit multe. Nu mai fiti egoiste, incercati sa priviti medicii sub alt aspect d-lui este unul, noi suntem atatea. Nu se poate incarca cu toate toanele noastre de femei rasfatate-asta trebuie sa o faca sotii nostri, psihiatrul sau psihologul. Eu am tot respectul pentru dl doctor Mateescu, nimeni si nimic nu-l vor recompensa pentru tot binele facut mie si altora! Sa ne rugam sa fie sanatos!

Dr. Mateescu Razvan
De Alina pe 30 Noiembrie 2010

Daca ai nevoie de un ginecolog, dr. Razvan Mateescu, de la Spitalul Elias din Bucuresti este omul. Este un medic exceptional, diagnostician foarte bun, care isi cunoaste foarte bine profesia. A salvat multe vietii, a rezolvat probleme la care alti colegi nu au fost in stare sa gaseasca solutii. Trebuie insa sa fi o femeie desteapta, cu simtul umorului dezvoltat pt. a intelege limbajul lui, modul de a dialoga cu pacientii, dar, eu cred ca principalul motiv pt. care apelezi la un medic este problema pe care o ai nu dialogul. Asta conteaza, pentru ca alfel e ca si cum te-ai duce la un constructor care vorbeste foarte frumos si intelegator, dar nu e in stare sa-ti construiasca nimic. Ma indoiesc ca asta va doriti.

Un OM
De Iuliana pe 30 Noiembrie 2010

Am avut ocazia sa-l cunosc pe doctorul Razvam Mateescu cu 15 ani in urma intr-o situatie critica adusa si de "contributia' doctoritei Aneta Andrei,
o doctorita slab pregatita profesional, chiar periculosa, prin faptul ca facea mai mult rau decit bine,din lipsa pregatirii. Intrebindu-ma si atunci ca si acum, cum a ajuns medic, cum de a ramas sa profesese dupa ce multi copii au murit la nastere din cauza nepriceperi ei??? Si nu numai....Feriti-va de asemeni doctori care par ce nu sunt!!!!
Daca nu as fi avut norocul sa intervina doc. Mateescu, acum eram in alta lume. Mi- a salvat viata!!!! Si pt. ca am stat aproape 1 luna in spital, am reusit sa inteleg ce fel de om/doctor este Doct. Mateescu Razvan.
Un om care a salvat multe vietii, fara sa accepte nimic in schimb.
Este un adevarat medic indragostit de meseria lui, un f. bun diagnostician,care stie meserie!!!!! specialist de exceptie,care se preocupa cu profesionalism de bolnavi. Are intr-adevar un limbaj un pic mai greu de inteles, fiind satul probabil de prostie si impocrizie. Daca descifrezi modul de eprimare al domniei sale(un libaj spiritual si inteligent) intelegi ca ai de-a face cu un profesionist de exceptie si este un NOROC ca ai ajuns sa fii tratat de el.

Dr. Mateescu Razvan
De ANCA pe 12 Octombrie 2010

Este un noroc, daca ajungi, atunci cand ai o problema sa fii tratata de acest medic. Este un diagnostician de exceptie, un foarte bun chirurg, un specialist deosebit, a salvat multe vietii, a rezolvat multe probleme care pareau de nerezolvat. A ajutat sa iasa pe lume o multime de copii, chiar daca nu erau pacientele domniei sale si o face din pasiune nu si subliniez, nu pentru bani. Este un medic adevarat, deci esti norocoasa daca iti iese in cale.

Dr. Mateescu Razvan
De IRIS pe 12 Octombrie 2010

Cel mai important lucru cand mergi la un medic este sa stie meserie. Doctor Mateescu este un excelent diagnostician si un chirurg ginecolog de exceptie. Are toate calitatiile unui adevarat medic, pregatire exceptionala, preocupare pentru pacienti si nu asteapta rasplata. Este un medic onest si pt. cat de bine este pregatit, un modest. Stiti cate vieti a salvat acest doctor?

Dr. Mateescu Razvan
De Iulia pe 12 Octombrie 2010

Mi-a salvat viata, si ii multumesc. Sa traiti multi ani, domnule doctor Razvan Mateescu.

Dr. Mateescu Razvan
De ALINA pe 12 Octombrie 2010

As dori sa fie in tara asta macar cativa doctori ca acesta. Este um medic de exceptie, un profesionist.

Dr. Mateescu Razvan
De Roxana pe 31 August 2010

Este cel mai bun doctor pe care l-am intalnit vreodata. Am avut un fibrom uterin la varsta de 26 de ani. M-a operat excelent a trecut un an si jumatate si nici nu se mai observa operatia, ce sa mai zic ecografic nu se mai vede nimic. Doar dansul mai stie unde a fost incizia. Excelent doctor din toate punctele de vedere.

Dr. Mateescu Razvan
De Simona stancoveanu pe 23 Iunie 2010

Un specialist adevarat, un diagnostician imbatabil, un chirurg desavarsit, un doctor cum nu intalnesti de multe ori in viata.

Contact Dr. Mateescu Razvan

Adresa

Bulevardul Marasesti, 17, Bucuresti, Sectorul 1

Site www.spitalul-elias.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.