• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Mateescu Razvan
22 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Mateescu Razvan

Dr. Mateescu Razvan - medic primar obstetrica ginecologie, doctor in stiinte medicale, competenta in ecografie obstetricala si ginecologica si in chirurgie ginecologica oncologica.

Dr. Mateescu Razvan - medic primar obstetrica ginecologie, doctor in stiinte medicale, competenta in ecografie obstetricala si ginecologica si in chirurgie ginecologica oncologica.

obstetrica ginecologie

obstetrica ginecologie II

Spitalul Universitar de Urgenta Elias

Opinii utilizatori

...dupa operatie...cu dl dr. viata poate la fel
De Stancescu maria ana pe 03 Iulie 2016

Sunt un caz mai dificil având diabet si obezitate.Am fost diagnosticata exact înainte de operatie doar după investigatii. Văzând siguranta profesionala a dlui dr am urmat exact indicatiile sale medicale si totul s-a intamplat asa cum a spus, a decurs perfect si ii multumesc încă odată.Spune esentialul, este sobru si depune tot efortul de invatatura,experienta si nu precupeteste nici efortul fizic. Comunica decent dar nu mult, amabil si concentrat. Tot respectul si aprecierea ca medic si ca om. Cred ca este un om cu suflet bun. Doar salvează mămici si aduce viata in lume. Felicitari di multumiri,MariaAna Stancescu

Datorita acestui medic exceptional, ma bucur de copilul nostru
De Carmen Dorobantu pe 10 Iunie 2013

Au trecut multi, multi ani. Ce pot sa spun despre domnul doctor Mateescu Razvan? Multumirile mele si ale sotului nu ajung pentru faptul ca ii datoram nasterea unicei fete, Ramona, azi studenta. Da, este un medic extraordinar. Am ajuns din intamplare la dansul, intr-o seara la urgenta. Era de garda la Spitalul Elias in acea noapte de septembrie 1992. O sarcina cu probleme care m-a tinut in spitalul Elias din 18 sept.1991 pana la 15 februarie 1992, cand am nascut. Cu doar 2 plecari acasa in toata aceasta perioada. M-am simtit in siguranta si am stiut ca voi duce sarcina la bun sfarsit datorita grijii permanente pe care a avut-o. Aceasta grija a fost aceiasi pentru toate pacientele. Dar, si mai mult, momentul final, al nasterii, eram in salonul alaturat, o asistenta a trecut pe acolo, o rugasem sa ii spuna domnului doctor sa ma vada totusi ca ceva pare in neregula. Nu cred ca i-a spus, dar dansul a trecut dupa o nastere prin salon si acum a fost momentul hotarator: a ascultat "burtica" cu un fel de palnie si, brusc a tipat: "Nu vedeti ca scade pulsul (era vorba de copil)? Sus pe masa cu ea!". A urmat o nastere, eu am calificat-o ca usoara pentru ca m-a dirijat perfect si, in final, a mai fost o complicatie pentru care a sunat si a chemat o doctorita cu tub de oxigen de la reanimare pentru bebe. Fata e sanatoasa, eu la fel. Merg aproape anual la dansul la control. Dar, niciodata nu voi putea sa-i multumesc pentru ca a ajutat sa se nasca o fiinta vie1 Va multumesc, domnule doctor, sunteti desosebit si va datorez viata copilului meu! Daca nu erati dvs, nu cred ca Ramona se mai nastea. Iar eu incercam de mult sa am un copil. Sanatate multa si putere de munca! Cu deosebit respect si consideratie.

Un medic cu maini de aur
De Cristina pe 29 Octombrie 2012

Si eu il recomand cu mare incredere pe Dl Mateescu si ii multumesc pentru ca a salvat-o pe mama mea, fiind un caz greu pentru dansul pe care si acum si-l aminteste. Respectati cu sfintetie toate tratamentele si sfaturile dansului!

Multumiri
De NISTOR MARILENA pe 10 Iulie 2012

Am nascut pe 8 martie1999 un baiat, la spitalul Elias, Bucuresti. Baiatul meu se numeste Razvan Nistor si este o minune de baiat. In urma tratamentului de cativa ani, d-nul dr. ne-a spus ca avem nevoie de o minune de la dumnezeu pentru a aduce un copil pe lume! Eu si sotul meu stim ca d-nul dr. Razvan Mateescu a fost "minunea din viata noastra" care ne-a ajutat neconditionat sa aducem pe lume o minune de baiat - Razvan. Niciodata nu o sa putem sa-i multumim~ Cred ca nici nu stim cum decat sa ne rugam pentru sanatatea dansului! Si pentru d-na Fani si tot personalul. Marilena Nistor.

Asa un medic mai rar intalnesti
De GABRIELA RACASAN pe 02 Martie 2012

Am citit comentarii care m-au facut sa scriu acest mesaj. Am nascut cu dl doctor Mateescu. Eram la primul copil, nu vorbisem cu el inainte. Am fost ingrijita de medic de la policlinica MAPN. Era de garda, pe 5 februarie, noaptea, cand am ajuns la spital. M-a tratat extraordinar ca si cum as fi fost pacienta lui. Am nascut normal. In fiecare zi venea la mine sa ma consulte, sa ma intrebe cum ma simt. Nu am cuvinte suficiente sa-i multumesc. Baiatul meu este acum mare, dar de cate ori este ziua lui ma gandesc si la dl doctor, cat de dragut a fost si cat de bine m-a tratat, si tin sa subliniez, total dezinteresat din punct de vedere material.

Dr. Mateescu Razvan
De Cristina pe 24 Noiembrie 2011

Un medic si un om exceptional! Va multumesc din suflet pentru tot!

Super om - super profesionist
De Ioana raluca pe 06 Noiembrie 2011

Eu din fericire nu am ajuns la el cu o problema medicala pana acum dar am lucrat timp de 2 ani ptr.dumnealui si vazandu-l zi de zi va pot spune ca este total eronata parerea pe care o au unele pacinte despre el(inabordabil, nu comunica, mitocan). Desi este adevarat ca nu prea are rabdare si timp sa asculte toate povestile este omul care te ajuta neconditionat atunci cand ai o problema. Dpdv profesional am auzit numai lucruri bune cu mult timp inainte de a-l cunoaste asa ca cele care au nevoie pot apela cu incredere. Pana la urma cand ajungem la doctor ne intereseaza profesionalismul si nu cat sta de taina cu noi.

Dr. Mateescu Razvan
De Maria pe 25 Aprilie 2011

Am fost o pacienta si mi-a salvat viata! Cum sa-l descriu pe acest om care a fost lasat de Dumnezeu sa faca ceea ce face? Nu am cuvinte si nici alte recompense cu care sa-i pot multumi pentru ce a facut. Ma rog lui Dumnezeu ca dumnealui sa profeseze multi ani si sa salveze pe toate amaratele care-i calca pragul!E o persoana unica si nu trebuie sa fie nimeni critic la adresa domniei-sale,nu ne intereseaza felul de a fi sau cum comunica, atata timp cat isi face meseria cu profesionalism si maxima rigurozitate!Este ginecolog excelent si ma mir ca a ramas sa lucreze aici in tara nedreptatilor,cand putea foarte bine sa apartina altora din afara,unde poate ar fi condus chiar vreun spital! Cautati-l cu incredere si rabdati stresul daca vreti sa va fie bine!Dumnealui nu este nedrept, ci corect cu tot ce tine de profesia sa!Daca a avut si esecuri,vreodata,vina nu-i apartine!Fiti constiente ca "si-a spalat pacatele"cu sutele de vieti salvate de-a lungul anilor!Stiu ce spun,pentru ca la dumnealui ajung cazurile cele mai grave,si le rezolva.Are oameni in subordine care il respecta si care la randul lor isi fac meseria. Tot respectul pentru asistentele sale,in special doamna Fani,si pentru toate celelalte,inclusiv infirmierele care lucreaza cu domnul doctor de ani de zile. Omenia lor mi-a ramas in suflet si le doresc sanatate!

Dr. Mateescu Razvan
De Abgela-Maria pe 23 Aprilie 2011

La varsta mea de 62 ani, m-a operat acest minunat chirurg, cu maini de aur, si talent exceptional, fara sa ezite, dr. Mateescu m-a diagnosticat fara cancer, mi-a scos din burta toate excrescentele si inflamatiile benigne, in 8 zile eram bine merci, pe picioare, si dupa 3 luni munceam in deplina putere. Sa-l ajute Bunul Dumnezeu, si sa-i protejeze mainile si talentul, acestui dr. chirurg Mateescu!

Dr. Mateescu Razvan
De D. pe 22 Martie 2011

Un profesionist de neegalat.

Contact Dr. Mateescu Razvan

Adresa

Bulevardul Marasesti, 17, Bucuresti, Sectorul 1

Site www.spitalul-elias.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.