• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Martinescu Adrian
41 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Martinescu Adrian

Dr. Martinescu Adrian medic specialist obstetrica ginecologie in cadrul Spitalului Clinic de Obstetrica Ginecologie "Dr.I.A.Sbarcea".

Dr. Martinescu Adrian medic specialist obstetrica ginecologie in cadrul Spitalului Clinic de Obstetrica Ginecologie "Dr.I.A.Sbarcea".

obstetrica ginecologie

Obstetrica Ginecologie IV

Spitalul Clinic de Obstetrica Ginecologie "Dr.I.A.Sbarcea"

Opinii utilizatori

Un inger de om
De Manole Vasilica pe 30 Iunie 2012

Sunt din Onesti si intamplarea a facut sa nasc la brasov cu dl. Dr. Martinescu nu-mi gasesc cuvintele pentru a-i multumi acestui domn deosebit, atent cum rar mai intalnesti pacat ca nu mai lucreaza la maternitataea de stat. Acum este la o clinica particulara multe mamaici cu posibilitati mai reduse aveau nevoie de dumneavoastra domnule doctor la maternitate intoarceti-va!

Un om minunat!
De Roxi pe 09 Mai 2012

Domnul dr. Martinescu este un medic si un om deosebit! Am pierdut o sarcina la 5 saptamani din cauza unei boli numite toxoplazmoza! Dupa 3 luni am ramas din nou insarcinata si asa l-am cunoscut pe dl dr!In prima luna de sarcina am mers si la un medic si infectionist pt a-mi prescrie un tratament,dar d-na dr infectionist mi-a spus sa ma gandesc bine daca vreau sa pastrez sarcina,deoarece toxoplazmoza este periculoasa in sarcina!Ca viitoare mamica am simtit cum imi fuge pamantul de sub picioare! Am avut credinta in Dumnezeu ca va fi bine si asa a fost! Am mers la dl dr si cum la vazut pe bebe la primul ecograf,mi-a spus ca totul este bine! Nu va da-ti seama cata putere, speranta si curajul de a merge mai departe mi-a dat acest om! Nu am cuvinte sa pot descrie admiratia pt acest om minunat! La fiecare ecografie cand mergeam, imi dadea siguranta ca bebele nostru este bine si in acelasi timp o bucurie ce nu o pot descrie! Mamicile care trec prin ce am trecut eu, inteleg bucuria despre care vorbesc! Am adus pe lume cu ajutorul dl-lui dr. o minune de la Dumnezeu, un baietel sanatos si frumos! Am nascut la maternitate si dl dr a venit de la 5.30 dimineata si a stat cu mine pana la 12.15 dupa masa, cand puiul meu s-a nascut! Este un copil sanatos si plin de energie, o minune de copil! Acum are 1.11 luni si il asteapta cu nerabdare pe fratiorul lui care o sa vina pe lume peste 4 luni! Sunt insarcinata in 5 luni si cu bucurie o spun ca tot dr. Martinescu supravegheaza sarcina! Raspunde mereu la telefon si in primul rand nu este ciubucar (asa ceva rar intalnesti la medici din ziua de azi). Ma repet inca o data, acest om este un profesionist, un om deosebit! Ii multumesc lui Dumnezeu si Dl Dr Martinescu!

Un om si un medic de nota 10
De Alina popa pe 23 Martie 2012

Si eu ma numar printre fericitele paciente ale domnului dr. care a devenit mama cu ajutorul lui si nu pot avea decat cuvinte de lauda la adresa lui, in primul rand este om, ceea ce conteaza foarte mult, este un dr. foarte bun, mentionez ca am avut o sarcina cu probleme cu multe internari in maternitate (la cabinetul particular am fost doar de 2 ori dupa care au aparut problemele si m-a chemat doar la maternitate unde nu lua bani) am stat ultimele doua luni numai in maternitate sub stricta supraveghere a medicului (venea in vizita si sambata chiar daca nu era de serviciu) un medic care traieste alaturi de tine fiecare moment al sarcinii, am nascut la 36 saptamani pe 3 ianuarie prin cezariana, am stat in maternitate lunile noiembrie si decembrie, plecam acasa doar de sarbatori 1-2 zile, dar din pacate reveneam chiar mai repede decat imi cerea medicul deoarece problemele cu sarcina o cereau. Mentionez ca imi raspundea la telefon de fiecare data cand putea, iar daca era in operatii ma suna inapoi imediat cum putea, l-am chemat la maternitate in ajunul Craciunului si pe 31 Decembrie si a venit de mi-a facut toate analizele pentru a se asigura ca totul este bine atat cu mine cat si copilul. Pe 3.01.2010 l-am nascut pe Matei un dolofan de 4 kg si 54 cm. I-am multumit domnului doctor si ii voi fi recunoscatoare toata viata pentru grija si profesionalismul cu care a avut grija de noi. Il recomand din toata inima.

Dr.Martinescu Adrian
De Cirstea oana pe 12 Martie 2012

Nu gasesc cuvinte pentru acest om, pentru mine este mana cereasca. Am nascut cu dansul prin cezariana, au trecut aproape 4 luni si ma simt ca si cand nu am fost operata. Are o mana de aur ca si sufletul dansului. Va doresc domnule doctor putere de munca, iar din partea familiei mele mult respect.

Un medic foarte bun
De Iulia pe 07 Martie 2012

Cred ca pe langa faptul ca este un medic bun si pasionat de ce face, este un om corect. Mie mi-a spus ca incepand cu 1 martie nu mai asista nasteri la maternitate, ci doar la Regina Maria. Putea sa n-o faca si sa ma trezesc ca nu vine la nastere. De fiecare data cand l-am sunat, mi-a raspuns fara a fi deranjat de asta. Explica totul cu calm, raspunde la toate intrebarile, nu te simti nicio clipa expediata. Conteaza foarte mult. Sper sa fie asa pana la sfarsit.

SUCCES DOMNULE DOCTOR
De SIRBU ANDREEA CAMELIA pe 18 Februarie 2012

SUNT FFF MANDRA CA SUNT PACIANTA ACESTUI MEDIC EXTRAORDINAR DE BUN SI DE AMABIL.ESTE UN ADEVARAT DOMN

Cel mai bun doctor din Brasov!
De Ana22mircea pe 18 Februarie 2012

Rar mai exista doctori ca si dansul si il recomand cu incredere oricum!

Excelent
De Frincu maria daniela pe 21 Decembrie 2011

Da, intr-adevar un medic deosebit dr. Martinescu Adrian, profesionist si om in acelasi timp, sper si eu din suflet sa nu se schimbe!

Dr. Martinescu Adrian
De Mona pe 29 August 2011

Toti sunt la fel,d epinde doar de moment, noroc si cat cotizezi.

Medic bun
De Mihaila Loredana pe 22 August 2011

Un medic bun, rabdator, atent. Raspunde la telefon si este alaturi de tine cand ai probleme. Eu am ajuns la dansul in urgenta (eram la Podasca - si nu raspundea la telefon de 2 zile si a trebuit sa merg la spital in urgenta). Chiar daca s-a intors dr. Podasca in spital nu mai m-as intoarce la dansul, nu ai nicio siguranta, arogant si plin de ifose. Este o diferenta enorma intre cei 2. Nota 10 pentru dr. Martinescu. Sa dea Dumnezeu sa nu va schimbati cum au facut-o majoritatea din spital. Va multumesc pentru grija si respectul cu care tratati pacientele.

Contact Dr. Martinescu Adrian

Adresa

Gheorghe Baritiu, 36, Brasov, Brasov

Site www.maternitatea.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.