• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Martinescu Adrian
41 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Martinescu Adrian

Dr. Martinescu Adrian medic specialist obstetrica ginecologie in cadrul Spitalului Clinic de Obstetrica Ginecologie "Dr.I.A.Sbarcea".

Dr. Martinescu Adrian medic specialist obstetrica ginecologie in cadrul Spitalului Clinic de Obstetrica Ginecologie "Dr.I.A.Sbarcea".

obstetrica ginecologie

Obstetrica Ginecologie IV

Spitalul Clinic de Obstetrica Ginecologie "Dr.I.A.Sbarcea"

Opinii utilizatori

Cel mai bun
De Diana pe 31 Martie 2018

este acel doctor care iti raspunde la intrebari pe intelesul tau, nu te grabeste, este extraordinar de bun in interpretarea morfologiilor, nu este ciubucar si nu incurajeaza asta, este un adevarat profesionist si un om integru. Ca si pacienta a lui stii ca esti pe maini bune!!!

Un medic de exceptie
De Ghiaus pe 21 Februarie 2018

Este un medic extraordinar care mi a adus pe lume un băiețel perfect de 4600g.mi a spus cu perfecție ca bebe va avea la naștere această greutate.intr adevăr răspunde pe tel personal doar la urgente iar dacă nu este atât de urgent ii puteți trimite un mesaj si va va raspunde in cel mai scurt timp.acum...Este si normal să fie așa având în vedere programul ff încărcat ar fi chiar culmea sa stea să vorbească la telefon.cezariana a decurs perfect.bebe e sanatos

Profund dezamagita
De MAria pe 30 August 2017

Am rămas profund dezamagita de interesul domnului doctor. Astazi seara, l-am sunat pe domnul doctor Martinescu, in jurul orei 21:30, pentru a-i cere părerea despre faptul ca de 24 de ore vomit cu sange. Mi-a răspuns foarte iritat ca asta nu este o urgentă pentru care sa il deranjez la ora asta, fapt pentru care de azi înainte nu mai dorește sa imi fie medic. Mi se pare foarte deplasat comportamentul dansului , deși, citind pe forumuri. am vazut doar cuvinte de lauda la adresa lui.
A mai patit cineva asa ceva cu dansul?

Excelent
De Alexandra pe 13 Aprilie 2017

Un medic extraordinar!

medic excelent
De Ioana pe 10 Noiembrie 2016

Acum 1 an am născut prin cezariana cu Dr.Martinescu,este un medic excelent,profesionist!

Foarte slab
De Scott pe 04 Iulie 2016

Banuiesc ca toate parerile de bine sunt ca nu a-ti intampinat complicatii,la mine nu este la fel.Nu raspunde la telefon ,nu raspunde la e-mail,cand ma vede in spital fuge ca dracu de tamaie.Totul bine la inceput pana la 19 saptamani cand a zis ca arata de 16 si este placenta proasta.M-a trimis in Bucuresti pt amniocenteza (i-a fost frica sa o faca el),a zis ca trebuie pus diagnostic cat mai repede ca nu va mai trai copilul mai mult de 2 saptamani.A mai zis ca are probleme grave copilul si din cauza asta nu creste.La Filantropia in Buc., Doctorita de acolo dupa ce a facut ecograful dinaintea amniocentezei(30 de min a durat) a spus, copilul nu are nici un fel de problema doar ca placenta nu il alimenteaza normal.A fost sigura ca rezultatul va fi unul bun,asta doar din ecograf.Am primit rezultatele toate bune.Deci cu parere de rau in orice meserie daca fugi cand dai de greu dai dovada de lasitate si incompetenta.Nu are nici macar bunul simt sa fie sincer sau sa te sictireze frumos,Azi am fost cu rez sa puna diagnostic si pt ca toate erau bune s-a legat ca de ce nu am facut 4d la el.4D stiu ca se face pana la 24 de saptamani dar lasul nu a raspuns la tel, la e-mail,si am mers la un alt docor sa il fac,iar el sa suparat chipurile ca am dat acei bani la alt doctor si a zis ca nu mai sunt pacienta lui. Oare sa fie din cauza banilor,din cauza incompetentei,a fricii de raspundere,sau din cauza sa nu isi strice imaginea cu un caz nemaintanlit.Multa sanatate familei Martinescu asa sa va ajute Dumnezeu

Exceptional !!!!!
De Oana pe 13 Iunie 2016

Am nascut cu dl. Dr. Martinescu si intr-adevar este un medic exceptional!!!
Raspunde de fiecare data la telefon,la mail-uri, iti raspunde la tot felul de intrebari (in cazul meu, tot ce mi-a trecut prin cap,poate chiar banalități, dar mi-a raspuns frumos si calm)
Il recomand cu draga inima celor care cauta un dr. de incredere, cu multa experienta si dedicare!!!

Un medic de exceptie
De Dimulescu Georgiana pe 14 Ianuarie 2015

Am nascut prin cezariana pe 27 noiembrie 2014 o fetita minunata datorita domnului Doctor Martinescu Adrian,il recomand din inima tuturor femeilor,este un medic extraordinar,foarte atent ,rabdator,de cate ori am avut nevoie mi-a raspuns!Operatia aproape ca nu se mai vede in doar 6 saptamani este foarte finuta,toata stima si respectul meu pentru domnul Doctor Martinescu Adrian.

Un doctor extraordinar
De Mirela Beldie pe 26 August 2014

Buna, am fost operata de Dr. Martinescu in luna iulie. Operatia a durat destul de mult, dar am avut incredere si a fost un succes. Este un doctor excelent si-l recomand din toata inima. Sa-i dea Dumnezeu sanatate si multi ani de acum incolo.

Adresa cabinet
De Nagy elena pe 05 Iunie 2014

Buna ziua, am anteles ca il cauti pe dr. Martinescu, are cabinet particular pe strada Nicolae Iorga nr. 20. Sper sa va fie de ajutor. Va doresc numai bine.

Contact Dr. Martinescu Adrian

Adresa

Gheorghe Baritiu, 36, Brasov, Brasov

Site www.maternitatea.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.