• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Marinescu Sanda
15 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Marinescu Sanda

Dr. Marinescu Sanda medic primar obstetrica - ginecologie.

Dr. Marinescu Sanda medic primar obstetrica - ginecologie.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Maternitatea Bucur

puteti suna la urmatoarele numere de telefon pentru detalii si programari 021.330.50.90 / 021.330.25.55 / 021.330.57.15

Opinii utilizatori

Dr Sanda Marinescu
De Claudia pe 21 Octombrie 2010

Intr-adevar un medic exceptional. Profesionista, dedicata, sufletista. Fara sprijinul deosebit acordat pe parcursul sarcinii care a fost foarte dificila, nu as fi reusit sa rezist si sa ajung in saptamana 35. Urmeaza nasterea in curand si stiu ca totul va fi bine.

Dr. Marinescu Sanda
De Andreescu Cristina pe 20 Octombrie 2010

Profesionalism, implicare, intr-un cuvant un medic si un om exceptional.

Dr. Marinescu Sanda
De Simona pe 08 August 2010

Si eu sunt pacienta doamnei dr. Marinescu. Sunt in saptamana 35 si cand am discutat despre nastere mi-a zis ca daca incep contractiile noaptea sa nu o sun, sa merg la garda ca se ocupa acolo cineva de mine. Vi se pare normal? Pt Mihaela Geanina intrebare: tu ai nascut ziua? Cand ai nascut? Cat ai platit pentru nastere. Multumesc.

Dr. Marinescu Sanda
De Mihaela geanina pe 19 Mai 2010

Sunt pacienta doamnei dr. Constantinescu Camelia, dar cum in perioada in care trebuia sa nasc dumneaei a trebuit sa plece la un simpozion, m-a lasat in grija dnei dr. Marinescu. Pot sa spun ca a fost o tipa extraordinara s-a comportat cu mine exemplar in conditiile in care nu stia mare lucru despre mine. Mi-a facut foarte multe analize iar in momentul in care am nascut a venit in 15 minute de cand am anuntat-o. Multumesc pentru tot.

Dr. Marinescu Sanda
De Andreea pe 13 Aprilie 2010

O doctorita super, disponibila oricand, o minunatie de om! O recomand cu multa caldura. Am nascut cu dansa o fetita acum 10 ani, iar acum ne pregatim pentru cea de-a doua nastere, un baietel, binenteles, tot cu dansa.

Contact Dr. Marinescu Sanda

Adresa

Intre Girle, 10, Bucuresti, Sectorul 5

Telefon 021.330.50.90 / 021.330.25.55 / 021.330.57.15
Email sugestii@sfib.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.